Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[1/2021-FC] Vyhláška o zákaze zakrývania tváre za účelom znemožnenia identifikácie


DrHell

Hráč

18
14.6.2022 14:58, naposledy upraveno 14.6.2022 14:59 uživatelem DrHell

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

1/2021-FC, Vyhláška o zákaze zakrývania tváre za účelom znemožnenia identifikácie


Zákaz zakrývania tváre za účelom znemožnenia idetifikácie, vzťahuje sa na všetko čo môže tvár zakryť ( maska, šatka, helma atď.)

-Vyhláška platí na celom území Fort Carson (podľa prílohy 1)

Výnimky sú:

  1. Ľudia s kožnými chorobami, potvrdené doktorom (písomne) alebo hygienickou stanicou
  2. Ľudia s infekčným ochorením, potvrdené doktorom (písomne) alebo hygienickou stanicou
  3. Ľudia s doporučením od lekára

Špeciálne výnimky sú: 

  1. Členovia IZS v službe a členov bezpečtnostných zborov*

* za zložky IZS sa považujú PSA, ZZS, Horská služba, HZS a ostatné jednotky PO. Za bezpečnostní zbor sa považuje armáda, väzeňská služba a daľšie ozbrojené jednotky spradajúce pod Vládu SA alebo zbory s daným písomným povolením.


Porušenie vyhlášky 1/2021-FC, Vyhláška o zákaze zakrývania tváre za účelom znemožnenia identifikácie môže byť pokutované daným členom PSA až do výšky 25 000Kč.


Vyhláška nadobúda platnosť od 20.6. 2021.

 

-Vydané vo Fort Carson dňa 17.6. 2021,

starostom JUDr. Daniel Salazar, Ph.D., 


Príloha 1

Holub

Hráč

46
18.12.2022 01:22, naposledy upraveno 18.12.2022 01:26 uživatelem Holub


Ke dni 18.12.2022 došlo ze strany starosty Fort Carson Raymonda Brantleyho k rozhodnutí změnit stávající znění vyhlášky 1/2021-FC, původně zpracovanou a uvedenou v platnost JUDr. Danielem Salazarem, Ph.D. . Novelizována vyhláška vstupuje v platnost ke dni 20.12.2022.

Zákaz zakrývání tváře za účelem znemožnění identifikace se vztahuje na cokoliv, co může tvář zakrýt (vztahuje se, ale neomezuje na masky, šátky, celoobličejové helmy a další)

Vyhláška platí na celém území Fort Carson a to dle oficiálního rozdělení okresů státu San Andreas.

Vyjímky jsou následující:

  1. Lidi s kožními chorobami, jež jsou písemně potvrzené doktorem s licencí, nebo hygienickou stanicí s platnou certifikací či atestací.
  2. Lidi s infekčními chorobami, jež jsou písemně potvrzené doktorem s licencí, nebo hygienickou stanicí s platnou certifikací či atestací.
  3. Lidé s písemným doporučením od lékaře s licencí

Vyhláškou stanovené výjimky jsou:

  1. Členové IZS v příslušnosti bezpečnostních sborů či v případě služby.

Za složky IZS jsou považovány PSA, ZZS, HZS a veškeré jednotky spadající pod kteroukoliv ze státních složek. Za bezpečnostní sbor se považuje Armáda San Andreas, DOCAR a další ozbrojené jednotky spadající pod vlády San Andreas v případě vykonávání služby či pracovní povinnosti stanovené příslušným zákonem či směrnicemi kterékoliv z uvedených složek, nebo sbory s daným písemným povolením.

 


 

Odůvodnění: Daná vyhláška měla slepé místo v podobě získání dokumentaci od doktora bez licence, čímž vznikal oslí můstek a možnost dané vyhlášky zneužít. Tato novela tedy notně doplňuje, že dané potvrzení musí být od doktora s licencí, popřípadě původem od hygienické stanice s platným certifikátem či atestací. Stejně tak došlo k doplnění výjimek a následné úpravy pojmu "celé území Fort Carson", kde se počítá s možnými změnami rozdělení území okresů státu San Andreas.

 


Dané změny vstupují v platnost ke dni 20.12.2022


Powered by LeoSight IFS
LT~20