Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na A-Team

1 2



ProkyPe

Hráč

4
10.4.2022 14:53, naposledy upraveno 10.4.2022 15:04 uživatelem ProkyPe

Dneska jsem jezdil a když jsem jel k benzínce tak mě ta benzínka vymrštila a rozbila mi tahač tak jsem podal report v 14:10 a čekal jsem byl jsem na 5 pozici za 20 minut jsem pokročil na 3 a pak hned na 1 a to už čekám skoro hodinu na to aby mi vyřešily report a to byly 3 ve službě a jeden to i dokonce odpojil - SovietDog a tedka pořád čekám na vyřešení reportu a nic rád bych jezdil a hrál, ale prostě tihle admini nevím co dělají, ale když jsou ve službě tak chci aby řešily reporty nic bych neřekl kdyby tu nebyli, ale tohle už není sranda a pořád čekám a furt nic. Report byl vyřešen až v 15:00 kvůli tomu že jsem dal stížnost.

lolcz

Hráč

35
10.4.2022 15:35

Zdravím, máš si dávat pozor. Určitě moc dobře víte, že ty benzinky vyhazují a bugují. Nemáte se cpat s kamionem do takových míst.

DrawaX

Hráč

11
10.4.2022 15:49, naposledy upraveno 10.4.2022 15:52 uživatelem DrawaX

Tudíž chceš nahlašovat AT, že neraguje na reporty? Zda-li by jsi věděl, že Soviet, ten frajer u toho sedí celý den, a ostatní určitě taky, prostě musíš vydržet, než se všechny reporty před tebou vyřeší. Může před tebou být report, který trvá klidně i hodinu, tak prosím tě, 20 minut na víc tě určitě nezabije. :) Ti frajeři dělají co můžou. :)

ProkyPe

Hráč

4
10.4.2022 15:55

Byl jsem na první pozici asi 30 minut a předtím ještě 20 minut na 5 4 3 takže tady mi nepiš že mě 20 minut nezabije ano zabije čekám 50 minut na to aby mi opravil tahač co zabere 10 sekund všichni 3 byly ve službě a byl jsem na první pozici a začal řešit můj report jen díky tomu že jsem napsal stížnost a ano já je respektuju že sedí u toho 24/7, ale když jsem první a čekám 30 minut tak to není fakt hezký a docela mě to štve když potřebuju vydělat peníze.

DrawaX

Hráč

11
10.4.2022 15:58, naposledy upraveno 10.4.2022 16:00 uživatelem DrawaX

Musíte vy kucí pochopit, že ROLEPLAY není jen o penězích a o tom aby jste 24/7 seděli a jezdili s kamionem a vydělavali love. :D :D Když jste prostě ňoumové a strká tahače na benzínky, tam kde by neměli být, tak co čekáte? Kdyby jste byli dobrý RP hráči, a měly by jste aspoň 8/10 rp skill, tak dokážete eRPit i tohle.. :) Řešíte pořád blbosti, a stěžujete si na neustálý hovadiny. :) A to nepočítám to, že ani jeden kamionista eRPí vůbec ten kamioň a přívěs. Což je asi fuk. Nevadí no. Zkuste se zamyslet. :) 

ProkyPe

Hráč

4
10.4.2022 16:01

Já nejezdím 24/7 jen jezdím abych vydělal něco firmě a koupil si auto a pak šel RP si nějaký jiný věci a já vím co ty benzínky dělají, ale já se dotknul návěsem jen o roh té benzínky a to mě opravdu naštvalo a můžeš mí říct proč bych to měl eRPit něco za co nemůžu a ani nemám na opravy peníze ano kdybych měl zavolám mechanika, ale nemám na nic tak proto to jsem řešil přes report.

DrawaX

Hráč

11
10.4.2022 16:04

Nemůžeš za to? Jedeš s návěsem na benzíny pro auta. :D :D Nebudu se tu zbytečně nervovat, jelikož Roleplay je o tom aby si eRPil, ale to nevadí, někdy se to naučíš. Aa, takže mi chceš říct, až do tebe někdo najebe autem v běžném RP, a nebudeš mít peníze, podáš si report na to, aby ti opravily auto, že nemáš peníze? Až nebudeš mít v budoucnu peníze, tak budeš spamovat reporty, aby ti koupil vodu, že nemáš peníze? V irl, až najebeš do auta, zajímá mě, komu pošleš report, aby ti to opravil. 

ProkyPe

Hráč

4
10.4.2022 16:12

Když říkáš o tom že mě najebe někdo autem to je úplně něco jiného něž když mě benzínka vymrští do vzduchu takže nevím co furt na tom nechápeš a normalně bez tebe bych nevěděl že RP je abych eRPil tak pardon když mě beznínka vymrští do vzduchu budu eRPit pilota kamionu abys byl štastnej. A ty benzínky pro auta a kam asi mám jít natankovat když mám půlku rezervy to jako mám tankovat pomocí kanystrů to je asi blbost nemyslíš ? Takže prosím nemíchej jablka s hruškama, bugnutí benzínky a když do mě najebe auto je úplně něco jiného a řešil bych to úplně jinak tak prosím ignoruj to nejsi admin nemusíš tohle řešit.

DrawaX

Hráč

11
10.4.2022 16:15, naposledy upraveno 10.4.2022 16:16 uživatelem DrawaX

Jsi trouba, nebo co? Ty cesty jsou navržený všechny tak, aby si tankoval bez návěsu.. :) Jestli jezdíš s návěsem tankovat, tak osobně bych ti ani report už nevzal. POkaždý to vychází, že dojedeš natankuješ vezmeš, dojedeš, natankuješ. Takhle je to vždy. Pokud jezdíš tankovat s návěsem, a po každý jde vidět, zda-li se tam vejdeš... Pokud je to na knot, tak proč tam jezdíš jak trubka? Pokud má někdo prostě report, který je přednější než tvůj výbuch benzíny, nedivím se jim. :) A pokud se tam rveš s návěsem, tak ano, je to tvoje chyba. 

ProkyPe

Hráč

4
10.4.2022 16:24

Ale já nejel na benzínku kde máš tu střechu chápeš já jel na tu před LOS SANTOS na levou stranu kde nemáš střechu, ale malý kus návěsu se mi dotknul rohu té střechy a už jsem se točil a letěl a já se nervu pod střechu mám stoho právě respekt a ano nějaký reporty jsou přednější to neříkám, ale když jsem na první pozici a jsou 3 ve službě tak bych čekal že ho hned příjmou nechci nikoho úrážet ani ho nějak chválit, ale když tam je třeba Dzardys nebo Holysek tak ty report mám během chvíle hotový nikdy jsem nečekal víc jak 5 minut tak proto si takhle stěžuju nic víc. Kdyby to bylo 30 minut tak to ještě jo, ale když jsem čekal hodinu tak to se nezlob to je moc.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~104