Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

👩‍🏫 Nábor do PSA

1 2 3 4

Derekrulek

Hráč

6
9.8.2026 11:06
Jméno a příjmení: Hubert Pudl
Datum narození: 24. 1. 1985
Telefonní číslo: 810809
E-mailová adresa: hubert.pudl@post.ic
Vystudované školy: Střední odborné vzdělání s maturitou
Další odborné kurzy: Kurz první pomoci, kurz sebeobrany
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...) Řidičské oprávnění skupiny B
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný): Hubert Pudl se narodil 24. 1. 1985. Po dokončení školy se rozhodl nastoupit k policii v jiném městě San Andreas. U policie strávil více než deset let jako řadový policista, převážně v běžné hlídkové službě. Za tu dobu si prošel různými situacemi a získal zkušenosti hlavně s lidmi, řešením konfliktů a běžnou policejní prací.
  Po letech služby ale musel od policie odejít kvůli rodině. Jeho dcera vážně onemocněla a Hubert se chtěl věnovat hlavně jí a své rodině. Po odchodu začal pracovat jako bezpečnostní poradce, takže se pořád pohyboval v oboru, kterému rozuměl, ale měl více času na rodinu.
  Později se společně s manželkou Sarah rozhodli začít znovu a přestěhovali se sem. Hubertovi ale policejní práce začala chybět, a proto se rozhodl vrátit zpátky ke službě. Ví, že zde musí projít akademií jako každý jiný uchazeč, s čímž nemá problém. Je připravený začít znovu a respektovat místní pravidla.
Co od práce u policie očekáváte: Chtěl bych se vrátit k práci, kterou jsem dělal velkou část života. Nejde mi o hodnost ani o nějakou slávu. Chci dělat svoji práci dobře a využít zkušenosti, které už mám. Myslím si, že policista by měl hlavně umět zachovat klid a jednat s lidmi slušně.
(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: )) (( Policie San Andreas – jiné město, řadový policista ))
(( Zkušenosti s RolePlayem: )) (( RP hraji přibližně 8–9 let. Mám zkušenosti hlavně s policejními a státními složkami. ))
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: )) (( Huberta chci vést jako klidného a slušného člověka, který se snaží všechno řešit s chladnou hlavou a respektem. Je to taková stará škola, nepotřebuje se před nikým vytahovat ani dokazovat, že je nejlepší. Chce se věnovat práci u policie a zároveň rodině. ))

kura

Hráč

8
9.8.2026 21:57, naposledy upraveno 18.8.2026 14:40 uživatelem kura

|Meno a priezvisko:|
      Brian Morgan 
| Dátum narodenia:|
| 2. 3. 1998 |
|Telefónne číslo:|
| 844 936 |
|E-mailová adresa:|
| [brian.morgan@post.ic] |
|Vyštudované školy:|
| Stredná odborná škola so zameraním na bezpečnostno-právnu činnosť |
|Ďalšie odborné kurzy:|
| Kurz prvej pomoci, kurz sebaobrany a odborná príprava zameraná na prácu v bezpečnostných zložkách |
|Vlastnené licencie (vodičské, zbrojné):|
| Vodičské oprávnenie skupiny B, |
|Životopis (rozprávací alebo štruktúrovaný):|
| Brian Morgan sa narodil 2. marca 1998. Už od mladého veku sa zaujímal o prácu polície a, najmä o riešenie rôznych situácií a pomoc ľuďom. Po ukončení základného vzdelania pokračoval na strednej odbornej škole so zameraním na bezpečnostno-právnu činnosť. Počas štúdia získal základné znalosti z oblasti práva, kriminalistiky, sebaobrany a komunikácie s ľuďmi. Po škole sa rozhodol pokračovať smerom, ktorý ho dlhodobo zaujímal, a začal sa pripravovať na kariéru u polície. Brian sa považuje za pokojného a kľudného človeka, ktorý sa snaží situáciu najskôr vyhodnotiť a až následne konať. Uvedomuje si, že práca policajta nie je iba o právomociach, ale predovšetkým o zodpovednosti, disciplíne a schopnosti správať sa profesionálne aj v náročných situáciách. |
| **Čo od práce u polície očakávate:** |
| Od práce u polície očakávam predovšetkým možnosť získavať nové skúsenosti, zlepšovať svoje schopnosti a postupne sa profesijne rozvíjať. Chcem svoju prácu vykonávať zodpovedne a profesionálne a zároveň prispievať k dobrému menu policajného zboru. Do budúcna by som sa chcel podľa získaných skúseností zamerať na konkrétny útvar, ktorý mi bude najviac vyhovovať. |
|(( Frakcie, ktorých táto postava bola súčasťou: ))|
|DOCAR|

