Životopis - Nathan Pearce
Jméno, příjmení a titul: RNDr. Nathan Pearce
Datum narození: 8.12.1987
Místo narození: Las Venturas, San Andreas
Kontakt: nathan.pearce@post.ic
Vzdělání:
Základní a Mateřská škola Las Venturas - 1993-2002
Všeobecné gymnázium v San Fierru - 2002-2006
Vysoká škola přírodovědecká Las Venturas - 2006-2010
Pracovní zkušenosti:
Fakultní nemocnice Las Venturas - Zdravotní Bratr
Hasičský Záchranný Sbor San Andreas - Hasič
Kurzy:
Řidičské oprávnění A, B, C
Plavecký kurz
Jazyky:
Český Jazyk - Rodilý mluvčí
Anglický Jazyk - plynule mluvený a psaný projev
Motivační dopis
Vážený Kongrese,
Já Nathan Pearce se ucházím o pozici ředitele Zdravotnické Záchranné Služby San Andreas z důvodu následujících. Jsem člověk který je spravedlivý, nestranný. V stresujících situacích dokáži být v klidu a hned se snažím situace vyřešit. O tuto pozici mám také zájem z důvodu toho, aby bylo více kvalifikovaných záchranářů a aby naši občané byli zdraví. Mám v plánu vybrat pár kvalifikovaných lidí z ZZS, s kterými budeme spolu aktivně školit nové záchranáře a připravovat je do terénu. Mám zkusenosti v oboru a myslím si, že se na tuto pozici díky mým zkušenostím hodím. Dle mého je možnost dosáhnout vyšších kvalit a služeb pro spoluobčany Red County. Kdybych byl náhodou zvolen, budu se ze vších sil snažit ZZS opět postavit na kolena a to co nejrychleji.
S pozdravem
RNDr. Nathan Pearce
[ic-only]
Životopis - Nathan Pearce
Jméno, příjmení a titul: RNDr. Nathan Pearce
Datum narození: 8.12.1987
Místo narození: Las Venturas, San Andreas
Kontakt: nathan.pearce@post.ic
Vzdělání:
Základní a Mateřská škola Las Venturas - 1993-2002
Všeobecné gymnázium v San Fierru - 2002-2006
Vysoká škola přírodovědecká Las Venturas - 2006-2010
Pracovní zkušenosti:
Fakultní nemocnice Las Venturas - Zdravotní Bratr
Hasičský Záchranný Sbor San Andreas - Hasič
Kurzy:
Řidičské oprávnění A, B, C
Plavecký kurz
Jazyky:
Český Jazyk - Rodilý mluvčí
Anglický Jazyk - plynule mluvený a psaný projev
Motivační dopis
Vážený Kongrese,
Já Nathan Pearce se ucházím o pozici ředitele Zdravotnické Záchranné Služby San Andreas z důvodu následujících. Jsem člověk který je spravedlivý, nestranný. V stresujících situacích dokáži být v klidu a hned se snažím situace vyřešit. O tuto pozici mám také zájem z důvodu toho, aby bylo více kvalifikovaných záchranářů a aby naši občané byli zdraví. Mám v plánu vybrat pár kvalifikovaných lidí z ZZS, s kterými budeme spolu aktivně školit nové záchranáře a připravovat je do terénu. Mám zkusenosti v oboru a myslím si, že se na tuto pozici díky mým zkušenostím hodím. Dle mého je možnost dosáhnout vyšších kvalit a služeb pro spoluobčany Red County. Kdybych byl náhodou zvolen, budu se ze vších sil snažit ZZS opět postavit na kolena a to co nejrychleji.
S pozdravem
RNDr. Nathan Pearce