Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

*výbuch airbagu* Ano bouchá..


milanek

Hráč

6
8.6.2022 17:28, naposledy upraveno 8.6.2022 17:34 uživatelem milanek

Jen bych tu chtěl vysvětlit jak funguje airbag a říct že opravdu bouchá.

 

Funguje a přemýšlí v milisekundách

AIRBAG

Airbag je bezpečnostní vzduchový vak, který v kombinaci s bezpečnostními pásy chrání řidiče a posádku při vážnější nehodě.

Airbag se v případě nehody, která je prostřednictvím v autě různě rozmístěných senzorů vyhodnocena jako nebezpečná, pomocí řízené exploze nafoukne plynem. Tím ochrání řidiče, popř. další členy posádky, před tvrdým nárazem. Samotný výbuch airbagu a jeho následné vypuštění proběhne tak rychle, že jej člověk ani nezaznamená.

Airbag byl vyvinutý Mercedesem v roce 1967, avšak do osobního automobilu byl poprvé jako příplatkový prvek nabízen v roce 1981 pro model Mercedes-Benz třídy S  (W126). Dříve byl airbag umístěn pouze ve volantu, následoval i airbag pro spolujezdce umístěný v palubní desce. Dnes jsou moderní automobily vybaveny minimálně čtyřmi airbagy (čelní a boční), častěji však i hlavovými pro ochranu posádky (vpředu i vzadu) při bočním nárazu. Některé automobilky nabízejí např. také kolenní airbag.

(Zkráceně vybuchne)

Takže dle mého je ban za ¨/do airbag bouchl¨ spíše už přešlé slovíčkaření.

8.6.2022 17:41

Tak začneme tím, že tě odkážu na odstavec "RP injuries" v tomto topicu. Nemusíš tu detailně popisovat, jak funguje airbag, coby člověk po dopravní nehodě o tom vím své. Anyways jde o to, že jsem neviděl v RP akci mimo tvé slavné "airbag bouchl" a "bouchl se o airbag" vůbec žádné RP. Což vyjde nastejno, jako by ti cukly pásy. Místo naříkání na Discordu mi tam pošli logy z RP akce a pokud z tvého pohledu uvidím nějaké RP a ne takový odpad, tak ti dám unban. Lock.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024