Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na tři hráče - Metagaming


Jacko88

Hráč

41
24.4.2022 04:04

Dobrý večer, 
nebo spíš ráno... Vítám vás u mojí první veřejné stížnosti. A hned začínáme zostra se třemi hráči: 
Isabel Tekki - @Harybo
Ing. Alexei Kuznestov - @eplik
Bc. Rossa Artemyeva - @Chaoss

A o co přesně jde? O metagaming, nezahlédli jsme žádnou IC komunikaci hráčů, ale i přes to mají v testu téměř stejné odpovědi, některé úplně stějné. Ptáte se v jakém testu? Jde o přijímací test u HZS. Samotné odpovědi mi budou sloužit jako důkaz. Test HZS od @Lexikonn-a.

Hráči mi i jakožto helperovi, nebo obyčejnému hráči nabízeli logy, což nemusí, protože nejsem admin. Ale už z toho vyplývá, že v nich nic nebude a metagamingu se dopouštěli někde jinde. Jak řekl hráč @typecek, který s nimi již to dočinění měl, tak komunikují na discordu.

Zde přikládám testy s odpověďmi, stejné odpovědi podtrhnu červeně:

A ještě přihodím ty jejich hlouposti, co do testu psali, aka ''první co mi vyskočí na Googlu je správně'':

Pro toho, koho to zajímá, je to Vysokotlak.

Dále vtipná odpověď na TK - Tlak Krve.

Správně je to hasičská zkratka TKTermokamera.

Lze si povšimnout i času odevzdání v pravém horním rohu. 2x 18:36 a jednou 18:40. Odeslání dalších dvou je o několik minut později...

A čím bych to ještě mohl podtrhnout? Ano, tím že si projdou historii hráčů a u hráče @eplik najedou hned jeden ban za metagaming:

Nevím jestli to moc souhlasí, ale u hráče @Harybo máme dokonce i NonRP komunikaci v IC chatu:

Hráč @Chaoss je v tomto případě jediný čistý. 

Nechal bych to na IC a neřešil bych to již více, ale jede z hráčů to u mě ještě podtrhl tím, že si vymýšlí jak dítě na prvním stupni základní školy (A to nemyslím jako urážku. Bylo to řečeno i IC, je to prostě nemorální a neprofesionální.)

Po tomto PM ode mě bylo ticho, protože pochopil, co se děje:

No, každopádně.. Je to moje první takováto veřejná stížnost, čekám nával ''Haha'' reakcí, ale nevadí mi to, protože jsem na tom dal záležet a stojím si za tím!

Jacko out-

24.4.2022 04:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.4.2022 09:14, odstraněno 26.4.2022 14:59 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.4.2022 11:26, naposledy upraveno 24.4.2022 13:35 uživatelem typecek

Já proti vám třem osobně nic nemám, ale nepřijde vám ani trochu blbý to nepřiznat do IC a ještě hůř do OOC? Nebylo snadnější do IC napsat něco ve stylu že „Když se nikdo nedíval, tak jsem nakoukl k sousedovi zamnou", či prostě se nějak vykecat? I přes fakt že by jste to icly nezaerpili, nikdo by od vás nevyžadoval jediný log a nemuselo by z toho být tohle. Co se týče OOC tak tam bohatě stačilo napsat že jste to icly opsali a vše by bylo fine.. teda snad :D.

Pokud jste to teda neopisovali, vysvětlete mi jak je možné, že při otázce - „Jaké vybavení se nachází ve vozidle RZA?" měli absolutně totožné odpovědi, přitom když do googlu napíšu stejnou otázku, ale zkráceně tak mi vyjede toto;

To samý je ale u vašeho Vysokého Tarifu, nebo Krevního Tlaku, ale i skoro u všech ostatních odpovědí, jen to bylo jinak zformulované, měli jste si hledat alespoň víc zdrojů, nebo každý svůj nejlíp.

