Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

👩‍🏫 Nábor do PSA

1 2

sarik123

Hráč

10
16.6.2026 19:33

Jméno a příjmení:
Alexander Morales
Datum narození:
 8.8.2000
Telefonní číslo:
 594 445
E-mailová adresa:
alexander.morales@post.ic
Vystudované školy:
Yale University - titul J.D. 
Další odborné kurzy:
Žádné.
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)
ŘP typu A, B i C. 
Lodní průkaz
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný):
Jmenuji se Alexander Morales a narodil jsem se dne 8.8. 2000 v USA, konkrétně v New Yorku. V New Yorku jsem žil až do svých osmnácti let. Vzhledem k tomu, že jsem se rozhodl pro studium práv, jsem se po ukončení střední školy přestěhoval do New Havenu a nastoupil na Yale University. V mém životě ale nastal bod, ve kterém jsem začal prahnout po změně, proto jsem se rozhodl přestěhovat do San Andreas a vyzkoušet něco nového.

Co od práce u policie očekáváte:
Očekávám osobnostní i kariérní rozvoj a tým, na který se vždy budu moci spolehnout. 

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))
 PSA
(( Zkušenosti s RolePlayem: ))
Za tuto postavu mám zkušenosti u PSA, za jinou zase RPím HZS a občas RPím i advokáta, takže se domnívám, že nějaké RP schopnosti tam jsou. :)
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))
Má postava je oddaná službě u PSA, ale taky se účastní různých legálních akcí a zábav. Je férová a spravedlivá. Do budoucna mám v plánu se posouvat výš a výš a udělat si za postavu nějaké kurzy, které jsou v PSA k dispozici. 

eMkoo

Hráč

12
16.6.2026 22:31, naposledy upraveno 21.6.2026 12:54 uživatelem eMkoo
Jméno a příjmení:
 Bryan Lexi
Datum narození:
27. 04. 1999
Telefonní číslo:
670323 
E-mailová adresa:
bryan.lexi@post.ic 
Vystudované školy:
 Střední doprava a autodiagnostika / Maturitní obor.
Další odborné kurzy:

Kurz defenzivní a bezpečné jízdy v krizových podmínkách.

Kurz první pomoci.

Řidický průkaz skupiny B,C

Osobní údaje -

Jméno a přijmení: Bryan Lexi

Datum narození: 27. 04. 1999

Místo narození: San Andreas

Dosažené vzdělání-

2015 až 2019 : Střední průmyslová škola technická ukončená maturitou. 

Pracovní zkušenosti -

2022 - Mechanik v Německu - Nápln práce Kompletní servis aut, správa klientského portfolia, diagnostika složitých elektronických závad. Důvod odchoda Touha po profesním posunu. Práce v dílně mi dala disciplínu a klid pod tlakem, a chci své schopnosti a smysl využít pro ochranu občanů a prosazování zákonu.

2019 - 2022 Řidič assistenční a odtahové služby. V Německu

Náplň práce: Výjezdy k dopravním nehodám, zajištění bezpečnosti na místě incidentu. po odjezdu IZS složek.

Odborné kurzy. -

Kurz defenzivní a krizové jízdy ( Certifikát pro ovládání vozidla ve vysokých rychlostech, na kluzkém povrchu a vyhýbaní se překážkám ve vysoké rychlosti.

Kurz první pomoci (Stabilizace zraněních do příjezdu IZS složek)

Osvědčení o školení bezpečnostní práce a krizového managementu.

Osobní vlastosti -

Klid v krizových situacích.

Respektuji nadřazené a mám slušné chování s respektem.

Umím se bavit slušně s lidmi.

Od PSA čekám hlavně profesionální spolupráci a že si všichni budeme pomáhat, kariérní růst a dobrou komunitu. Doufám že spolu zažijeme hodně akcí a srandy.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Firma Palmectro.

Zdravím, všechny co to čtou RP hraju kolem 4 let pravidla umím dost dobře zůčastnil jsem se dosti komunitních akcí.

Co se týče RP policie to umím dost dobře znám hodně základy znám taktické postupy a při každé akci se snažím přemýšlet aby to někam vedlo. Mám základní RP v řízení, letectví, inj, atd...

Jak jsem psal tahle postava je nově založená takže vám napíšu jen plán do budoucna a ten by byl že bych se chtěl dostat na třeba Majora a vést Air Unit.

