Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

👩‍🏫 Nábor do PSA

1 2 3 4 5

28.8.2026 23:33, odstraněno 31.8.2026 13:34 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
31.8.2026 13:37, naposledy upraveno 31.8.2026 20:39 uživatelem Loxicek
Jméno a příjmení:
 Ethan Cole
Datum narození:
 05.05.1997
Telefonní číslo:
749205
E-mailová adresa:
 ethan.cole@post.ic
Vystudované školy:
High School of Public Safety & Law
Další odborné kurzy:
Kurz první pomoci v poli (Tactical Combat Casualty Care - TCCC), certifikace krizového řízení a komunikace v zátěžových situacích.
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)
Řidičský průkaz skupiny B
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný):

1. OSOBNÍ INFORMACE

• Jméno a příjmení: Ethan Cole

• Věk: 28 let

• Telefonní spojení: 749205

• Dosažené vzdělání: Středoškolské s maturitou (Obor: Bezpečnostně právní služba)

2. ODBORNÁ KVALIFIKACE A VZDĚLÁNÍ

• Vzdělávací instituce: High School of Public Safety & Law (USA)

• Zaměření: Bezpečnostně právní činnost, základy kriminologie, veřejná správa.

• Získaná odbornost: Teoretické základy trestního a ústavního práva, taktická příprava, střelecký výcvik, krizová komunikace a deeskalace konfliktů.

• Certifikace: Kurz první pomoci v poli (Tactical Combat Casualty Care - TCCC), certifikace krizového řízení a komunikace v zátěžových situacích.

3. DOSAVADNÍ PRAXE A ZKUŠENOSTI

• U.S. Army – Bývalý příslušník / Voják (3 roky služby)

• Absolvování základního a pokročilého takticko-střeleckého výcviku.

• Služba u pěchotní jednotky zaměřená na patrolování, průzkum a zabezpečení perimetru.

• Zkušenost s prací pod vysokým fyzickým i psychickým tlakem v krizových podmínkách.

• Návyk na striktní vojenskou disciplínu, respekt k řetězci velení (Chain of Command) a absolutní spolehlivost v týmu.

• Soukromá bezpečnostní služba (Private Security) – Bezpečnostní pracovník

• Zajišťování pořádku na masových akcích a ochrana objektů.

• Každodenní řešení konfliktů s civilisty, praktické využití deeskalace a komunikace.

• Zkušenost s rádiovým provozem, hlášením incidentů a součinností s Městskou policií.

4. SPECIÁLNÍ SCHOPNOSTI A DOVEDNOSTI

• Řidičské oprávnění: Pokročilé zvládání motorových vozidel v náročných podmínkách, taktická jízda, zkušenosti se zvládáním smyku a dynamického provozu.

• Taktika a legislativní rámec: Skvělá znalost postupů při silničních kontrolách a vysoce rizikových zásazích. Výborný přehled o hranicích nutné obrany, krajní nouze a právních podmínkách pro použití donucovacích prostředků.

MOTIVAČNÍ DOPIS / PROČ PRÁVĚ JÁ?

Nepocházím z prostředí akčních hrdinů – jsem člověk zvyklý na řád, kázeň a tvrdou práci. Služba v armádě mě naučila chladnokrevnosti, disciplíně a tomu, že v krizové situaci se rozhoduje bez paniky a podle protokolu. Následná práce v civilním sektoru mi zase dodala trpělivost a schopnost řešit většinu konfliktů slovem a deeskalací. U PSA nehledám zviditelnění, ale stabilní službu, kde mohu být spolehlivým parťákem na patrolách a přínosem pro celý sbor. Nabízím stoprocentní docházku, respekt vůči nadřízeným a profesionální přístup v ulicích.

OČEKÁVÁNÍ OD SLUŽBY U POLICIE:

• Aktivní terénní služba: Mým cílem je být v ulicích města, provádět preventivní hlídkovou činnost a pomáhat kolegům při náročných zásazích.

• Profesní řád a rozvoj: Očekávám férové vedení, jasně stanovená pravidla a možnost postupně odborně růst a zdokonalovat své schopnosti.

(( OOC ))

• (( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))

Žádné (Nová postava vytvořená od základu).

• (( Zkušenosti s RolePlayem: ))

Na RP mám odehráno velké množství hodin a stále mě to obrovsky baví. Tuto novou postavu tvořím od čistého stolu s cílem předvádět maximálně kvalitní, přízemní a realistický policejní RP. Chci se vyvarovat jakýchkoliv chyb z minulosti, investovat do služby spoustu času a vytvářet zábavné a profesionální RP situace pro kolegy i ostatní hráče na serveru.

