| Jméno a příjmení: |
| Noemi Graziani |
| Datum narození: |
| 28. 2. 1998 |
| Telefonní číslo: |
| 797-953 |
| E-mailová adresa: |
| noemi.graziani@post.ic |
| Vystudované školy: |
| Základní škola, Střední škola v oboru medicíny. |
| Další odborné kurzy: |
| Žádné. |
| Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...): |
| Řidičské průkazy skupiny B, C. |
| Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný): |
|
Jmenuji se Noemi Graziani a pocházím z Itálie. Narodila jsem se v Miláně, kde jsem také úspěšně vystudovala střední školu v oboru medicíny. Po dokončení studia jsem nastoupila do místní nemocnice, kde jsem působila tři roky a získala nespočet cenných zkušeností ve zdravotnictví. V tomto období mě však zasáhla tragická událost, úmrtí mého tatínka. Byli jsme si velmi blízcí a tato zpráva mě srazila na úplné dno. Rozhodla jsem se proto podat v nemocnici výpověď, abych mohla být v těžkých chvílích oporou své mamince.
Po několika měsících, kdy jsem se s touto ztrátou postupně vyrovnávala, jsem se rozhodla pro radikální životní změnu. Rozhodla jsem se přestěhovat do státu San Andreas. Zpočátku jsem chtěla pokračovat v oboru, který znám nejlépe, tudíž ve zdravotnictví. Podala jsem si přihlášku k ZZS a byla přijata. Později jsem přešla k Docaru, kde mě to bavilo více. Ve stejné době jsem také začala pracovat na webu pro svou vlastní firmu, který je nyní před dokončením.
Ačkoliv mě práce v lékařském a záchranářském prostředí bavila, postupně jsem si uvědomila, že mě to táhne ještě jiným směrem. Boj proti kriminalitě ve mně vzbuzuje něco, co mi dosud chybělo. Proto jsem se rozhodla podat přihlášku k PSA. Věřím, že mě tato práce bude plně naplňovat, a doufám, že zde uplatním svůj potenciál a vybuduji si dlouhodobou kariéru s možností kariérního růstu.
|
| Co od práce u policie očekáváte: |
Očekávám smysluplnou práci, která bude mít přímý dopad na bezpečnost v San Andreas, a také možnost se co nejvíce profesně rozvíjet. Dále očekávám dobrý kolektiv, který umí efektivně spolupracovat.
|
| |
| |
| (( Frakce, kterých tato postava byla součástí: )) |
| ZZS, DOCAR a následně několik menších firem (Dynex Group, Wolfíci, Apex Group). |
| (( Zkušenosti s RolePlayem: )) |
| RP hraju 7 rokem na MTA. Začínal jsem na Skimu, ale postupně jsem vystřídal mnoho různých serverů. Za tuto dobu jsem nabyl opravdu hodně zkušeností a troufám si říct, že úroveň mého RP je velmi kvalitní. Nemám rád troll RP a aktivně se mu vyhýbám. Během těch 7 let jsem si prošel vším od ilegálu až po legální frakce. Nejvíc mě baví legální RP, ilegál má sice také něco do sebe, ale na spoustě serverů už bohužel není moc na úrovni. ZZS RP mě upřímně příliš nechytlo, chyběla mi tam akce, ačkoliv chovám úctu ke všem, které tento směr baví. HZS RP mi v současnosti přijde poměrně lehké. V PSA jsem sice dříve krátce působil, ale tehdy jsem ztratil chuť do RP a dal si pauzu. Nyní bych se do této sféry chtěl vrátit a dosáhnout ve frakci co nejvyšší hodnosti. |
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))
|
| Noemi Graziani má momentálně nahráno 260 hodin a zakládá vlastní firmu. Je na velmi dobré cestě, chybí doladit už jen pár detailů a bude hotová. Pořídila si menší byt, pár aut a hlavní pro ni je social RP a kvalitní RP. Tuto postavu nehraju primárn ě na majetek, klíčové je pro mě Social RP, které PSA nabízí. Mé budoucí plány jsou jasné. Pokud se dostanu k PSA, chci to dotáhnout na co nejvyšší možnou hodnost. Dále si plánuji koupit menší dům, užívat si kvalitní RP momenty a plně zprovoznit firmu, do které výhledově najdu spolehlivého člověka na její správu. |