Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Respawn frakčních vozů

1 2 3



Colek

Hráč

56
1.7.2022 10:08

Zdravím,

už nějakou chvíli se setkávám s hráči jak jsi neumí vážit firemních vozů, a jezdí NORP a vůbec neřeší že firmě to stojí víc než co oni vydělají.

*např. dneska přes večer náš zaměstnanec stihl zničit 2 tahače během cca 1h  škoda za 300k :) to už je comon sense

a jejich časté výmluvy jsou

  • přepadly mě 
  • měl jsem lag , bug , mám low internet , atd
  • někdo mě naboural

tu hru jsem si přišel užívat a ne se stresovat že moje firma jde do mínusu, když už jsem dal do firmy real cash a svoje úsilí přijde mi nesmyl platit takovou pálku za opravu tahače, když víme jak se tady k tomu chovají :)

ocenil bych kdyby ty ceny byly aspoň za polovinu ceny nebo každých 8h zdarma respawn 

 

 

 

 

1.7.2022 10:18, naposledy upraveno 1.7.2022 12:46 uživatelem kocvin

Ahoj, každý s tím má teď problém, ale moc s tím nenaděláme. Projeď si tohle vlákno, už se to jednou řešilo. 

https://leosight.cz/forum/topic/9864/1

Colek

Hráč

56
1.7.2022 10:29

já vím že se to tady řešilo, ale mě spíš štve že je to prostě hloupost je pěkný že máme el. knihu jízd a víme kdo to naposledy řídil , ale jejich výmluva je viz ty výmluvy co jsem psal.

já bych to jinak neřešil , firmu jsem přece založil abych vydělával a neprodělával.  když už tady hrajeme to RP tak v realitě tak nezničíš 2 tahače během 1h !  to je comon sense tak proč se tohle nebanuje ?

1.7.2022 10:37

Ale zase na druhou stranu, když irl poškodíš kamion, tak si ho musíš odvézt a opravit, což stojí peníze, nezmáčkneš žádné tlačítko aby se to udělalo samo.. V tomhle to chápu, protože se neplacené respawny ve velkém zneužívaly. 

Na druhou stranu mě to jako majitele a ředitele firem taky pěkně štve. Jak už jsem psal v tom posledním postu, ve vláknu v prvním příspěvku, buď si řidiče vychováme, vybere se zrno od plev a nebo půjdou firmy na buben. Záleží co přijde dříve. Úpravu elektronických knih jízd už IC řeším s vedením CRN. 

Každopádně nějaký free respawn, za nějakou dobu, třeba co 12 hodin, by byl strašně fajn a určitě pomoc. 

Colek

Hráč

56
1.7.2022 10:47

Souhlasím s tebou, ale co jsi budem je to hra tak se ten bug občas stane tak je docela blbost za to platit. je pravda že to někdo zneužíval aby nemusel platit opravu za auta. 

Jako ono děti(zaměstnance) je těžké vychovat jako máme pár lidi co umí jezdit ale to nám nepokryje opravy

Dokonce bych ocenil i kdyby to bylo třeba každých 12h free respw.

 

1.7.2022 10:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

45
1.7.2022 10:53

Popravdě mám spíš jiný problém, kvůli kterému narážím na stejnou překážku jako většina tady - vrtulník u RCN.

Není kde ho opravit proto, že opravna na letišti v SF prakticky vzato neexistuje (existuje jen marker, žádné místo k opravě tam není c: ) a o žádné jiné opravně, která by byla legálně proveditelná, nevím. Tudiž náš vrtulník lítá v různých stádiích rozkladu/poškození bez možnosti opravy krom asistenční služby. Jenže ouvej, asistenčka to sice respawne, ale člověku to sežere přes 150 tisíc. Yikes.

A teď si asi říkáte, že nemáme být debilové a že nemáme s tím vrtulníkem lítat jako prasata. No, v tom problém není. Problém je totiž i v kolizích objektu čerpací stanice, která má vyšší kolize než by měla mít, takže když přistanete (od pohledu v pohodě) v blízkosti benzinky, tak vám vrtule do ní začnou narážet i přes to, že od pohledu máte dostatek místa pro bezpečné přistání. A teď si představte, že se tohle stane někdy během rána, kdy na serveru není skoro nikdo a vy nemáte jak řešit vrtulník, který je rozmrdaný kvůli špatným kolizím objektu. Pochutina, viďte.

 

1.7.2022 11:17, naposledy upraveno 1.7.2022 11:43 uživatelem kocvin

No, soudem 2.0 bych se moc neoháněl, ti toho mají tolik.. Než by mi vyřešili každý jeden spor o opravu tahače, když mám denně třeba dva a víc, tak bych měl fousy po kolena a místo konta v bance velkou černou díru. 

Vymahači problém nejsou, ale s touto sortou lidí se normální smrtelník IC asi nerad zaplétá. 

Nechal bych to jak to je, řidiče si snad celkem úspěšně cepuju a můžou se snažit i ostatní. Pomohlo by kdyby se povedlo prosadit úpravu roadx a kdyby byla možnost neplaceného respawnu dvakrát, nebo když už, tak jednou za den všech vozidel. Bohatě by stačilo.  

Colek

Hráč

56
1.7.2022 11:44

@neznamy#6563 neměl bych problém, to dát na soud. ale e člověk když nebude mít cash tak kdo to zaplatí ? nebo taky už tady nemusí ani hrát

@kocvin člověk co nám vydělal 70k tak zničil tahače v hodnotě 300k v kamionech máme tracker takže víme kde tahače máme :D

Byl bych rád kdyby to bylo aspoň 1 za den zadarmo 

1.7.2022 12:13

Víc už asi netřeba dodávat, bylo by fajn kdyby se jakkoliv vyjádřil někdo z AT, nebo sám pan @Rataj

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~100