Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku


Jacko88

Hráč

41
10.4.2022 18:45

Podatel: Luca Tomasino 

Věc: Vymazání záznamů z rejstříku trestů.


Odůvodnění: Vážený soude, tímto dopisem žádám o vymazání všech záznamů z mého trestního rejstříku. Záznamy by tam měly být zhruba čtyři. První tři jsou už někdy ze srpna, od té doby jsem s nelegální činností skočil, přes to mám v rejstříku další záznam a to někdy z února, kdy jsem byl nějakými muži unesen a donucen k vykradení banky, u čehož jsem byl chycen a uvězněn. Ale již jsem opět dva měsíce čistý a nehodlám se k nelegální činnosti vracet. Chtěl bych začít podnikat, ale bojím se, že mi v tom můj rejstřík bude bránit, tudíž žádám o slitování a jeho vymazání. 


Záměr: Vymazání všech záznamů z mého rejstříku trestů, za účelem podnikání bez překážek a zbytečných problémů.

Přílohy: *Žádné*

Tomasino

13.4.2022 15:37

Adresát: Luca Tomasino

Věc: Výmaz trestního rejstříku.


Vážený pane Tomasino,

dovoluji si Vás obeznámit se skutečností, že v souvislosti s Vaším podnětem byl vydán rozsudek v rámci zrychleného soudního procesu, jehož kopie Vám bude zaslána v následujících hodinách či dnech na Vaši evidovanou korespondenční adresu.


Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22