Neříkám, že volat na nějaký platformě je špatný, nemám problém se k tomu sám přiznat že to dělám, ale vždy když už něco zahlásím ve voicu, tak to alespoň převedu do IC vysílačky, telefonu či jakkoliv jinak aby to bylo viditelný v IC sekci, ale je blbost jít do voicu při testu do HZS, kde vás mohlo napadnout že asi jako bude trochu podezřelý když budete mít 3 lidi z 5 totožný odpovědi, když jste to mohli kolikrát logicky odvodit, například u toho tonoucího - to fakt nikoho nenapadlo to, že HZS má taky k dispozici člun, to by jste plavali všichni několik set metrů či kilometrů? Silně o tom pochybuju, ke všemu by jste ho asi ani moc nezachránili.

Jak píšeš o předložení důkazů, všichni víme že je to nemožný pokud se to odehraje kdekoliv jinde než OOC ve hře, nebo PMky ve hře, ke všemu jsme všichni byli alt-tabed a sdělovat si odpovědi bylo o to lehčí.

E: Menší fun fact - časy odevzdání na důvěryhodnosti že jste to neopisovali moc nepřidávají.

Jacko88

Hráč

41
24.4.2022 17:37, naposledy upraveno 24.4.2022 18:13 uživatelem Jacko88

Ahoj @eplik,
chtěl jsi odpověď ode mě, tak ji tu máš. 

Přijde mi až zbytečné se stále vymlouvat a psát, že jste nemetovali. V těch odpovědích je to zřejmé, vyjádřil se ti k tomu i Lexikonn. Neříkám, že jste byli 100% na discordu, ale komunikovali jste mimo hru, tudíž na nějaké OOC platformě, což je Metagaming. 

Já bych to nerozebíral, nejsem člověk, co musí za každou cenu dosáhnout svého a postarat se o to, aby každý druhý co udělá malou chybičku dostal ban, ale jde mi o to, že podvádíte, porušujete pravidla a děláte to ještě tak okatě. Ale dobře, to bych stále nějak tak pochopil, ale proč k tomu všemu stála a stále do kola lžete a snažíte si to obhájit? Mně by přišlo lepší, kdyby jste rovnou IC řekli, že jste opisovali, tím by to pro mě haslo a dále bych to nerozebíral, zůstalo by to v IC. Ale vy píšete IC i OOC, že jste nepodváděli. Tudíž jsem to prostě řešit musel. Já si nenechám lhát do očí a nebudu přihlížet, jak se porušují pravidla.  

K tomuto PM. Ano svojí chybu uznávám, jen dodám pár argumentů, které hrají v můj prospěch: Ten hlavní je, že jsem nenapsal, nalaďte si vysílačku 150.11, ale ''zapomněl jsem vám říct ať si naladíte vysílačku 150.11'' - To už je, ale na posouzení admina co to bude řešit. Dále jsem například říkal, aby jste vzali na recepci odznak, oblečení, pak jsem vám musel poslat pozvánku na discord, přidat a upravit vás ve frakci a ještě vás přidat do vjezdové zprávy, jenže než jsem to vše udělal, tak mi dva z vás utekli. A frekvenci vysílačky bych vám logicky řekl (Třetímu jsem jí řekl IC.)  A druhý argument je, že frekvenci vysílačky máte na nástěnce, tudíž byste si jí dřív nebo později stejně museli naladit, nebo by vám jí dal někdo z kolegů, bez ní se v HZS prostě nedá pracovat. Já jsem vám jí ve své podstatě jen předhodil až pod nos, nemusel jsem to dělat, ale bylo to jen z mojí dobroty, která se mi teď vymstila.

11. Hráč nesmí informace z OOC využít v IC světě (tzv. Metagaming). PM jsou také OOC chatem a je zakázáno si jejich prostřednictvím zjišťovat IC kontakty, např. telefonní čísla. Stream, screenshot atd. je OOC materiál, pozice, frekvence vysílaček apod. není povoleno využít ICly. Zakázáno je taktéž nabádat k Metagamingu (tzv. Metabaiting).

- K tomuto pravidlu. To se vztahuje spíš na to, aby si hráči uprostřed RP akce, když je například odposlouchává PSA, nesdělovali novou frekvenci vysílačky do PM, na discordu... No prostě OOCčkově. Kazí to RP. (Což jsem už jednou zažil, když jsem byl v nelegální frakci, jenže to bylo na discordu, z kterého jsem poté byl vyhozen a nemám k tomu důkaz, proto jsem to nenahlásil. Pak se prostě PSA kazí RP a nelegální organizace jsou nedopadnutelné. - Už hodně mimo téma.) 