Skúsenosti s RolePlayom:

Na RPčku som približne 4–5 rokov. Začínal som niekedy okolo roku 2022 na MTA RP a na Skimo RolePlay som sa dostal približne v polovici roku 2023. Odvtedy som RPil prevažne Illegal, čo by som však teraz chcel zmeniť práve cestou do PSA. Myslím si, že by to bola príjemná zmena oproti tomu, na čo som bol doteraz zvyknutý, a zároveň by som získal úplne nové skúsenosti s RP.

Na Skime mám dokopy približne 1100+ hodín, pričom som doteraz nemal možnosť pôsobiť v žiadnej štátnej zložke. Práve preto by som chcel skúsiť PSA a naučiť sa niečo nové. Chcel by som si vyskúšať aj druhú stranu RP, zlepšiť svoje komunikačné schopnosti, naučiť sa fungovanie štátnej zložky a celkovo posunúť svoje RP ďalej.

(( Doterajší character development a potenciálne budúce plány: ))

Doteraz nemá Brian žiadny výraznejší character development, keďže by som ho chcel začať budovať až podľa toho, kam sa jeho príbeh bude postupne vyvíjať. V prípade prijatia do PSA by som sa chcel tejto postave venovať prevažne a postupne ju rozvíjať podľa situácií, ktoré nastanú.

Nemám preňho vopred naplánovanú presnú cestu ani konkrétny cieľ, pretože by som bol radšej, keby sa jeho príbeh vyvíjal prirodzene. Chcel by som, aby si postupne získaval skúsenosti, budoval si meno a vzťahy s ostatnými hráčmi a časom sa podľa jeho rozhodnutí a skúseností ukázalo, kam sa bude ďalej uberať. Zároveň by som sa chcel zameriavať na kariérny postup, ale hlavne na kvalitné a zmysluplné RP.

11.8.2026 18:17, naposledy upraveno 21.8.2026 21:49 uživatelem Loxicek
Jméno a příjmení:
Nathen Blake
Datum narození:
29.12.1998
Telefonní číslo:
329 331
E-mailová adresa:
nathen.blake@post.ic
Vystudované školy:
VPŠ a SPŠ MV v Holešově - maturita
Další odborné kurzy:
První pomoc , Jazyková a Fyzická příprava, BLS, Krizová komunikace. základy střelby se služební zbraní
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)
ŘP: A, B, C | Lodní průkaz a rybářské povolení
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný):

1. OSOBNÍ INFORMACE

• Jméno a Příjmení: Nathen Blake

• Věk: 27

• Telefonní kontakt: 329 331

• Dosažené vzdělání: Střední odborné s maturitou (Bezpečnostně právní činnost)

2. VZDĚLÁNÍ A ODBORNÁ PŘÍPRAVA

• VPŠ a SPŠ MV v Holešově

• Obor: Bezpečnostně právní činnost

• Získaná odbornost: Právní minimum, ústavní právo, trestní právo, taktika zákroku, střelecká a fyzická příprava.

• Osvědčení: Certifikace ze zdravotnické přípravy, prvé pomoci a krizové komunikace.

3. DOSAVADNÍ PRAXE A ZKUŠENOSTI

• Zdravotnická záchranná služba (ZZS)Bývalý člen / Zdravotník

• Poskytování přednemocniční neodkladné péče (PNP) v terénu.

• Řešení krizových situací pod tlakem, komunikace s pacienty v šoku.

• Zkušenost s rádiovým provozem a koordinací s ostatními složkami IZS.

