Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Scháním sponzora-JAPO


fikstvUwU

Hráč

16
22.5.2022 22:58

Zdravíčko.Jste typ člověka že máte peněz jak želez ale nevíte co s nimi ? Nemáte za co utrácet? Ale zároveň se vám to nechce dávat random lidem aby si za to koupil auto a rozhazovali to všude možně ? 

je tu řešení firma JAPO schání sponzory do firmy, firma je téměř nová a už teď můžeme říct že se snažíme zaměstnancům do nejvíce vyhovět. Prostředky co zaměstnancům nabízíme jsou dosti příjemné na naší úroveň, ale aby se úroveň zvedala potřebujeme dostatek financí na tahače do firmy.

Máš zájem ? Pokud máš zájem naší firmě pomoci, tak předem říkám, každá kačka co nám padne do klína nepadne nadarmo... Stačí se s námi kontaktovat a my už si s vaší pomocí budeme vědět poradit. Chceš nám poskytnout finanční příspěvek ? Nebo nám pomoci tím že máš nějaké to nepotřebné auto v garáži a chtěl by si nám ho střelit ? Není problém :P kontaktuj nás.

vaše podpora, naše úsměvy.JAPO transport S.R.O

Jmeno:Isabella Mack

Kontakt:515805

 

 

 

 

 

 

 

23.5.2022 06:01, naposledy upraveno 23.5.2022 06:55 uživatelem VajkoChlpko

Pokiaľ potrebujete rýchle peniaze, prečo svoju firmu nezapíšete  ako akciovú spoločnosť ? Následne by ste predali svoje akcie akcionárom.

-Dušan Badinský

23.5.2022 20:50

Můžete zkusit kontaktovat firmu nabízející tzv. finanční pomoc novým podnikatelům.

- Malcolm Johnson 


Powered by LeoSight IFS
LT~38