Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na SovietDog


neznamy#7300

Smazaný účet

6
31.5.2022 23:28, naposledy upraveno 31.5.2022 23:28 uživatelem neznamy#7300

Dobrý den, jelikož už nemám na vybranou a nutí mě tohle forům udělat tak bych chtěl něco říct o adminovi..

 

Jednoho večera si hraju pěkně skimo klídek a kamarád mi napíše do vysílačky že hej nechceš jít okrádat, já ok no tak jsme okradli jednoho, jenže při cestě byl nějaký nový člověk, samozřejmě že jsme ho přejeli, přesně tak DM jenže já bych za to ban neměl dostat.., auto jsem neřídil já a nemyslím si že ooc patří do ic takže vlastně DM u člověka kterej ho zajel ovšem auto jsem neřídil já..

Minule okrádali kamaráda taky ho zajeli a ten samý Admin to neřešil.. Toto už opravdu nechápu, někdy jo někdy ne.. CO TO JE?! 

Teď můj názor na SovietDoga.., SovietDog mi spíše příde že na unbany si forum moc nečte jakoby, př. ZDE

Za mě ten ban je právem i neprávem, takhle to že neerpil další člověk tak mohl rpit dále ale ovšem že je to tady znova.., kdyby to byl kdokoliv jiný tak SovietDog to neřeší, chápu má druhou permu.. ale proč? samozřejmě že pár banu mám i já neprávem ale nikdo mi to nedal pryč protože jsem to tam nechal a nedal jsem si ani report nic.., opravdu mě to doslova sere, nemám rád lidi co jsou přísný (spíš více arogantní), dělají si akorát na sebe pozornost a čím více pozornosti tím více stížností, takhle život funguje to víš prostě uděláš něco co jsi neudělal a dostaneš to taky. Přece jenom ten klučina si zaslouží druhou šanci, je to podle mě frajer ale jak SovietDog se chová není pěkné, myslím že skimo je největší cz/sk komunita na mta a bylo by ještě lepší kdyby ten server požadoval schopné lidi, když už tak už, pokuď máte nějaké zdravotní problémy tak ani nevím co děláte v AT, děkuji Gamud.

31.5.2022 23:49, odstraněno 31.5.2022 23:49 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.6.2022 00:51

"přesně tak DM jenže já bych za to ban neměl dostat" Pokud si DM nezpůsobil ty, jakožto že jsi byl spolujezdec existuje takové tlačítko F2 kde si dáš report a nahlasíš to, pokud bys to udělal tak si myslím, že bys vyšel z čistým štítem.

"Teď můj názor na SovietDoga.., SovietDog mi spíše příde že na unbany si forum moc nečte jakoby" Takže pokud ti Admin neodpoví do 10 minut na žádost o unban, tak forům nečte a je to špatný admin? Myslím si, že admini se snaží dělat denodenně pro server to nejlepší, aby server jel v pořádku a nebyly problémy a to, že na žádost o unban odpoví třeba až za dva dny, tak to nic neznamená, zrovna třeba nemá čas.. Není tu od toho aby byl 24/7 na skimu a zajímal se jenom o něj, má taky osobní život jako spousta dalších adminů.

Abych se k tomu nějak vyjádřil, myslím si.. že každý admin má práce po krk a to, že jsou přísní? Jsou to stále jenom lidi, dále zmíňím... "jak SovietDog se chová není pěkné" tady píšeš že Soviet se chová nepěkně, myslíš si, že se bude chovat tak, že ti bude vše dovolovat? Je to stále jenom člověk, který má za účel hlídat aby lidé jako ty neporušovali pravidla a pokud je poruší tak je právoplatně potrestat banem. "bylo by ještě lepší kdyby ten server požadoval schopné lidi" tímto jsi chtěl říct, že členové, přesněji jeden člen je neschopný? Kdyby si jen věděl kolik toho pro server udělal, tak bys šoupal nohama. A to že si lidi jako ty podají stížnost s tím, že dostali ban když porušovali pravidla tak ti poradím jedno.. Neporušuj pravidla a nebudeš muset dělat stížnosti. Ještě zde upozorním na jednu zprávu "opravdu mě to doslova sere, nemám rád lidi co jsou přísný (spíš více arogantní)" Když nebudeš dělat blbosti a nebudeš porušovat pravidla, tak tě nikdo nebude štvát a nebudeš si stěžovat.

Takhle to vidím jenom já, je to jenom z mého pohledu, tahle odpověd neslouží k tomu aby někoho urazila, ale aby se někdo z ní poučil.  🤠Keksík🤠

2.6.2022 02:35

Ahoj @neznamy#7300,

tvoji stížnost jsem musel číst celkem asi 3x, některé části i pětkrát, abych pochopil, na co si vlastně stěžuješ. Nevadí, snad jsem to pochopil dobře a vyjádřím se tedy ke správné věci. Přesto si ti nejdřív dovolím ti dát dva tipy k psaní příštích stížností:

  1. stížnosti na administrátory patří do sekce hlášení problémů, stačí kliknout. Příští stížnost na administrátora tedy prosím směřuj tam.
  2. Tučné písmo slouží ke zvýraznění klíčových částí textu. Není nutné tučně napsat celou stížnost. Pak to tučné písmo ztrácí smysl.

Nyní už ke stížnosti jako takové. Tvůj kolega má poměrně bohatou historii a co jsem se tak dozvěděl od kolegů, tak i jeho vystupování na Discordu nebylo zcela optimální. Aktuálně platný permanentní ban dostal asi 14 dní od toho, co dostal předchozí ban za bugování peněz. O každé žádosti o UB rozhoduje ten administrátor, který ban udělil. A pokud tento administrátor s unbanem nesouhlasí, je plně oprávněn žádost zamítnout. Proto Soviet neudělal žádnou chybu a já tvou stížnost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024