Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban [Preposúdený Permaban]

1 2



Shadey

Hráč

9
3.6.2022 18:13, naposledy upraveno 3.6.2022 19:44 uživatelem Shadey

@Adiko @VajkoChlpko ano, to auto má opravdu neprůstřelné okna, tohle vám snad postačí jako důkaz. Pokud ne, určitě vám to rád potvrdí již zmíněný GA Lexikonn.

Také jsem viděla video, a možná by nebylo od věci přiložit logy obou stran. Jak už psal TenSammy a je to vidět i na videu, spikes tam do poslední chvíle položené NEBYLY. To "RPení spikes" aneb by se dalo brát jako trashRP, neříkám nic.

Za mě zbytečná perma hráče, který má hodně kvalitní RP a pravidla zná. 

3.6.2022 19:52, odstraněno 4.6.2022 01:28 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
3.6.2022 20:07, naposledy upraveno 3.6.2022 20:08 uživatelem SovietDog

Tak já to tu ukončím se svým vyjadřením k této žádosti o unban.

Už teď ti můžu říct že tvojí žádost zamítám. Je tu hodně důvodu proč tomu tak je takže si je můžeme spolu postupně projit.
A k tomu nám bude dopomáhat jedno video, které už každý snad viděl: zde



Video by jsme měli a teď si můžeme spolu projit jednotlivé body daného banu.

Odmítaní RP
Tam není co řešit všichni jsme viděli jak jsi napsal danou větu: .. A potom jsi začal ujíždět.

K tomu se hned taky váže pravidlo o NonRP Fearu a NonRP ACTu a v pozdější fázi i NonRP Injuries..


Asi bychom si mohli upřesnit jednu věc a to že v autě ve kterém jsi seděl nemělo žádné neprůstřelné skla. Co jsem se dozvěděl, tak je těch Audin více ale jenom asi jedna nebo dvě mají nainstalovaný takové skla ale tvé auto ve kterém jsi seděl jej nemělo. Kdyby tam ty skla byla nainstalovaná tak by to bylo vidět v dolní časti hned vedle auto kamery a pásu. K tomu Fearu a Actu.. Nevím jak tě vůbec mohlo napadnou to jenom tak projet když na tebe oba mířili střelnou zbraní a potom je tady to jak projedeš těmi pasy, to už radši nebudu nijak dále rozebírat. A poslední je tady Injuries, k tomu ti řeknu jenom to že je vidět že jsi před upadnutím do bezvědomí dostal par ran a podle mě jsi tam měl možnost to nějak zaRPit.. Nějak rozumně ale toho jsi nijak nevyužil.

3.6.2022 20:08, odstraněno 3.6.2022 20:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.6.2022 20:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.6.2022 01:27

O unban si takřka můžeš podat kdykoli, jen by to chtělo uctívat nějaký rozumný odstup času, tj. třeba měsíc, ideálně dva (berme na vědomí to, že už jsi u nás jednu permu měl, a to protože se ti podařilo naštvat úplně jinou sestavu AT). Taktéž mě mé povinnosti nutí ti sdělit své právo na odvolání vůči rozsudku, konkrétně u SedliXe, každopádně s přesvědčením jeho osoby bude potřeba více snahy, než přátelství se členem AT. K věci se vyjadřovat nehodlám, nestál bych v tomto sporu v pozici nestranného admina.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~62