Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Zahájení dědičného řízeni


Martin09

Hráč

9
24.7.2022 21:57, naposledy upraveno 25.7.2022 04:24 uživatelem Martin09

Podatel: Marty Peterson

Věc: Zahájení dědičného řízení

Odůvodnění:
Vážený soude,
tímto podnětem bych Vás chtěl požádat o zahájení dědičného řízení majetku mého zesnulého bratra Cole Petersona, který bohužel neměl žádnou ženu či děti a rodiče též již nejsou mezi námi, a ječkoliv zesnulí po sobě nenechal závěť, tak tím pádem jsem jediným právoplatným dědicem já Marty Peterson. Do přílohy Vám zasílám úmrtní list zesnulého.

S přáním hezkého dne,
Marty Peterson

Záměr: Nabití majetku po zesnulém bratrovy do svého vlastnictví.

Přílohy: Rodný list, úmrtní list

27.7.2022 15:33

Adresát: Marty Peterson
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Bohužel Vám v tuto chvíli nemůžeme vyhovět, jelikož v matriční knize neevidujeme úmrtí osoby Cole Peterson. Došlo-li podle Vás k omylu, kontaktujte Zdravotnickou záchrannou službu a odkažte tak na zákon 27/2021 (Zákon o matrikách, jménu a příjmení a dědickém právu), jehož paragraf 4.2 stanovuje, že:

Poskytovatel zdravotních služeb je povinen oznámit úmrtí vrchnímu soudu do 3 pracovních dnů od prohlídky těla zemřelého, popřípadě od provedení pitvy na listu o prohlídce zemřelého.

S přáním pěkného dne

JUDr. Alexander Levin. Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~25