Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban po skoro roce - Dzardys

28.5.2022 10:45

Zdravím, zde DarkTime opět po skoro roce jsem zpět rád bych si požádal o Unban už mi skimo chybí a rád bych zase rpil na kvalitním serveru a přispěl moji aktivitou rád na vašem serveru Hrávam a byl jsem hráč na majetek takže jsem neerpil když mě někdo okradal či když mě zatykala policie ale už nechci rpit na majetek a hlavně SPAMOVAT admin teamu Pmka prosím fakt fakt fakt fakt moc poslední šance prosím Dzardyse aby mi dal unban po skoro roce jsem zkusil zapomenout na MTA ale prostě to nešlo prosím Dzardys vím je to kratší než obvykle ale nemám k tomu co napsat maximálně že se omlouvám... 

Krysa

Hráč

1
28.5.2022 12:54

za mne ne, uz si mal totiž myslim 5 šance premrhal si ich, a Dzardys nebude podla mna ty davat dalšie a dalšie šance,  aj keby ty da nezmenis sa v rp si taky isty Loser. a tvoja bohata historia musi adminom zvyšit tep :D, no nič moj nazor som ty dal na obed, papaj.

a ešte aj na druhyh serverach maš vsade permy takže tie sladke rečičky si zec.

maj sa.

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Urážení jiného člena komunity
10.6.2022 11:39

Máš pět permabanů, už nastává ta chvíle, kdy by měl být permaban permanentním. Ne, už si u nás nezahraješ.