Tím, že jsem vám tu frekvenci dal, jsem RP nijak nenarušil, jen jsem vás upozornil, že si ji máte naladit, což jak jsem napsal výše, by jste stejně jednou udělali. - A jen k tomu dodám, že když jsem vám/ti to napsal, žádný problém jste/jsi s tím neměl/i. Až když se to otočilo proti tobě, vytahuješ špínu. Nemusel jsi si tu frekvenci ladit, pokud to vidíš jak Metabaiting, ale očividně jste si jí naladili. Už nemůžu posoudit jestli podle mého PM a dopustili jste se dalšího Metagamingu, nebo podle nástěnky a je to plně podle pravidel. 

 

A pokud píšeš tohle, tak to jen nasvědčuje tomu, že jste se toho vážně dopustili, což už si stejně všichni povšimnuli. 

A na závěr bych ti rád řekl, že to nedělám z důvodu, že by mě to bavilo, nebo bych vám rád dělal naschvály, to vůbec, jen mě štve vaše lhaní a reakce celkově. Ale ty se v tom nějak vyžíváš... Toho smajlíka sis mohl odpustit...  Doufám, že to dobře dopadne, ať už to dopadne jakkoli. 💪

Peace - Jacko ✌ 

//Edit: Přemýšlím nad nějakou pauzou. Pokud to bude nutné i delší. Jsem na Skimu v kuse již dost dlouho. Pokud mi to řekne více lidí, tak si jí dám. (Jde mi jen o to, že zastávám vysoké funkce jak v HZS, tak dále jsem v kongresu a za jednu postavu v PSA. A chci aby HZS fungovalo. A nechci o toto RP neaktivitou přijít.)

Chaoss

Hráč

50
24.4.2022 18:39, naposledy upraveno 24.4.2022 22:45 uživatelem Chaoss

Dobre, podľa mňa je absolútne zbytočné sa tu z toho snažiť vyhovoriť a nejako sa obhajovať, že to meta neboláá apod.. Je asi všetkým jasné, že Pravidlo č.11 sme porušili, svoju chybu si uvedomujem a priznávam si ju, tiež si rád trest odpykám, nechcem aby toto vyznelo tak, že sa snažím dostať menší trest atď.. Nie, naopak chcem, aby som trest dostal rovnaký ako kolegovia a najlepšie čo najskôr. Čakám taktiež spam haha, no nevadí. (Píšem to sám od seba a za všetkých, aby sa to tu ďalej nenaťahovalo)

Chaoss 👋

Dave323

Hráč

32
24.4.2022 18:46

Já si myslím, že už z reakce vyplývá, že jsou lidi spíše na straně Jacka, což já nejsem vyjímkou a ne jen na základě OOC dost velké známosti, to, čím se tu oháníš je smíchu Epliku. Vím, že není jednoduché právě ono vysoké postavení v HZS, když nemáte jedinou postavu s povinností viz. PSA duty, k tomu ještě Jacko má kongres. A to ještě fakt, že já k tomu mám pomalu celý den, Jacko je na intru apod apod.  

Dáva, peace ✌

eplik

Hráč

35
24.4.2022 19:00

Dobre Dave, je to tvoj názor na mňa, a ja ho plne rešpektujem. Nikomu nič zlé neprajem, a nebolo to ani v tomto mojom "výleve". A nie, mojim cielom nebolo tvrdiť že som nemetoval, alebo proste ma to v nejakom zmysle rozhorúčilo. Dúfam, že si z toho nikto nič zlé nezobral. 👋

Jacko88

Hráč

41
24.4.2022 21:32

Jsem rád, že se tu zbytečně nehádáme. 
Samozřejmě do HZS máte stále dveře otevřené, pokud nebudete podvádět. Nejsem člověk co tahá OOC do IC a k mému postavení by to bylo neadekvátní. 

A cením Chaosse, že se přiznal a ukončil to. 👍💪

Nechám to na adminech, jak to vyřeší, ale viděl bych to klidně na lock, ať už se tu zbytečně někdo nevyjadřuje. 


Powered by LeoSight IFS
LT~96

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024