Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Seznam internetových služeb


19.4.2022 18:04

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Vrchní soud San Andreas uveřejňuje tento seznam internetových služeb, které vyhovují všem normám stanoveným zákonem č. 81 o provozování a užívání internetových služeb. Všechny termíny zde referují na daný zákon.

SEZNAM INTERNETOVÝCH SLUŽEB

Název Provozovatel Zapsáno od Splňuje podmínky (✅/❌)
       

Seznam je relevantní a pravidelně aktualizován. Poslední aktualizace provedena dne 19.4. 2022.

Poslední sloupec značí, zda provozovaná služba od své registrace v tomto seznamu stále splňuje podmínky. Služby, které podmínkám nevyhovují, doporučujeme nevyužívat, za žádných okolností jim nesdílejte ani své osobní údaje!

Chtěl bych nechat zapsat svou internetovou službu na tento seznam

  • Ujistěte se, že jste si bedlivě přečetli zákon o provozování a užívání internetových služeb a že jste dostatečně obeznámeni se všemi podmínkami pro legální provoz těchto služeb.
  • Taktéž se ujistěte, že vaše služby splňují požadavky a standardy stanovené v takovém zákoně. Pokud ne, závadný obsah odstraňte a případnou strukturu svých stránek doupravte dle stanovených norem.
  • Pokud vše splňujete, zašlete dopis na adresu Vrchního soudu (Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154), jehož obsahem budou informace předepsané tímto zákonem, tedy:
    • Název internetové služby (např. Stoongle, popř. stoongle.ic)
    • Adresu sídla společnosti (liší-li se od adresy provozovatele)
    • Jméno a příjmení provozovatele (v případě právnické osoby uvádět údaje zodpovědné osoby)
    • Telefonní číslo / e-mailová adresa provozovatele (UDRŽET VŽDY AKTUÁLNÍ, O ZMĚNÁCH VČAS INFORMOVAT VRCHNÍ SOUD)
    • Adresa trvalého bydliště provozovatele
    • (Korespondenční adresa - liší-li se od adresy trvalého bydliště)
  • Po zaslání dopisu si Vrchní soud nárokuje lhůtu 30 kalendářních dnů, během níž bedlviě překontroluje obsah vašich internetových služeb a pravdivost a relevantnost údajů, které jste udali v dopise. V případě vyhovění vaší žádosti budete okamžitě zapsáni do tohoto seznamu. V případě, že nebudete splňovat požadavky, budete Vrchním soudem kontaktováni a obeznámeni o nedostatcích. Následnou opravnou žádost o zapsání do seznamu si budete moci podat nejdříve za sedm kalendářních dnů.

(( Dopisy zasílejte do komentářů pod tento příspěvek. Zde vám taktéž bude zodpovězeno, v případě vyhovění budete tagnuti. ))


Powered by LeoSight IFS
LT~14