• (( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))

Ethan Cole je bývalý voják, který po ukončení kontraktu hledá smysluplné uplatnění v civilním životě. Je zvyklý na disciplínu a řád, což ho přirozeně směřuje k PSA. Ethan není žádný neohrožený Rambo, ale metodický, klidný a rozvážný člověk, který si zakládá na pravidlech a týmové práci. Mým cílem je vypracovat Ethana v uznávaného a spolehlivého policistu, na kterého se parťáci na patrole mohou v jakékoliv situaci 100% spolehnout.

enderman10

Hráč

1
5.9.2026 17:17, naposledy upraveno 5.9.2026 18:41 uživatelem enderman10
Jméno a příjmení:
 Sophia West
Datum narození:
 20.08.2006
Telefonní číslo:
 683456
E-mailová adresa:
sophia.west@post.ic
Vystudované školy:
 Základni Škola George Bushe Los Santos (2013 - 2022 )
San Andreas Law Academy Faculty of Law & Criminal Justice - Odbor Bezpečnostní činnost  (2021-2026)
Další odborné kurzy:
Marine Corps Martial Arts Program, Combat Lifesaver Course, SERE Training, Advanced Marksmanship Course 
 Řidičský Prukaz A, Řidičský Prukaz B 
Po úspěšném dokončení studia bezpečnostní činnosti na University of San Andreas jsem cítila, že mi chybí tvrdá praktická zkušenost. Proto jsem se rozhodla vstoupit do řad United States Marine Corps (USMC). Roky strávené u mariňáků mě zformovaly v disciplinovanou, chladnokrevnou a psychicky odolnou ženu. Prošla jsem náročným taktickým výcvikem, kurzy pokročilé bojové medicíny i specializovaným střeleckým tréninkem. Po skončení mé aktivní služby u USMC se vracím zpět do civilního sektoru v Los Santos. Své vojenské zkušenosti, smysl pro řád, loajalitu a schopnost jednat pod extrémním tlakem chci nyní plně využít ve službě pro Police of San Andreas a pomoci nastolit pořádek v našich ulicích.
Co od práce u policie očekáváte:
Od služby u PSA očekávám prostředí, kde mohu uplatnit svůj pevný morální kompas a vojenský dril. Očekávám profesionální kolektiv, jasný řetězec velení a možnost chránit občany San Andreas před organizovaným i pouličním zločinem. Chci být platným článkem týmu, na který se mohou kolegové v té největší přestřelce či krizové situaci stoprocentně spolehnout.

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))
žádna
(( Zkušenosti s RolePlayem: ))
 20k Hodin narpeno na jinych serverech hlavne CZ/SK IZS frakce
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))
Sophia přichází z armádního prostředí, takže je zvyklá na přísnou disciplínu, rozkazy a má posunutý práh strachu (což chci správně RPit – ne jako neohrožený Rambo, ale jako chladnokrevný profesionál). Plánuji RPit mírnou profesní deformaci z USMC (přísné vystupování, smysl pro detail). Mým cílem v PSA je postupný kariérní růst a ideálně směřování postavy k taktickým divizím (jako je zásahová jednotka), kde by mohla naplno využít svůj vojenský výcvik a kurzy pokročilé střelby a medicíny.

Birdik009

Hráč

4
včera v 23:48

Formulář

Jméno a příjmení: Wiliam Brown

Datum narození: 30.8.1998

Telefonní číslo: 374 094

E-mailová adresa: wiliam.brown@post.ic

Vystudované školy: 
San Francisco Technical High School
Obor: Public Safety & Emergency Services

San Francisco State University
Obor: Emergency Management & Public Safety

Další odborné kurzy:
  • Crisis Management – řešení krizových situací
  • Security Training – základy bezpečnosti
  • Communication – komunikace a řešení konfliktů
  • Defensive Driving – bezpečná jízda
 Řidičák A,B
 Narodil jsem se 30.6.1998 v San Franciscu na klidném okraji města. Moji rodiče Liam Brown a Lucy Brownová pracovali v zdejší továrně na domácí spotřebiče. Otec jako hlavní technik a matka jako sekretářka. 
Nejdřív jsem jsi myslel že budu následovat otce ale po tom co jsem jsi vyzkoušel letní brigádu v této firmě mě došlo že tato práce není nic pro mě. Chtěl jsem akci, vzrušení, a situace které se neopakují. Proto jsem i zvolil školu San Francisco Technical High School a to přesně obor  Public Safety & Emergency Services. A to mi změnilo život, tam jsem potkal svého celoživotního kamaráda Jamese Coopra. 
Po úspěšném dokončení jsme přemýšleli kam vyrazíme na Universitu. Do oka nám nakonec padla San Francisco State University zaměření Emergency Management & Public Safety. Školu jsme úspěšně dokončili a začli se poohlížet co a jak dál.
Trvalo to dlouho začínali jsme v cukrárně nebo třeba v kině, ale stálo to za to. James přišel na byt, který se nám podařilo z našich vydělaných peněz sehnat a oznámil zprávu, na kterou jsme již dlouho čekali. Firma Gruppe Sechs nabírá nové kolegy. Neváhali jsme a hned jsme se přihlásili. Vstupní pohovor proběhl úspěšně a začal 2 týdenní výcvik nutných základů.
Za 2 týdny a pár dní jsme oba stáli před hlavní budovou této firmy a v rukách jsme drželi výstroj a novou uniformu. Zítra měl nastat ten den na který jsme se tak moc těšili. První den naší vytoužené práce.
První dny byli náročné a dlouhé. Šichta začínala brzy ráno v 6 a končili jsme až když byla práce hotová, což trvalo často dlouho. Pomáhali jsme s zabezpečením objektů, převozy hotovosti, atd. Během toho jsme stále rozšiřovali naše znalosti pravidelnými kurzy. 
Po několika letech strávené touto prací jsme to oba pocítili. Touha po tom zažít něco nového, a tak jsme zbalili to co jsme měli, dali výpověd z práce, rozloučili se s rodinou a vyrazili, tam kde budeme moct zažít něco nového.
Od práce u policie očekávám především možnost využít své dosavadní zkušenosti a zároveň se dále zlepšovat a získávat nové znalosti. Chtěl bych poznat něco nového.  Chci být taky přínosem pro tento stát a být součástí něčeho co dává smysl.

