Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku - Samicek Kuffenheim


neznamy#6563

Smazaný účet

41
15.7.2022 14:33

Podatel: Samicek Kuffenheim

Věc: Žádost o vymazání trestního rejstříku


Odůvodnění: Vážený soude,
timto krátkým dopisem žádám o výmaz rejstříku trestů, jelikož by mi v budoucnu mohl bránit ve výkonu povolání. V současné době bych dle informací měl mít pouze záznam o zadržení před mým soudem, u kterého jsem zaplatil kauci a následně byl propuštěn na svobodu. Tento incident se odehrál již před více než dvěmi měsíci a proto si myslím, že mám na vyčištění rejstříku plné právo. Všechny pokuty mám taktéž uhrazeny a od doby mého soudu jsem byl pouze jednou zastaven policejním vozem, neboť jsem nezastavil na značce stop.
Budu nesmírně rád, pokud mi v tomto vyhovíte,
Kuffenheim


Záměr: Vymazání trestního rejstříku

Přílohy: **ŽÁDNÉ**


((Pokuty v MDC jsou stále neuhrazeny, protože jsem je platil společně s kaucí a Dzardys mi zapomněl říct, že je mám zaplatit zvlášť na policejní stanici, takže se teď čeká na Rataje, až ty pokuty někdy vymaže))

18.7.2022 02:32

Adresát: Samicek Kuffenheim
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. V souvislosti s Vaší žádostí byl proveden zrychlený soudní proces, jehož rozsudek Vám bude doručen v nejbližších hodinách či dnech na Vámi evidovanou korespondenční adresu.

S přáním pěkného dne

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19