Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Názory na laďku RP u psů?


fikstvUwU

Hráč

16
20.4.2022 22:29

Zdravím chtěl bych se zeptat hráčů jak vnímají kvalitu RP u psů :-) můžu mluvit za sebe že pes jsem a strašně mě to baví tak též doufám že to baví i ty členy se kterýma eRPim :) a na to se vás také chci zeptat.

Jaka je podle vás úroveň RP u psů ?

Mickey6377

Hráč

2
20.4.2022 22:36

Určitě si myslím ,že dobrá ale tak záleži kdo to erpí. Jsou typy psů kteří doslova jen skáčou na lidi a dávaj /do skáče na pána... a pak řvou do /do S? S? S?. Další jsou random psy z ulice kteří (bez výckivu většinou) hned dávají /do může cítit trávu?. Jinak ostatní jsou fajn a neházím všechny do jednoho pytle.

Jacko88

Hráč

41
20.4.2022 22:53

Podle mě je kvalita RP psů na Skimu otřesná. Z převážné většiny mám jen špatné zkušenosti.

Problém je hlavně v tom, že za psy často RPí děti co psa v životě neměli, neví jak se chová, co dělá, atd.. 

A hlavně, že hráči s vámi například chvíli RPí, pak pár hodin nepřijdete, oni si zažádají o unbug z interiéru (Což je v tomto případě zneužití, pokud nezaRPí, že se nějak dostali ven.), pak běhají po ulici a dělají ostudu. 

DrawaX

Hráč

11
21.4.2022 01:54

RPení psů, nebo celkově ten character pass by měl být od nějakých hodin povolený, zda-li to je, tak se omlouvám. Když jsem potkal prvního psa tu na serveru, tak to byl otřes. To eRPení celkově by měl brát člověk seriózně haji za normální postavu. Nedávno jsem se potkal s tím, že ten člověk toho psa eRPil tak, že kdybych u sebe měl normální zbraň tak dostane CK tak za dvě minuty, že se choval jak naprostý vůl.

Na druhou stranu, pokud to někdo chce eRPit, a rád by to eRPil fakt dobře, tak si myslím, že to dokáže obohatit hodně RP. Rád bych uvítal psy ve státní složkách, ale i vlastně u někoho v nelegálce, bylo by to pěkné zpestření, ale jak říkám. Teď jsem se zatím potkal s tím, že to byla vážně jen banda lidí, co to eRPí asi jen pro srandu. 

Pat000

Hráč

22
22.4.2022 22:01, naposledy upraveno 22.4.2022 22:02 uživatelem Pat000

Ja OOC sice nemám psa, ale mám ich rád. Ja by som povedal, že ma to baví, vidieť niekoho RPiť psa. Nie konkrétne seba, ja to RPiť nechcem, ale baví ma RPiť postavy ľudí, ktorí majú psy radi. Takže vlastne ma baví rpiť postavy, ktoré chcú aby mali IC kamaráta psa. Už len z toho dôvodu ma to baví v hre, že reálne psa nemám, ale chcel by som a takto by sa mi to povedzme čiastočne tak nepriamo trochu splnilo, že aspoň v tej hre ho akože mám, keď ja reálne ho nemám. Takže za mňa, ja by som chcel RPiť s niekým, ktorý RPí psa.


Powered by LeoSight IFS
LT~58