Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vúči rozsudku [S-367] a zahájení sporného řízení s vlastníkem účtu na síti Iris.


Artistiques

Hráč

32
19.4.2022 02:28

Podatel: JUDr. Frederik Benett, zastupující FO Samicek Kuffenheim, FO Katarina Volkova a FO James Kuffenheim

Věc: Odvolání vůči rozsudku [S-367] a žádost inspekci ve státem financované organizaci PSA, žaloba na majitele účtu na socialní síti IRIS vystupující pod jménem @ joselaska


Odůvodnění: 

Odvolání vůči rozsudku:

Vážený soude,
já, JUDr. Frederik Benett, zastupující FO Samicek Kuffenheim, FO Katarina Volkova a FO James Kuffenheim žádám zahájení sporného řízení s Policíí San Andreas z následujících důvodů:

Moji klienti byli shledáni vini  ve všech bodech obžaloby, byli odsouzen k výkonu trestu ve státní věznici Las Payasadas na dobu deseti a třiceti dní.

Přikládám body za které byli odsouzeni, následně si probereme čeho se moji klienti dopustili a s čím naopak nesouhlasíme.
1) Nebezpečné vyhrožování (§23, zákon [14/2020] - Trestní zákoník),
2) Šíření poplašné zprávy (§47, zákon [14/2020] - Trestní zákoník),
3) Vyhrožování s cílem působit na orgán veřejné moci (§62, zákon [14/2020] - Trestní zákoník)

Na stránkách board4.lemon byl před dvěma týdny nahrán příspěvek nabízející organizaci "859050020" vystupující na síti iris.ic únos slečny Volkové, tento příspěvek nahrál můj klient Samicek Kuffenheim.
Reagoval tím na neschopnost PSA se infiltrovat k organizaci která zabila jejího člena, pana Guillera, jeho fotky zveřejnila na socialní síti která není věkové omezená a fotky se tak mohly dostat i k nezletilým. Jejich cílem bylo zjistit jakékoli informace které by mohly pomoci PSA k dopadení těchto zločinců.
Slečna Volkova se tedy na oko nechala unést, na síti iris.ic bylo zveřejněných pár fotek, na kterých je svázaná a unešená.
Cílem toho bylo zajistit co nejvyšší věrohodnost únosu.
Falešný únos ale překazilo PSA, odvedlo skvělou práci, avšak moji klienti prohlásili že se jedná o plánovanou akci a že s ní všichni souhlasí, stránka iris.ic nemá žádné zásady použití, nedošlo k žádnému trestnému činu vyjma šíření poplašné zprávy, moji klienti jsou si toho vědomi a jsou připraveni si odpykat trest za druhý bod zrychleného soudního procesu.

1) Nebezpečné vyhrožování
Moji klienti se nedopustili žádného vyhrožování, vše bylo sehrané a předem naplánované, nikde však nebylo nic co by se dalo považovat za vyhrožování.

2) Šíření poplašné zprávy
Moji klienti jsou si vědomi porušení §47 Trestního zákoníku, souhlasí s celým bodem a berou na sebe odpovědnost.

3) Vyhrožování s cílem působit na orgán veřejné moci
Moji klienti se nedopustili vyhrožování, natož aby tím působili na orgán veřejné moci

Žaloba na majitele účtu na socialní síti Iris.ic (@ Joselaska):

Vážený soude, 
při zveřejnění příspěvku, ve kterém Katarina Volkova informuje o tom, že ji někdo chce unést byla touto informací vyvolána vlna spousty různých reakcí, ovšem uživatel vystupující pod jménem Joselaska umístil pod daný příspěvek komentář v doslovném znění: "Doufám, že ti udělají to samé co tomu fízlovi. 🥴". 
Tento uživatel má na svém profilu příspěvek označující únosce (mé klienty) v doslovném znění: "@ 4720905 pošli pls nudes volkove. Nudim se a porno mě už nebaví".

Těmito aktivitami na síti sice neporušil žádné zásady užívání této sítě, ta je totiž nemá, avšak dopustil se porušení zákonu 14/2020 (Trestní zákonník) v následujících bodech:
§25 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod
§52 Nesplnění oznamovací povinnosti
§76 Nepřekažení trestného činu
§77 Neoznámení trestného činu
§83 Podněcování k trestnému činu
§84 Schvalování trestného činu
§89 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

Žádost o inspekci ve státem financované organizaci, Policie San Andreas:

Vážený soude, 
tímto Vás žádám o nařízení inspekce nezávislým inspektorem ve státem financované organizaci Policie San Andreas, případ mého klienta, Samicka Kuffenheima, není vyjímkou, PSA soustavně porušuje zákon 2/2020, hlava IV. §10.


Záměr:
1) Snížení trestu mých klientů s možnost uhrazení kauce dle zákonu 16/2020 čl. III, úplné zrušení trestů s povinností zaplatit pokutu státu San Andreas či pouhé zkrácení trestů.
2) Zahájit trestní řízení proti majiteli účtu na socialní síti Iris.ic vystupující pod jménem Joselaska
3) Provedení inspekce ve státem financované organizaci Policie San Andreas.

Přílohy: 
1) *Snímky příspěvku na iris účtu slečny Volkové*
2) *Snímky příspěvku na iris ukazující slečnu Volkovou svázanou, dokazující šíření poplašné zprávy*
3) *Snímky komentáře a profilu účtu Joselaska*
4) *PDF soubor [S-367]*
5) *Snímky obrazovky ukazující konverzaci mezi mými klienty, probírající falešný únos jednoho z nich*


(( @typecek @neznamy#6563 ))

6.5.2022 00:33

Adresát: Frederik Benett
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání podnětu. Vaším podnětem jsme se zabývali a v souvislosti s ním vzniklo několik výsledků. Prvním bude odvolací řízení, které je naplánováno na zítřejší den, k čemuž Vám bude zaslán ještě příslušný dokument.

Řešení účtu na sociální síti Iris je v pořadí společně s dalšími účty, které jsou v rozporu s několika platnými zákony státu San Andreas.

V poslední řadě Vás jen zběžně informuji o zahájení plánování kontrolní inspekce státem financované organizace Policie San Andreas, jejíž přesný termín je pro tuto chvíli v nedohlednu, avšak bude na ni kladena vyšší priorita.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~37