Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

👩‍🏫 Nábor do PSA

1 2 3

Egin13

Hráč

1
3.7.2026 23:28
Jméno a příjmení:
Henry Neil
Datum narození:
 28.02.1990
Telefonní číslo:
774790
E-mailová adresa:
henry.neil@post.ic
Vystudované školy:
 Právnická fakulta Las Venturas
Další odborné kurzy:
 Zdravotnický kurz první pomoci
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)
řidičský průkaz třidy B
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný):
 Jmenuji se Henry Neil. Jsem 36 letý muž, který býval dlouho u armády. Mám za sebou spoustu misí při kterých jsem se naučil rychle a správně reagovat podle situace. Zároveň byl můj otec členem policie v Liberty City, takže mám i tvrdou školu. Jako mladej kluk jsem si přivydělával jako čišník a však díky téhle brigádě jsem se naučil mluvit s lidmi a udržovat klid i ve vypjatých situacích. K policii mě táhne jednak úcta k mému otci a této práci, ale i touha udržovat v této společnosti pořádek a klid. 
Co od práce u policie očekáváte:
 Skvělý kolektiv, karierní růst, týmovou spolupráci

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))
 EyeVision
(( Zkušenosti s RolePlayem: ))
 Více než rok hraju RP aktivně. RP rozumím avšak občas si člověk musí vzpomenout na nějaké zkratky, ale pomocí improvizace se vždy udržím v RP roly
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))
 Tuto postavu mám rozehranou pár hodin. Chci ji rozvíjet realistickým způsobem. Začínal jsem jako rozvozce pizzy abych si vydělal na své auto a poté jsem se dostal do firmy EyeVision kde dělám momentálně kurýra. Má postava je člověk, který zná řád a snaží se ten řád udržet, ovšem v rámci pravidel. Do budoucna bych chtěl tuto postavu rozvíjet v PSA, kde bych získaval nové zkušenosti a zažíval zajímavé situace i takové, které by mohl zažít reálný policista a budovat si postupně karieru. Samozřejmě chci i hrát kvalitní a realistické RP aniž bych kazil zážitek ostatním hráčům a sobě.

dominik2452

Hráč

17
5.7.2026 11:32
Jméno a příjmení:
 Noemi Graziani
Datum narození:
28. 2. 1998
Telefonní číslo:
797-953
E-mailová adresa:
noemi.graziani@post.ic
Vystudované školy:
Střední škola v oboru medicíny
Další odborné kurzy:
 Žádné
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)
Řidičské průkazy skupiny A, B, C, lodní licence, zbrojní průkaz kategorie T1.
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný):

Jmenuji se Noemi Graziani a pocházím z Itálie. Narodila jsem se a vyrostla v Miláně, kde jsem také úspěšně vystudovala střední zdravotnickou školu. Medicína a pomoc lidem pro mě byly jasnou volbou, takže hned po škole jsem nastoupila do místní nemocnice. Strávila jsem tam tři roky, které mi daly strašně moc, naučila jsem se fungovat v naprostém stresu, rychle se rozhodovat a získala jsem neocenitelné zkušenosti. Pak ale přišla rána, kterou nikdo nečekal. Náhle mi zemřel tatínek. Byli jsme si strašně blízcí a mě ta zpráva tehdy úplně položila na dno. Věděla jsem, že moje maminka mě v té nejtěžší chvíli potřebuje, tak jsem v nemocnici podala výpověď, abych jí mohla být stoprocentní oporou.

Po několika měsících, když ta nejhorší bolest trochu odezněla, jsem si uvědomila, že potřebuji udělat tlustou čáru za minulostí a začít znovu. Rozhodla jsem se pro radikální životní změnu a přestěhovala se do státu San Andreas. Ze začátku jsem se držela toho, co znám nejlépe, takže moje první kroky vedly k ZZS, kde mě hned přijali. Později jsem ale přešla k Docaru a musím říct, že to bylo nejlepší rozhodnutí. Práce u Docaru mě neskutečně chytla, hrozně mě baví a našla jsem tam skvělý kolektiv. 

I když jsem u Docaru maximálně spokojená a ta práce mě naplňuje, cítím, že jsem v životě došla do bodu, kdy chci zkusit něco úplně nového a posunout se zase o kus dál. Už delší dobu z dálky sleduji práci PSA a pokaždé, když je vidím v akci, mě to hrozně oslovuje. Ta jejich disciplína, smysl pro spravedlnost a přímý boj s kriminalitou je něco, co mě vyloženě fascinuje. Čím častěji jsem je sledovala při práci, tím víc mi bylo jasné, že tohle je přesně to, co chci v životě dělat. Vnímám to jako obrovskou výzvu. Věřím, že u PSA dokážu uplatnit svou chladnou hlavu z nemocnice i akčnost z Docaru a že zde dokážu vybudovat dlouhodobou kariéru s možností neustálého růstu.

