Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB - Michael


Michael

Hráč

19
18.5.2022 19:51

Zdravím,

Tímto dnem bych si rád zažádal o odbanování. Už je to nějaký pátek (pár měsíců), kdy mi byl udělen ban za nevhodné chování na discordu, což z jedné strany akceptuji, ale furt si stojím za názorem, že tam byla provokace i z druhé strany. Avšak to mě vůbec neomlouvá, jak jsem se zachoval vůči administrátorovi, kdy jsem s ním jednal neadekvátně, což si zpětně uvědomuji. Rád bych si tímto vláken zažádal o prominutí u daného administrátora a byl bych rád za možnost odbanování.
Nadále mohu slíbit, že jakékoliv další neshody s členy administrátorského teamu nebudu řešit arogancí či urážením daného uživatele, ale dle stížnosti, jež jsou od toho dělány. Tímto nechci říci, že daný administrátor jednal špatně nebo překročil své pravomoce, ale chci podotknout na mou hlavní chybu, za kterou jsem byl v podstatě zabanován.

Omlouvám se tedy veřejně administrátorce @Puding, na níž jsem byl arogantní.

Budu tedy rád, když daná administrátorka omluvu příjme a umožní další působení na portále.

S přáním hezkého večera,
Michael.

18.5.2022 19:54

Jelikož o mě rád rozhlašuješ jak jsem jednoduchá tak ti dám jednoduchou odpověď: ne. 


Powered by LeoSight IFS
LT~59