Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno žádost o vymazání trestního rejstříku. Isabella Mack


fikstvUwU

Hráč

16
14.5.2022 12:31

Vážený soude.

Žádám vás o vymazání mého rejstříku ve kterém mam pouze nelegální držení zbraně. Událost kdy jsem za tohle šla do věznice do Montgomery byla jaksi velikým nedopatřením, dle mého zvážení bych i dokázala říci že PSA se na svojí pozici zachovali dosti neadekvátním způsobem, tím myslím že nebyli schopni 2 lidi z PSA si potvrdit jednu věc a to měli rovnou více možností jak si to potvrdit. Kamerový záznam z místa činu, Projití telefonu ohledně toho proč jsem se na místě objevila + 2 lidi co dokážou potvrdit mojí účast. Nepíšu sem kvůli tomu abych si zde stěžovala na zachování policistů San Andreas ale proto , že nechci mít na papíře v závorce že jsem kriminálnice... Kazí mi to i příležitosti se někam dostat co se týče pracovních míst. 

 


podmět byl podán 14.5.2022 ve 12:30 

místo doručení: Vrchní Soud Las Venturas

23.5.2022 18:09

Adresát: Isabella Mack

Věc: Výmaz trestního rejstříku.


Vážená slečno Mack,

dovoluji si Vás obeznámit se skutečností, že v souvislosti s Vaším podnětem byl vydán rozsudek v rámci zrychleného soudního procesu, jehož kopie Vám bude zaslána v následujících hodinách či dnech na Vaši evidovanou korespondenční adresu.


Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~21