Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku - James Palmerg.


lolcz

Hráč

35
12.7.2022 21:16

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Datum odeslání: 12.07.2022

Odesláno: Pošta Montgomery


Podatel: James Palmerg

Věc: Výmaz trestního rejstříku


Odůvodnění: Vážený soude, dne 21.06.2022 byla podaná žádost mou osobou o vymazání trestního rejstříku. Dne 30.06.2022 mi tato žádost byla schválena. Ovšem, když jsem si šel pro výmaz, tak jsem byl zadržen na osobní svobodě a umístěn do cely předběžného zadržení. V CPZ jsem strávil jednu noc a poté jsem byl předveden na výslech. Po vykonání výslechu jsem byl propuštěn na svobodu. Dle někoho jsem měl být členem ilegální organizace což rozhodně není pravda a taktéž se to dokázalo. Troufnu si říct, že mi pouze někdo chtěl uškodit .Taktéž jsem si podal přihlášku k práci u ZZS a prošel náborem na Akademika. Ovšem poté co jsem obdržel dopis o Remeduře procesu jsem byl nucen ihned ukončit svou snahu o práci u ZZS. Proti mé osobě nebylo podáno další obvinění, ale v rejstříku mi přibyla právě zmiňovaná cela předběžného zadržení. Tímto dopisem Vás prosím o výmaz trestního rejstříku, abych mohl pokračovat ve své snaze o práci u ZZS. S přáním hezkého dne James Palmerg.

Obrázek

 

 

 

 


 

Záměr: Vymazání všech záznamů z mého rejstříku trestů, za účelem získání práce u Zdravotnické záchranné služby.

Přílohy: *Dopis žádné neobsahuje*

18.7.2022 02:30, odstraněno 18.7.2022 02:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.7.2022 02:31

Adresát: James Palmerg
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. V souvislosti s Vaší žádostí byl proveden zrychlený soudní proces, jehož rozsudek Vám bude doručen v nejbližších hodinách či dnech na Vámi evidovanou korespondenční adresu.

S přáním pěkného dne

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~33