Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o smazání trestního rejstříku


DzofreCZ

Hráč

23
26.7.2022 03:10

Podatel: Tomas Donatello

Věc: Dobrý den žádám o smazání trestního rekstříku. 


Odůvodnění: Dobrý den. Žádam o smazání trestního rejstříku jelikož je potřeba mít čistý trestní rejstřík v mé práci. Pracuji jako personalista a security ve firmě CRN a je požadovaný čistý trestní rejstřík. Pokud mi bude vyhověno mám v plánu se pokusit dostat do státních složek, dále bych rád uvedl, že ke své práci je potřeba podrobit se psychickým testům, které díky své trestní minulosti nemůžu udělat a bude mi psychický test zamítnut. Četl jsem si všechny potřebné požadavky a už jsem dobu určitou pro smazání trestního rejstříku bez trestu. Dále mám zaplacené veškeré pokuty a vzdalují se dále od ilegálních činností.


Záměr: Chtěl bych dosáhnout toho, aby mi soud vyhověl a smazal trestní rejstřík.

4.8.2022 15:43

Adresát: Tomas Donatello
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu, v jehož souvislosti byl vydán rozsudek v rámci ZSP, jehož kopie Vám bude zaslána na Vámi evidovanou korespondenční adresu.

S přáním pěkného dne

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24