Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o propuštění z CPZ


neznamy#6563

Smazaný účet

41
11.4.2022 18:06

Podatel: Samicek Kuffenheim

Věc: Propuštění z CPZ


Odůvodnění: Vážený soude, já, Samicek Kuffenheim narozen 11.9.2001 žádám o prošetření situace týkající se únosu slečny Volkové, do které jsem přímo zapojen. Momentálně v cele předběžného zadržení trávím asi osmý den. Abych vše uvedl na pravou míru, tak ne, Katarinu jsem unesl. Všechno bylo sehráno, za účelem dopadení jisté skupinky organizovaného zločinu, která popravila pana Guillera. Možná si říkáte, že je to hloupost a měli jsme to přenechat členům PSA...ovšem těm jsme nevěřili, proto jsme vzali spravedlnost do svých rukou. Zhruba dva dny zpět jsem se podrobil výslechu, kde jsem vše popsal do detailů, případně jeden z policistů, jméno ani číslo odznaku netuším, má můj mobilní telefon, veškerá komunikace probíhala přes zprávy na Irisu a přes Post, takže se na to klidně můžete podívat a situaci posoudit sami, eventuálně, pokud Vám toto nepřijde jako dostatečný důkaz. Vážně si myslíte, že bych osobě, kterou jsem unesl pronajal pokoj v luxusním hotelu, dal jí od něj klíčky, nakoupil jí dostatek potravin a ještě jí nechal její legálně drženou zbraň? To je asi blbost, že... Tímto tedy žádám o okamžité propuštění z CPZ, vymazání záznamu z rejstříku a omluvu za křivé obvinění, veřejné špinění jména + odškodné ve výši 100.000Kč (slovy sto tisíc Korun českých) za každý jeden den, který jsem v CPZ strávil, což je o dost méně, než kolik bych vydělal.


Záměr: Propuštění z CPZ, vymazání záznamu z rejstříku a omluva za křivé obvinění, veřejné špinění jména + odškodné ve výši 100.000Kč za každý jeden den, který jsem v CPZ strávil.

Přílohy: 


Powered by LeoSight IFS
LT~27