Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UnBan - SovietDog (DM + Historie)


neznamy#7300

Smazaný účet

6
30.5.2022 22:44

----------------------------------------------------------------

Dobrý den, jsem tu zas asi po měsíci a půl nevím přesněji..

----------------------------------------------------------------

Chtěl bych se omluvit Adminovi jak jsem k němu zacházel a furt spamoval a byla to moje chyba opravdu ale dal jsem si nad tím záležet, co jsem tak hrál na jiných serverech tak to spíše kazejí, buďto malá komunita nebo něco ale nedá mi to možnost než se nudit, rád bych si zahrál skimo za starých časech, hra mě opravdu bavila a znamenala pro mně hodně.

Za chybu jsem si vědom a přes tých cca 3 nebo 4 měsícu jsem si to pořádně uvědomil.. Skimo je hra kde komunita se snaží být normální, do takové komunity bych se chtěl vrátit jelikož mě opravdu bavila, našel jsem si tu i nové přátelé. Opravdu bych to chtěl tu přivítat zde znovu pod jednou pod podmínkou za kterou jsem si už vědom a opravdu jsem se opravil, nadále porušovat pravidla nehodlám, nebaví mě nic jiného než skimo.

 

Ve hře už asi mám více jak 1000 hodin ani nevím ale určitě tak nějak, jak slibuju.. z pravidla jsem se poučil a hlavně se omlouvám SovietDogískovi že jsem na něj byl tak hnusný.

------------------------

Gamud - SovietDog

------------------------

 

31.5.2022 22:09

Za prvé to jsou teprve dva měsíce co ti ban byl udělen. Za druhé máš na svém učtě 33 banu, nemyslím si že by tě někdo s takovou historii pustil zpět do hry, já si myslím že ne. A za třetí tvou žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26