Ahoj podle toho, co říkala @Puding je to tvůj desátý ban za + - 20 hodin, pak se nediv, že máš permu. Jsem Anna Black a celé jsem to viděl. Takto se žádost o unban nepíše, rozepiš to, omluv se a možná budeš mít větší šanci na ubnan, protože toto rozhodně nestačí a pak se nediv, že na to zatím nikdo nereagoval, Pokud nezměníš svoje rp a budeš dělat kraviny ve hře nadále, budeš mít druhou permu a to už bude s největší pravděpodobností podle tvého chování konečná, měj se hezky. S láskou Anička Black (Matbrok)
Ahoj podle toho, co říkala [user:3980] je to tvůj desátý ban za + - 20 hodin, pak se nediv, že máš permu. Jsem Anna Black a celé jsem to viděl. Takto se žádost o unban nepíše, rozepiš to, omluv se a možná budeš mít větší šanci na ubnan, protože toto rozhodně nestačí a pak se nediv, že na to zatím nikdo nereagoval, Pokud nezměníš svoje rp a budeš dělat kraviny ve hře nadále, budeš mít druhou permu a to už bude s největší pravděpodobností podle tvého chování konečná, měj se hezky. S láskou Anička Black (Matbrok)