Pizzeria Blueberry
na skimu mam na své druhé postavě nějakých 180 hodin, jinak jsem rpil na fivem. 
Zatím nedokážu úplně říct kam chci nebo nechci aby se lore postavy posouval. Chtěl bych se dostat do sboru a vyzkoušet jsi nějaké divize. Chci zkusit jiné rp, než to které zde na serveru volí většina hráčů jako je nelegal/neutral.

matyprogames

Hráč

10
včera v 23:48
Jméno a příjmení:
James Coopr
Datum narození:
 6.5.1998
Telefonní číslo:
 541426
E-mailová adresa:
james.coopr@post.ic
Vystudované školy:

San Francisco Technical High School Obor: Public Safety & Emergency Services

San Francisco State University Obor: Emergency Management & Public Safety

Další odborné kurzy:

Security Training – základy bezpečnosti

Defensive Driving – bezpečná jízda

First Aid – první pomoc

Řidičský průkaz skupiny B, Řidičský průkaz skupiny A
Narodil jsem se 6.5.1998 V New Yorku, dětství jsem neměl klidné, rodiče se stále stěhovali z jedno nájmu do druhé ho a za půl roku jsem byli schopni vystřídat klidně i tři byty. Máma s tátou se tehda rozhodli přestěhovat do San Francisca na okraj města. Táta si našel práci v místní pekárně a rozvážel pečivo, máma měla šicí sálon doma a šila oblečení na míru. Už od té doby co táta nastoupil do pekářství jsem věděl že tohle později v životě nebudu chtít dělat. Hledal jsem práci kde bude adrenalin a rozmanitost práce. Tehda při letních prázdninách jsem absolvoval airsoft camp kousek od města a tam jsem poznal že mě baví být v terénu a adrenalin, ale cítil jsem že voják nebude to pravé a že také chci být častěji doma. Proto jsem i zvolil školu San Francisco Technical High School a to přesně obor Public Safety & Emergency Services. A to mi změnilo život, tam jsem potkal svého celoživotního kamaráda Wiliama Browna. Po úspěšném dokončení jsme přemýšleli kam vyrazíme na Universitu. Do oka nám nakonec padla San Francisco State University zaměření Emergency Management & Public Safety. Školu jsme úspěšně dokončili a začli se poohlížet co a jak dál. Dlouho jsem chodili po drobných pracích, ale našetřili jsem si na první byt a přišla zpráva na kterou jsem čekali poměrně dlouho. Firma Gruppe Sechs nabírá nové kolegy. Neváhali jsme a hned jsme se přihlásili. Vstupní pohovor proběhl úspěšně a začal 2 týdenní výcvik nutných základů. Za 2 týdny a pár dní jsme oba stáli před hlavní budovou této firmy a v rukách jsme drželi výstroj a novou uniformu. Zítra měl nastat ten den na který jsme se tak moc těšili. První den naší vytoužené práce. První dny byli náročné a dlouhé. Šichta začínala brzy ráno v 6 a končili jsme až když byla práce hotová, což trvalo často dlouho. Pomáhali jsme s zabezpečením objektů, převozy hotovosti, atd. Během toho jsme stále rozšiřovali naše znalosti pravidelnými kurzy. Po několika tvrdě odpracovaných letech jsem už v této práci vyhořeli a chtěli jsem zažít něco nového, a tak jsem zbalili kufry rozloučili s s rodinou a přáteli a vyrazili jsme.

Očekávám osobní rozvoj, týmovou spolupráci, práce v obtížných podmínkách, práce v terénu

Pizzerie Bluebbery
 Mám druhou postavu na které mám cca 560 hodin, jinak fivem asi 300 hodin.

Chtěl postavu směřovat postupným rozvojem napříč všemi směry, sociální vztahy, pracovní kariéra, také bych chtěl se dostat do divize která se zabývá vrtulníkem.

1 2 3 4 5