Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Bouchl se o volant...

romus123

Hráč

11
27.6.2022 14:50, naposledy upraveno 27.6.2022 19:07 uživatelem romus123

Ahojte...

Tak o čem asi budem dnes psát ? Bavit se? Nadpis asi odpověděl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kdysi jsme tu měli ´´pasy cukly´´ - dneš už je to jen vtip na, kterej asi každej rád ze srandy vzpomene.

Ale poslední dobou je INJ jen bouchl se o volant a jede dál, začíná mě to trochu vytáčet, chápu hráči co tu jsou kratší dobu, není jim 18 (řidičák)  neměli ještě autonehodu, tak je složitější si to asi představit. 

- Nehodu irl nikomu absolutně nepřeju, měl jsem 2 a jedna byla kutululu..... Ale to je fuk

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnešní příklad (nejedná se o nahlášení hráče):

Jedu z BB nahoru do toho kopce směr mg, jel jsem 30 Km/h (tempomat, odepisoval jsem, jel ve svem pruhu)

Z kopce se vyřítil skokem expert :D , no a napral mě nevím asi jel 50Km/h (nevím kolik jet a nechci ho tu nějak urazet nepravou rychlostí.) - čelní srážka

Mé auto se odrazilo, dal jsem ručku jen ať neodcouvam z rp místa až někam, no buhví kam.

Začínám psát /me že vystřelil airbag, že jsem se popalil o pasy , že jsem se praštil o loketku pravou rukou 

- nechtěl jsem to nějak prehanet

Dále píšu(nejdu hledat logy) /status krvácí z nosu, naražená phk a že je mimo

-jak už jsem psal, nechtěl jsem to přehánět , stejně by v tu dobu nikdo ze zzs nemohl.

Ale co nevidím, že. Opozice /me bouchl se o volant  .. v tu chvili mi to bylo jasne, status co si napsal, jak kdyby se nic skoro nestalo..

Prostě lidi, nemusíte při malé nehodě erpit hned , že vám zlomené žebro propíchlo plíci a jít do extrémů.

Jen prosím, zkuste být kreativní, hrajete na rp serveru, ale proč když vás to nebaví ? Jestli jste tu jen proto aby jste si vydělali na bawo s twin turbem, tak vás to tu bavit nebude a akorát budou další bany.

Předpokládám, že ani adminy nebaví dávat bany za inj, raději by se podívali na nějaké kvalitní RP.

Do budoucna.

Zaerpit nějaké vystřelení třeba airbagu, například vám mohl v klidu zlomit ruku a už máte nejake inteligentni inj nebo , že když už se praštíte o ten volant , protože byla mala rychlost a mě třeba irl v 20Km/h u ochcavky nevystřelí, tak aspoň třeba , že teče krev z nosu a je co erpit, protože se to musí něčím třeba ucpat atd...

Dále se dá aspoň erpit nějaká dezorientace.

Nejsem spisovatel a urovnat to do nějakého hezkého formátu to neumím a nebaví mě to. Ale ti co se v tom najdou, zkuste se zamyslet...

Asi jen děkuju za přečtení.

Páčko Romus. <3

27.6.2022 16:50

Ještě ti to doplním o tento příspěvek, kdyby sis potřeboval vzít inspiraci a příspěvek poupravit. Klik!