Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban,zkrácení,jeho vysvětlení. PinkiePie.

ScruffyXd

Hráč

30
19.6.2022 20:01, naposledy upraveno 19.6.2022 20:17 uživatelem ScruffyXd

Ahoj,dostal sem offline Ban. A prakticky nevím za co. V Ban logu mám napsáno DM a přepadení. Přitom si nejsem vědom,že bych někoho přepadl, či zabil,nebo okradl.  Takže sem z toho spíše zaražený. Vím že dneska kolem 2 hodiny,což by odpovídalo banu,jsme střílely po určité hračce v určitém autě které sleduju ic už přes týden. Všichni co semnou rpí,to vědí,takže bych aspoň poprosil o smazání DM(jelikož to DM nebylo.) A zkrácení banu,nejspíše za neposkytnutí video dokumentace.

19.6.2022 20:20
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

ScruffyXd

Hráč

30
19.6.2022 20:26

Střílelo se po caroline,ne po tobě,takže DM to nebylo,mělo to IC smysl. V té audině sem jel doslova po 2 v IC historii,ale jezdím v ní očividně furt ;)

ScruffyXd

Hráč

30
19.6.2022 20:28, naposledy upraveno 19.6.2022 20:39 uživatelem ScruffyXd

Já sem neříkal že sem ji viděl v konkrétní situaci,ale viděl sem ji ic nastupovat do toho konkrétního auto denně,tak sem zareagoval. IC to bylo na ni,takže to DM být nemohlo,a když sem střílel z AK,jely jsme 50 btw,ale to je jedno..

E: facepalm byl na ty shitfesty,protože s tím já nemám nic společného,a když vidíš IC osobu nastupovat do auta,deno denně, se stejnou SPZ,tak to asi bude ona, logicky.  A střílel sem ze semi, ne full auto,vystřelil sem 2 náboje.

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Double Post
19.6.2022 20:30, odstraněno 19.6.2022 20:36 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.6.2022 00:34

Děkuji za usnadnění práce, já si tu jen odložím tento topic, v němž můžeš krásně vidět příklady toho, za co vše můžeš dostat ban, ačkoli to není z pravidel úplně jasné. Ve tvém případě si přečti především odstavec ohledně přepadávání.

Pokud jste zvyklí někde ze SAMPu nebo z FiveM, že budete přepadávat lidi tak, že jim bez čehokoli prostřílíte auto a pak je zabijete, tak tady to nevedeme. To bychom si mohli říkat CoD: Skimo FreePlay. Bez interakce z hráčem jej prostě zabíjet nebudete. Ani jste neměli video, tudíž jste dost očividně ani jeden nečetl pravidla a já mám sto chutí vám to ještě prodloužit.

Pokud se ti ban nelíbí, máš právo se odvolat k SedliXovi, který může rozhodnout o případném zrušení. Z mé strany jste ale předvedli něco, co jsem začal s nástupem svých ban práv úspěšně eliminovat a budu v tom pokračovat i nadále. Tvou žádost zamítám, nevidím tu jediný pádný důvod, proč ti unban udělit.