Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nerfnuť okrádanie

1 2



Shadey

Hráč

9
27.7.2022 14:05

K tomu řeknu jen.. Nahrávání + F2 po akci. 

EminemEvil

Hráč

9
27.7.2022 14:08

@Shadey čo to má spoločné s tým že keď ta niekto o kradne keď to je povolené? Ak zaerpi normálne tak ti je nahrávka a report k ničomu. 

27.7.2022 14:43

Nejlépe proti tomu můžou bojovat sami řidiči kamionů tím, že nebudou jezdit přetížení, tudíž nedostanou peníze na ruku ale do banky a tudíž je nebudou mít okrádači o co okrádat. Nikdo nebude riskovat pro nulový zisk. Když budete greedy, samozřejmě se na vás budou chtít další přiživit.

Zároveň však souhlasím s tím, že je toho moc, děje se to moc často a je to větší problém, který se děje delší dobu. Řešení by ale mělo přijít IC cestou - posílení hlídek policie na dálnici a podobně. Z OOC hlediska jsme zavedli Peace Time, zavedli jsme nějaká pravidla kolem okrádání a když u sebe nebudeš mít nic hodnotného, tak asi není problém jim prostě zastavit a nenechat si tak zničit kamion.

Podle mě není řešením zákaz, ale spíše je od toho odradit tím, že to pro ně není výhodné. To znamená vysoké IC tresty a malá šance na slušný zisk. A to je zkrátka v kompetenci samotných hráčů - příslušníků PSA a řidičů kamionů.

Holub

Hráč

46
27.7.2022 15:10, naposledy upraveno 27.7.2022 15:16 uživatelem Holub

Posílení IC cestou nemůže přijít už jen ze samotné podstaty - na aktivní část PSA je kolikrát i herní zóna hodně, o celé mapě nemluvě. Řešení bych nehledal v něčem, co zajistí další odliv hráčů z herní zóny (což i samotné ježdění zakázek z 90 procent je), ale v něčem, co těm hráčům dá nějakou pojistku. Dřív před úpravou pravidel by to šlo jednoduše skrze kamery, teď fakt netuším. NPC nejsou cesta, málokdy vidím někoho z ilegálů využít příkazu na volání NPC. Popravdě lidi kolikrát nevi, že daný příkaz existuje, dokonce když jsem se na daný příkaz ptal, tak mi nikdo ze čtyř přítomných helperů nebyl schopen odpovědět na daný dotaz. 

Souhlasím, že řešením není zákaz, ale limitace. Problém je v tom, že IC tresty jsou nízké a vysoké tresty už jen ze samotné podstaty pravidla nula přijít nemůžou. 

//EDIT: Někdo na Discordu navrhnul panic button. To by šlo, ne?

27.7.2022 15:25

Uznávám, v tom máš pravdu, že PSA to nemá šanci uhlídat.

Přesto je stále primárním řešením (ke kterému mohou přispět samotné oběti), nevozit u sebe peníze a jezdit legálně. Když tě nemají o co okrást, ztrácí motivaci to dělat, pokud to teda nedělají jen pro zábavu.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~53