Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

LadaZednicky

Hráč

7
12.6.2022 11:19

Dobrý den žádám o unban už jsou to 4 měsíce co jsem dostal permu hodně jsem nad tím přemýšlel co jsem dělal za chyby přečetl jsem si několikrát pravidla a jak by se mělo dělat správně RP a tak přiznávám že to auto jsem neměl právo vlastnit pokud bych dostal podmínku tak bych si dával pozor a snažil bych se to hrát tak abych nedostal ban děkuji přeji zbytek dne všem co to čtou 

12.6.2022 18:24, naposledy upraveno 12.6.2022 18:25 uživatelem Keksik

Předem říkám, že tohle má být jenom jako doporučení, nikoliv odpověd na tvojí žádost, není na mě zda unban dostaneš nebo ne.

Ahoj, určitě bych ti doporučil se více rozepsat a připsat kdo ti ban udělil, popřípadně přesný čas a jakou chybu jsi způsobil, ale hlavně co nejvíce to rozepsat. Zde posílám přílohu --> Klik , zkus si to přečíst a poté to upravit, ať to má hlavu i patu. Najdi v tom inspiraci.  🤠Keksík🤠

18.6.2022 14:43

Ládíku, dokud nenapíšeš nějakou pěknou strukturovanou žádost, tak ti to zamítám.