• Hasičský záchranný sbor (HZS)Bývalý člen / Hasič

• Zásahy u dopravních nehod, vyprošťování osob a likvidace technických havárií.

• Práce s těžkou technikou, hydraulickými nástroji a osobními ochrannými prostředky.

• Koordinace a součinnost na místě zásahu s ostatními složkami IZS

4. SCHOPNOSTI A QUALIFIKACE

• Řidičské oprávnění:

• Pokročilá znalost řízení motorových vozidel.

• Zkušenost s krizovým řízením a dynamickou jízdou v provozu.

• Taktika a legislativa:

• Znalost postupů při zásahu, dopravních kontrolách a stíhacích jízdách

• Znalost hranic nutné obrany, krajní nouze a použití služební zbraně.

(Proč právě já?)

Díky studiu na SPŠ MV v Holešově disponuji pevnými základy v legislativě a taktice. Předchozí působení u ZZS mi dalo chladnou hlavu v krizových situacích a schopnost rychle reagovat pod tlakem. Do řad PSA chci přinést profesionalitu, aktivní přístup k patrolám a stoprocentní spolehlivost.

Co od práce u policie očekáváte:
Práci přímo v terénu a akci: Nehledám sezení v kanceláři. Očekávám dynamickou službu v ulicích města, kde můžu naplno využít svou znalost prostředí i zkušenosti z předchozích zásahů.
Profesní rozvoj a řád: Mám základ z Holešova a chci se dál posouvat. Očekávám jasně nastavená pravidla, férové vedení a možnost časem odborně růst.

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))
 ZZS, HZS, Corrnet Group
(( Zkušenosti s RolePlayem: ))
Roleplay, a přímo MTA hraju asi od roku 2018 naučil jsem se za tu dobu spoustu věcem. hrával jsem to hodně aktivně ještě v časech kdy se skimo RPilo ve Los Santos a San Fieru. Měl jsem teď dlouhou pauzu od Roleplaye a citím že teď by byl dobrej Comeback a ještě nejlíp přímo k PSA. Potřebuju se do nečeho IRL ponořit, věnovat tomu čas a zlepšovat se.
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))

Nathen Blake dlouho nevěděl co by chtěl dělat tak prostřídal HZS i ZZS kde nabral hodně zkušeností, teď bych ho chtěl posadit do toho největšího co RP muže nabídnout a to je PSA, spoustu zábavy a taky práce. chtěl bych aby Nathen stoupal dál v kariéře, udělat z něj vytrénovaného policistu, férového

Hlavně chci at lidi můj roleplay baví proto bych chtěl být součástí PSA

16.8.2026 20:16, odstraněno 18.8.2026 11:31 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.8.2026 00:27
Jméno a příjmení:
 Maria Alencarzao
Datum narození:
 16.08.2003
Telefonní číslo:
 512392
E-mailová adresa:
 alencarzao.maria@post.ic
Vystudované školy:

SŠ bezpečnostní pravní a SPŠ MV (policejni stredni skola)

VOŠ

Další odborné kurzy: 
kurz sebeobrany a vojensky vycvik 
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)
 ŘP A,B a C
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný):
 Zdravím! Jmenuji se Maria Alencarzao, je mi 23 let a vystudovala jsem školy jako  SŠ bezpečnostní pravní a SPŠ MV (policejni stredni skola) a VOŠ a prošla jsem si i ruznými kurzy jako sebeobrana a vojenský výcvik. Mezi mé koníčky patří koukaní na detektivky či kriminálky a také sporty dělam uz 7 let rugby a dříve jsem dělala Thajský box cca 5 let a i nějaký zápasy mam už odehraný. Taky se už delší čas cca od 11ti let věnuji Airsoftu a vím jak pracovat v ruzných situacích při CQB či situaci na venku na pozici Snipera a nebo jako 53. pluk pruzkumu a elektronického boje a to jak v Airsoftu tak i ve vojenském výcviku. Ráda bych své zkušenosti nějak využila ale zase nechci uz tolik nebezpečí jako u armady a proto jsem si vybrala PSA, protože mi momentálně přijde jako nejadekvátnější cesta. Mam motivaci a disciplínu podstoupit jaký koliv náročný zákrok. Místní policii obdivuji a respektuji a takě se mi líbí práce již vykonávají a ráda bych byla jejich kolegyně.
Co od práce u policie očekáváte:
 Očekavám dobrý kolektiv a tým. Také očekávam že ne vše bude dobré kvuli hodně stresujicím situacím

