Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[23/2022] Výběrové řízení na pozici ředitele Zdravotnické Záchranné Služby San Andreas


22.4.2022 11:00

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Výběrové řízení na ředitele Zdravotnické Záchranné Služby


Vážení spoluobčané San Andreas,
Kongres dne 21.04.2022 odvolal z funkce ředitelky zdravotnické záchranné služby paní MUDr. Nicol Karman, Ph.D. z důvodu určeného ve veřejném dokumentu pod číslem označení- [22/2022] a dne 22.04.2022 zahajuje výběrové řízení na pozici ředitele zdravotnické záchranné služby.

Podmínky: 
1.) Musíte mít pracovní zkušenosti v tomto oboru. 
2.) Musíte mít vzdělání v oboru zdravotnictví. 
3.) Musíte vlastnit platné řidičské oprávnění skupiny B a C.
4.) Musíte mít komunikační schopnosti. 
5.) Musíte mít občanskou a trestní bezúhonnost. 

Přihláška musí obsahovat:
1.) Strukturovaný životopis obsahující veškeré informace. 
2.) Rozsáhly motivační dopis (včetně důvodu, proč by jsme měli vybrat zrovna Vás na zmíněnou pozici).


Přejeme všem uchazečům hodně štěstí a doporučujeme se rozepsat u motivačního dopisu, aby jste nás zaujali a přesvědčili, že se na tuto pozici hodíte. 


S pozdravem Mgr. Elizabeth Hawkins
Předsedkyně Kongresu San Andreas




 


(( Tento dokument je veřejný a lze ho využít v IC světě. Přihlášky posílejte pod tento příspěvek ))

Samik

VIP

47
22.4.2022 11:12, naposledy upraveno 22.4.2022 11:22 uživatelem Samik

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

 

Životopis - Nathan Pearce

 


Jméno, příjmení a titul: RNDr. Nathan Pearce
Datum narození: 8.12.1987
Místo narození: Las Venturas, San Andreas
Bydliště: Obecní úřad Blueberry
Kontakt: nathan.pearce@post.ic

Vzdělání:

Základní a Mateřská škola Las Venturas - 1993-2002

Všeobecné gymnázium v San Fierru - 2002-2006

Vysoká škola přírodovědecká Las Venturas - 2006-2010

Pracovní zkušenosti:

Fakultní nemocnice Las Venturas - Zdravotní Bratr

Hasičský Záchranný Sbor San Andreas - Hasič


Kurzy: 

Řidičské oprávnění A, B, C

Plavecký kurz

Jazyky: 

Český Jazyk - Rodilý mluvčí

Anglický Jazyk - plynule mluvený a psaný projev


Motivační dopis

Vážený Kongrese,
Já Nathan Pearce se ucházím o pozici ředitele Zdravotnické Záchranné Služby San Andreas z důvodu následujících. Jsem člověk který je spravedlivý, nestranný. V stresujících situacích dokáži být v klidu a hned se snažím situace vyřešit.  O tuto pozici mám také zájem z důvodu toho, aby bylo více kvalifikovaných záchranářů a aby naši občané byli zdraví. Mám v plánu vybrat pár kvalifikovaných lidí z ZZS, s kterými budeme spolu aktivně školit nové záchranáře a připravovat je do terénu.  Mám zkusenosti v oboru a myslím si, že se na tuto pozici díky mým zkušenostím hodím.  Dle mého je možnost dosáhnout vyšších kvalit a služeb pro spoluobčany Red County. Kdybych byl náhodou zvolen, budu se ze vších sil snažit ZZS opět postavit na kolena a to co nejrychleji. 


S pozdravem
RNDr. Nathan Pearce

22.4.2022 14:46, naposledy upraveno 22.4.2022 14:51 uživatelem Holysek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

 

Životopis

 


 

Motivační dopis

James se na pozici ředitele hlásí z několika důvodu. Právě on nyní pracuje u Zdravotnické Záchranné Služby a z pozice vedení právě vidí jak to všechno funguje. Ředitelka Karman se snažila ze všech svých sil a šlo to z této pozice vidět. Za poslední týden jsem společně s ostatními zvýšil výjezdovou aktivitu a chceme v tom pokračovat, protože nás je potřeba skoro u všeho. Přes záchranku prošlo několik ředitelů, ale až na pár výjimek tam skoro nikdo nevydržel delší dobu, než je půl rok. Ředitelé se právě tam střídají opravdu často a to musíme změnit. James se narodil 1.10.1979 v Londýnské nemocnici The Royal London Hospital. Porod proběhl bez komplikací a James i matka byly v pořádku. James své dětství prožíval docela v pohodě a také mu hodně pomáhala jeho starší sestra Olivia. Chodil na základní školu Torriano Primary Schools kde poznal spoustu nových přátel se kterými se baví dodnes, bohužel někteří už nejsou mezi námi, ale je to menšina. Poslední ročník na základní škole prožíval James hodně špatně, protože jeho jediná sestra Olivia náhle zemřela při dopravní nehodě. James se z této smutné události dlouho vzpamatovával a nebyl schopen chodit ani do školy. Jeden den se ale rozhodl, že všechen tento strach a bezmoc překoná a začal se opět snažit a učit, protože takto by si to jeho sestra přála. Po ukončení základní školy se přesunul na střední zdravotnickou školu v Londýně s názvem Imperial College School of Medicine. Na této škole se mu hodně dařilo a také jí úspěšně dokončil. Po střední škole se vydal na veřejnou vysokou školu přesněji na obor všeobecné lékařství. Při ukončení na této škole také splnil státní rigorózní zkoušku. Na této škole strávil celkem 6 let a po absolvování dostal titul MUDr. Po splnění všech škol se vydal za prací a to přesněji na St John's Wood Ambulance Station kde byl celkem 6 let a držel se na pozici Vedoucí záchranář. V červnu roku 2005 nastoupil do Londýnské nemocnice s názvem University College Hospital na pozici Lékař. V lednu 2020 podal v nemocnici výpověď kvůli svým rodičům, kteří zemřeli při výbuchu domu. James tak zůstal v Londýně sám a proto se přestěhoval do San Andreas kde začal svůj nový život. James nyní pracuje v San Andreas u Zdravotnické Záchranné Služby na pozici Vedoucí záchranář a snaží se ze všech svých sil. On sám už přemýšlel opravdu dost dlouhou dobu a rozhodl se, že se na pozici ředitele zkusí přihlásit a bude doufat, že zrovna on bude vybraný. Bude rád za každou podporu od občanů San Andreas a doufá, že opět záchranka začne fungovat.

 

S pozdravem MUDr. James Mason, Vedoucí záchranář Výjezdového stanoviště Montgomery

VajkoChlpko

Hráč

57
9.5.2022 22:06

Rozhodnutie kongresu vo veci nového riaditeľa ZZS


Dňa 9.5.2022, kongres San Andreas rozhodol v prospech pána Jamesa Masona ((@Holysek)), ako nového riaditeľa Záchrannej zdravotníckej služby San Andreas. Rozhodnutie nadobúda okamžitú platnosť.

Rozhodnutie spracoval a vydal kongresman Bc. Dušan Badinský.


Powered by LeoSight IFS
LT~82