PeezyWestCZ

Hráč

3
17.6.2026 19:07
Jméno a příjmení: james Maddox

Datum narození: 10,9 2000

Telefonní číslo: 397296

E-mailová adresa:james.maddox@post.ic

Vystudované školy: vysoká škola 

Další odborné kurzy:  policejní obor 

Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...) vlastnim řidičák typu B

Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný): Je mi 26 Jmenuju se James Maddox 

žil sem v Německu v menším městečku a tento rok sem přijel do města

jsem z chudčí rodiny  a přijel sem za lepším životem a chtěl bych se stát policajtem 

měřím 185cm a mam 96kg jsem bílý muž a mám modrý oči hnědý vlasy ale to moc neuvidite protoze nosim kšiltovku a kapuci 

jsem introvertní typ 

a jsem spolehlivý občan nemam zadnej rejstrik nic 

a tymto bych to uzavřel dal mě nic nenapada snad to stačí 

Co od práce u policie očekáváte: hodně práce a i akce samozřejmě jsem akčnější typ  

BenCounty Fox Corporation 
(( Zkušenosti s RolePlayem: )) celkem dobrý sice par banu ale jak sem rikal hodně sem se změnil a tohle byl muj posledni ban a hodně sem se zlepšil z rpčkem takze nemam problem uz nějak rpit policajta a věřím si na policajta a rad bych byl rad za možnost zkusit si to  a samy si takhle prověříte muj RP skill

stát se bohatším nez sem a otevřít si vlastní auto dílnu a hlavně se stát dobrým policajtem a zkoušet nový věci

21.6.2026 11:44, odstraněno 21.6.2026 11:44 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

dominik2452

Hráč

16
21.6.2026 12:09, naposledy upraveno 21.6.2026 14:09 uživatelem dominik2452

Jméno a příjmení: 
Noemi Graziani
Datum narození:  
28. 2. 1998
Telefonní číslo: 
797-953
E-mailová adresa: 
noemi.graziani@post.ic
Vystudované školy:  
Základní škola, Střední škola v oboru medicíny.
Další odborné kurzy: 
Žádné.
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...): 
Řidičské průkazy skupiny B, C.

Jmenuji se Noemi Graziani a pocházím z Itálie. Narodila jsem se v Miláně, kde jsem také úspěšně vystudovala střední školu v oboru medicíny. Po dokončení studia jsem nastoupila do místní nemocnice, kde jsem působila tři roky a získala nespočet cenných zkušeností ve zdravotnictví. V tomto období mě však zasáhla tragická událost, úmrtí mého tatínka. Byli jsme si velmi blízcí a tato zpráva mě srazila na úplné dno. Rozhodla jsem se proto podat v nemocnici výpověď, abych mohla být v těžkých chvílích oporou své mamince.

Po několika měsících, kdy jsem se s touto ztrátou postupně vyrovnávala, jsem se rozhodla pro radikální životní změnu. Rozhodla jsem se přestěhovat do státu San Andreas. Zpočátku jsem chtěla pokračovat v oboru, který znám nejlépe, tudíž ve zdravotnictví. Podala jsem si přihlášku k ZZS a byla přijata. Později jsem přešla k Docaru, kde mě to bavilo více. Ve stejné době jsem také začala pracovat na webu pro svou vlastní firmu, který je nyní před dokončením.

Ačkoliv mě práce v lékařském a záchranářském prostředí bavila, postupně jsem si uvědomila, že mě to táhne ještě jiným směrem. Boj proti kriminalitě ve mně vzbuzuje něco, co mi dosud chybělo. Proto jsem se rozhodla podat přihlášku k PSA. Věřím, že mě tato práce bude plně naplňovat, a doufám, že zde uplatním svůj potenciál a vybuduji si dlouhodobou kariéru s možností kariérního růstu.

Očekávám smysluplnou práci, která bude mít přímý dopad na bezpečnost v San Andreas, a také možnost se co nejvíce profesně rozvíjet. Dále očekávám dobrý kolektiv, který umí efektivně spolupracovat.

ZZS, DOCAR a následně několik menších firem (Dynex Group, Wolfíci, Apex Group).
RP hraju 7 rokem na MTA. Začínal jsem na Skimu, ale postupně jsem vystřídal mnoho různých serverů. Za tuto dobu jsem nabyl opravdu hodně zkušeností a troufám si říct, že úroveň mého RP je velmi kvalitní. Nemám rád troll RP a aktivně se mu vyhýbám. Během těch 7 let jsem si prošel vším od ilegálu až po legální frakce. Nejvíc mě baví legální RP, ilegál má sice také něco do sebe, ale na spoustě serverů už bohužel není moc na úrovni. ZZS RP mě upřímně příliš nechytlo, chyběla mi tam akce, ačkoliv chovám úctu ke všem, které tento směr baví. HZS RP mi v současnosti přijde poměrně lehké. V PSA jsem sice dříve krátce působil, ale tehdy jsem ztratil chuť do RP a dal si pauzu. Nyní bych se do této sféry chtěl vrátit a dosáhnout ve frakci co nejvyšší hodnosti.
Noemi Graziani má momentálně nahráno 260 hodin a zakládá vlastní firmu. Je na velmi dobré cestě, chybí doladit už jen pár detailů a bude hotová. Pořídila si menší byt, pár aut a hlavní pro ni je social RP a kvalitní RP. Tuto postavu nehraju primárn ě na majetek, klíčové je pro mě Social RP, které PSA nabízí. Mé budoucí plány jsou jasné. Pokud se dostanu k PSA, chci to dotáhnout na co nejvyšší možnou hodnost. Dále si plánuji koupit menší dům, užívat si kvalitní RP momenty a plně zprovoznit firmu, do které výhledově najdu spolehlivého člověka na její správu. 

