Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o předčasné propuštění z CPZ


LadyHope

Hráč

28
20.4.2022 17:32

Vážený soude. 

Píšu zde ohledně nerozumění mého zatčení a následné vložení do CPZ.

Zde popíšu svoji stranu mého příběhu.

Jmenuje se Elise Frye. Před pár dny, jsem z místa, kde pracuji byla unesená mužem, jenž jméno si nepamatuji. Byla jsem převezená na jedno jisto, které nemohu popsat, jelikož jsem měla svázané ruce a pásku přes oči. Bylo to velice malé místo, v kterém jsem strávila dlouhé 2 dny. Onen muž mě tam držel, vpravil veliké množství různých drog do mého tělo. Bohužel díky tomuhle, je moje paměť místy slepá, kde si nic nepamatuji. To, co si pamatuji, bylo to, jak mě drogoval. Když jsem byla mimo, tak ležel se mnou v posteli. Omlatil moji hlavu o zeď a při pokusu o útěk mi prostřelil nohu. Též si pamatuji, že v době, kdy mě někam vezl, veškeré své zbraně předal mě, které jsem nevědomky pod vlivem drog vzala do svých holých rukou. Naštěstí z tohodle vše jsem se dostala živá.

Police při havarce, kdy ještě působili drogy našla u mě zbraně s mými otáčky, které jak se na zbraň dostali, jsem již zmínila.

Byla jsem umístěna do CPZ a myslím, že tohle je neprávem. Osobně jsem ráda, že jsem se od tyrana dostala živá a moje nyní vězení je neprávem.

Děkuji za přečtení mé žádosti.

Přeji pěkný den.

E.F.

6.5.2022 00:12

Adresát: Elise Frye
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vrchní soud se podnětem zabýval, avšak došlo k několika zjištěním, která vedou k nemožnosti dalšího řešení. První skutečností je fakt, že byste v tuto chvíli měla být na svobodě, jelikož 15denní lhůta pro CPZ od prvního umístění již uplynula. Druhou skutečností je oprávněné držení Vaší osoby ze strany Kriminální služby pro postup v případu, jehož součástí jste byla/stále jste. Pokud se však Vaše nevina prokáže, vyváznete bez poskvrněného rejstříku, jelikož vyšetřovací vazba není plnohodnotným trestem v trestním rejstříku.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~33