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))

Faule Jungs a Cornet Group

(( Zkušenosti s RolePlayem: ))
 dle meho nazoru mam zkusenosti dost ale furt je rozvijim mam na Rpeno cca 100h co se tyse Skima a jinak ostatni tak pul roku 
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))
 Uz mam par hodin na teto postave a chci s ni pokracovat, hlavne uz legalni cestou a chtela bych ji take rozšiřovat u PSA jelikož mam policii strašně ráda

včera v 05:44, odstraněno včera v 05:46 uživatelem
včera v 05:46, odstraněno včera v 05:46 uživatelem

Mayerk001

Hráč

3
včera v 05:48

Meno a priezvisko: Michael Larusso

Dátum narodenia: 20. 3. 1998
Telefónne číslo: 728700
E-mail: Michael.Larusso@post.ic

Štúdium a vzdelanie

Aké školy ste absolvovali?
Po absolvovaní strednej odbornej školy som pokračoval na Policajnej škole, kde som sa pripravoval na výkon služby.

Aké odborné znalosti alebo kurzy máte za sebou?
Počas Policajnej školy som absolvoval základnú prvú pomoc, základy sebaobrany a streleckú prípravu. Taktiež som získal základné vedomosti o právnych predpisoch a policajných postupoch.

Aké vodičské alebo iné oprávnenia vlastníte?
Vlastním vodičské oprávnenie skupiny B. Zbrojný preukaz momentálne nevlastním.

Niečo o Michaelovi

Mohli by ste nám stručne predstaviť svoju postavu?
Michael Larusso je mladý absolvent Policajnej školy, ktorý sa rozhodol svoje doterajšie znalosti využiť priamo v službe. Je pokojný, zodpovedný a snaží sa vystupovať profesionálne. Zároveň si uvedomuje, že školské vedomosti nie sú to isté ako skúsenosti získané priamo v teréne.

Čo vás priviedlo k policajnej práci?
Už od mladšieho veku ma zaujímala práca policajtov a spôsob, akým riešia rôzne situácie. Práve preto som sa rozhodol absolvovať Policajnú školu a následne pokračovať v tomto smere aj v praxi.

Čo od práce u polície očakávate?

Od práce očakávam hlavne možnosť získať nové skúsenosti a postupne sa zlepšovať. Som pripravený začať od základnej pozície, rešpektovať svojich nadriadených a učiť sa od skúsenejších kolegov. Do budúcna by som sa chcel vypracovať na spoľahlivého policajta, ktorý dokáže samostatne riešiť rôzne situácie a zároveň vie fungovať ako súčasť tímu.

Frakcie

(( Frakcie, v ktorých Michael pôsobil: ))
Michael je v meste nový a zatiaľ nepôsobil v žiadnej frakcii.

Skúsenosti s RolePlayom

(( Aké máte skúsenosti s RolePlayom? ))
RolePlayu sa venujem už dlhšiu dobu a mám skúsenosti s viacerými druhmi RP. Nehral som iba na Skime, ale vyskúšal som viacero RP prostredí. Počas svojho hrania som mal možnosť hrať aj policajta, takže mám základné skúsenosti s týmto typom roleplayu.

Character Development

(( Ako plánujete rozvíjať svoju postavu? ))
Michaelov vývoj bude založený hlavne na postupnom získavaní skúseností. Na začiatku bude pôsobiť ako nováčik, ktorý sa ešte len zoznamuje s reálnou policajnou prácou. Bude sa učiť od skúsenejších kolegov, získavať istotu pri riešení situácií a postupne si budovať svoje meno.

Do budúcna by sa chcel stať skúseným a rešpektovaným policajtom a prípadne sa špecializovať na niektorú z policajných zložiek. Jeho cieľom nie je okamžite dosiahnuť vysokú hodnosť, ale postupne si ju zaslúžiť svojou prácou a skúsenosťami.

1 2 3 4