Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Holysek dokáže naštvat


jonys7

Hráč

52
29.6.2022 22:20, naposledy upraveno 29.6.2022 22:31 uživatelem jonys7

Neberte to jako stížnost jen trošku k zamyšlení, dostal jsem ban od Holyska na 10h (teď třetí ban za 2000 hodin) jaký máte tabulky na ty vaše bany že třetí ban 10 hodin za přejetí chodníku, když tam stála ZZS (po chodníku jsem nejel víc jak 20km/h) v tu chvíli jsem si to ani neuvědomil protože za těch osm let co na skimu jsem, možná sedm let.. kdo ví.. je úplně normální taková blbost prostě v tu chvíli si to člověk ani neuvědomí.. dneska tu ukradli policejní auto na benzínce kde 20 minut jezdil nakonec tam do nás všech naboural a odjel, kde dostal on ban? třeba jen na hodinu že vůbec něco takového udělal? proč já dostal ban na 10 hodin za to že jsem si neuvědomil že byla blbost přejet chodník? Pochopím že za to dostanu ban, blbost to byla ale doslova blbost.. tak ale proč 10 hodin?

Skimo dokáže překvapit i po osmi letech..

Záznam jak jsem hrozně moc rychle přeletěl chodník nemám protože při vypnutí hry už těžko ten záznam uložím. 

Tu ale máte krásný záznam od nováčka který nedostal ani 5 minut trest..

https://streamable.com/kawd7h

Jen ještě dodám,

já tři bany za ty dva roky, zde gorge snad více jak 30 banu...

29.6.2022 22:32

Ahoj,

Sice to asi sem nepatří ale přijde mi vhodné se vyjádřit.

Ano, hráč ukradl IZS vozidlo a na benzínce do všech boural. Ovšem šlo o úplného nováčka, neměl nahráno ani hodinu, proto jsem ho poslal na zaučení. O opravu sis mohl požádat stejně tak jako zlatysamicek, který si na to podal report.

Jen sem se chtěl vyjádřit tady k tomu.

Přeji ti hezký zbytek večera.

30.6.2022 00:09

I ty, jonysi, dokážeš překvapit, pakliže se potřebuješ vůči členům AT vyjadřovat, cituji, "krypl pojebanej", "to je fakt píčus toto", "ten píčus mi dá ban?", "kurva má štěstí, že není na tsku". Budeme tyto výlevy brát v potaz a příště ti ten trest dáme ještě delší, pak to můžeš jít napsat třeba osobně mně do PMs.

10.7.2022 00:56

Ahoj @jonys7,

tabulky bohužel nemáme, trest volí administrátor dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Byly snahy tabulky vytvořit, bohužel se ukázalo, že prakticky je to jen velmi těžce proveditelné. Je mi líto, že ses setkal s tím, že někteří hráči, kteří pravidla porušovali, potrestáni nebyli, bohužel nemůžeme mít oko všude a i když bychom chtěli dbát na dodržování pravidel co možná nejvíce, nedaří se nám to. Protože nejde o stížnost, přesouvám téma do všeobecné diskuze.

 

Jacko88

Hráč

41
10.7.2022 16:35

Ahoj Jonysi, 
jen bych ti rád upřesnil, za co ban máš, aby jsi to pro příště věděl a mohl se z toho ponaučit. (Vůbec to neber ve zlém.)

Ban není za to, že jsi přejel chodník a tvoje auto by toho nebylo schopné. Ale jak jsi psal, stála tam ZZS, takže bych si odvodil, že tam byl IZS zásah. Zdravý rozum/Common sense je to v tom, že jsi okolo toho zásahu projel. V reálném světě, když je někde zásah IZS/bouračka, taky to nevezmeš po chodníku. Buď dáš výstražné a počkáš v koloně aut, než to odklidí, nebo se pomalu otočíš a vezmeš to jinudy. (A hádat se o tom, že jinudy to nejde je hloupost, na Skimu stejně v reálu je míst k objetí dost.)

Snad je to k pochopení. 😅✌


Powered by LeoSight IFS
LT~95

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024