Co od práce u policie očekáváte:
Očekávám smysluplnou práci, která bude mít přímý dopad na bezpečnost v San Andreas. Také možnost se co nejvíce profesně rozvíjet. Dále očekávám dobrý kolektiv, který umí efektivně spolupracovat.

ZZS, DOCAR a následně několik menších firem (Dynex Group, Wolfíci, Apex Group).
RP hraju sedmým rokem na MTA. Začínal jsem na Skimu, ale postupně jsem vystřídal mnoho různých serverů. Za tuto dobu jsem nabyl opravdu hodně zkušeností a troufám si říct, že úroveň mého RP je kvalitní. Nemám rád troll RP a aktivně se mu snažím vyhýbám. Během těch 7 let jsem si prošel vším od ilegálu až po legální frakce. Nejvíc mě baví legální RP, ilegál má sice také něco do sebe, ale už bohužel není moc na úrovni. ZZS RP mě upřímně příliš nechytlo, chyběla mi tam akce, ačkoliv chovám úctu ke všem, které tento směr baví. V PSA jsem sice dříve krátce působil, ale tehdy jsem ztratil chuť do RP a dal si pauzu. Nyní bych se do této sféry chtěl vrátit a dosáhnout ve frakci co nejvyšší hodnosti, samozřejmě nepůjdu k ARTu, protože to nedává smysl z úhlu mé postavy. Chci abych byl na ulici a tam pomáhal.

Noemi Graziani má momentálně nahráno 250+ hodin. S přítelem si pořídila dům s garáží, kde bývají. Budoucí plány budou takové, že se chci dostat k PSA a tam erpit co nejaktivněji. Mám teď čas, takže se tam chci posunout aspoň na Nadstrážmistra a hlídkovat. Chci erpit PSA na co nejvyšší úrovni, co umím. Podle mě dává smysl, že chce zkusit něco nového a jít k PSA, vím byla u ZZS ale něco jiného jí oslovilo a chce změnit svůj život.

enderman10

Hráč

1
včera v 22:33

Jméno a příjmení: Johanna Jones

Datum narození: 28. 01. 2004

Telefonní číslo: (telefon nemá)

E-mailová adresa: johanna.jones@post.ic

Vystudované školy

- 2010–2019 – Liberty City Elementary & Middle School

- 2019–2023 – Liberty City High School (úspěšně ukončeno maturitou)

Další odborné kurzy

- První pomoc (TCCC)

- Kurz sebeobrany a boje zblízka

Vlastněné licence

- Řidičský průkaz sk. B

- Řidičský průkaz sk. D

Životopis

Johanna Jones se narodila 28. ledna 2004 v Liberty City, kde také vyrůstala. V letech 2010–2019 navštěvovala základní školu a následně v letech 2019–2023 vystudovala střední školu v Liberty City. Již během studia se zajímala o práci bezpečnostních složek a pravidelně se věnovala sportu, aby si udržovala dobrou fyzickou kondici.

Po dokončení studia absolvovala kurz TCCC a kurz sebeobrany a boje zblízka. Získala také řidičské oprávnění skupiny B a D. Po několika letech života v Liberty City se rozhodla přestěhovat do státu San Andreas, kde chce začít novou etapu svého života a nastoupit k policejnímu sboru.

Johanna je disciplinovaná, klidná a zodpovědná. Dokáže jednat s lidmi s respektem, ale zároveň si umí zachovat autoritu i ve vypjatých situacích.

Co od práce u policie očekáváte?

Od služby u policie očekávám možnost chránit občany, pomáhat lidem v nouzi a podílet se na udržování pořádku v San Andreas. Chci se neustále zlepšovat, získávat nové zkušenosti a časem se vypracovat mezi respektované členy policejního sboru.

---

- Žádné, jedná se o novou postavu.

- 3 roky RP na jiné platformě.

20k hodin narpeno na jiné platformě 

Johanna přijela do San Andreas jako mladá žena, která chce začít od nuly a vybudovat si kariéru u policie. Zpočátku se zaměří na získávání zkušeností jako hlídkový policista, později by se ráda dostala k dopravní policii nebo ke specializované jednotce. Jejím dlouhodobým cílem je stát se zkušenou policistkou, která bude vzorem pro nové kolegy.

1 2 3

Toto téma právě čte 1 uživatel: KnizeIgor