votokando

Hráč

5
včera v 09:31, naposledy upraveno včera v 09:35 uživatelem votokando
Jméno a příjmení:
 Thomas Gallagher 
Datum narození:
 1.3.1990
Telefonní číslo:
 624660
E-mailová adresa:
 thomas.gallagher@post.ic
Vystudované školy:
Lane Tech College Prep High School, Chicago, Illinois (2004–2008)
University of Illinois Chicago – Criminal Justice (2008–2012)
Další odborné kurzy:

Police Academy Training Program (2012)

Emergency Vehicle Operations Course – EVOC (2016)

B,C

Narodil jsem se v roce 1990 v Chicagu, Illinois. Vyrůstal jsem v normální rodině a celé dětství jsem trávil v tomhle městě. Už jako dítě mě zajímala práce policie, protože jsem často viděl hlídky v ulicích a chtěl jsem dělat něco podobného.

Na škole jsem nebyl žádný premiant, ale zvládnul jsem ji dokončit bez problémů. Po střední škole jsem se rozhodl jít na policejní akademii, kterou jsem dokončil v roce 2012. Výcvik byl náročný, ale zvládl jsem ho a dostal jsem se k policii.

Začal jsem pracovat jako patrolní policista v Chicagu. První roky byly hlavně o hlídkování v ulicích, řešení běžných přestupků, dopravních situací a občas i vážnějších případů. Postupně jsem získával zkušenosti a naučil se lépe reagovat v stresových situacích.

Během služby jsem absolvoval i několik kurzů, například EVOC zaměřený na řízení policejního vozidla v náročných podmínkách. Díky tomu jsem se zlepšil v práci v terénu a při zásazích.

Teď je mi 36 let a mám za sebou několik let praxe u policie. Chci pokračovat v této práci i dál, zlepšovat se a využít svoje zkušenosti v nové jednotce nebo městě.

Od práce u policie očekávám hlavně to, že budu moct pracovat v terénu a řešit různé situace, které se dějí v ulicích. Chci být součástí týmu, který udržuje pořádek a reaguje na problémy mezi lidmi.

Očekávám, že to bude někdy náročná práce, kde bude stres a rychlé rozhodování, ale právě to mě na tom baví. Chci se naučit, jak správně postupovat při zásazích, kontrolách a různých událostech.

Zajímá mě taky práce s lidmi – vysvětlování situací, řešení konfliktů a pomoc, když je potřeba. Nechci jen „hlídkovat“, ale časem se zlepšovat a zvládat i složitější případy.

Beru to jako dlouhodobou práci, kde můžu získat zkušenosti a postupně se posouvat dál.

benCounty,Vortex Company, Dynex Group

S RP mám už nějaké zkušenosti, hrál jsem pár let na FiveM serverech a teď jsem přešel na Skimo . V RP jsem si prošel různýma situacema a naučil jsem se, jak funguje komunikace s ostatníma hráčema a jak se držet role postavy.

Nejsem žádný hardcore tryhard, spíš se snažím hrát normálně a realisticky. Občas jsem udělal chyby a mám i pár banů z minulosti, ale nebylo to nic vážného, spíš starší věci z doby, kdy jsem se ještě učil pravidla RP. Od té doby už hraju víc v klidu a víc si dávám pozor.

Teď mě to baví víc než dřív a chci se hlavně zlepšovat v RP, hrát líp policejní postavu a být víc užitečný pro server a ostatní hráče.

Thomas Gallagher vyrůstal v Chicagu a vždycky ho to táhlo k policii. Po škole šel na policejní akademii a potom začal pracovat jako policajt v ulicích. Nejvíc zkušeností má z běžných hlídek a zásahů, kde se naučil, jak to v praxi chodí.

Do budoucna chce v práci pokračovat, zlepšovat se a nabrat víc zkušeností. Časem by se chtěl posunout k lepším případům nebo nějaké speciální jednotce, ale zatím se soustředí hlavně na normální práci v terénu.

1 2