Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Změna majitele pozemku v katastru nemovitostí.


Charllie

Hráč

24
22.7.2022 16:14

Podatel: Direct Parcel Distribution s.r.o , Zastoupena Benem Cooperem , rozený 15.04.1990

Věc:  Změna majitele pozemku v katastru nemovitostí

Odůvodnění: Vážený Soude, v předchozích měsících jsem vám zasílal podnět o změnu majitele pozemku v katastru nemovitostí ale bohůžel do dnešního dne nebylo změneno , proto vám zasílám nový podnět a prosím o přepsání pozemku s evidenčním čislem 30 - .
, tímto bych rád zažádal o změnu majitele pozemku v katastru nemovitostí - Pozemek již vlastním řadu měsíců na pozemku se nachází již dlouhodobě společnost Direct Parcel Distribution s.r.o která byla odkoupena včetně pozemku od pana Alexandra Zakharova viz přiložená smlouva . Jedná se o pozemek v rozmezí Palomino Creek / Montgomery (viz příloha ) který vlastní firma Direct Parcel Distribution s.r.o - Identifikační číslo společnosti 19, na pozemku se nachází kancelář , dvě garáže , karavan a zázemí pro zaměstnance ..  Pozemek již dlouhodobě stráží bezpečnostní agentura.                                                                                                                                  Děkuji za připadné vyřešení podnětu a přeji přijemný zbytek dne , za Direct Parcel Distribution s.r.o - Ben Cooper.

Záměr: Změna majitele  pozemku v katastru nemovitostí

Přílohy:

Smlouva o odkupu společnosti včetně pozemku - 

 

Parcela s evidenčním čislem 30.

 

 

 

9.8.2022 21:03, naposledy upraveno 9.8.2022 21:04 uživatelem Rataj

Adresát: Direct Parcel Distribution CZ s.r.o.

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Coopere,

veškeré písemnosti se zdají být v pořádku. Do katastru bude zaznamenána změna majitele pozemku č. 30 z fyzické osoby Alexander Zakharov na právnickou osobu Direct Parcel Distribution CZ s.r.o.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~20