Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-399] Vyhlášení voleb do Kongresu - srpen 2022

1 2



27.7.2022 22:13

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období srpen 2022 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 8. 2022 do 3. 8. 2022.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 7. 2022 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 8. 2022 do 3. 8. 2022. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 8. 2022 do 4. 9. 2022.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

27.7.2022 22:29

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Kandidatura - Mgr. Elizabeth Hawkins


Jméno a příjmení: Mgr. Elizabeth Hawkins
Datum narození: 10.05.1998
Místo narození: San Fierro
Národnost: San Andreas
Volební obvod: Blueberry
Email: elizabeth.hawkins@post.ic


Vzdělání:
- Vysokoškolské vzdělání v oboru práv ukončeno s dosažením magisterského titulu.
Oprávnění:
Řidičské oprávnění - B/C
Jazyková znalost:
- Ovládám plynule Češtinu, Angličtinu a Ruštinu.


Vážení spoluobčané San Andreas,
Během mých minulých mandátů jsem nedodržela několik slibů za což se ještě jednou veřejně omlouvám. 
Tentokrát v této kandidátce vám nebudu slibovat nějaké sliby. Kandiduji z důvodu, aby se do krásné obce Blueberry a Kongresu nedostal nějaký špatný člověk, který by vedl obci Blueberry do špatné budoucnosti a Kongres téže. V Kongresu i nadále uchovávám neutrální vztahy ke kolegům, aby nedošlo k nějakému zvýhodnění při různých rozhodnutích. Budu velice ráda, pokud mne budete znovu volit. 


Odesláno z pošty Montgomery - Mgr. Elizabeth Hawkins
Adresováno na: Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154

28.7.2022 00:54, odstraněno 28.7.2022 00:56 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.7.2022 09:54, odstraněno 28.7.2022 09:55 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
28.7.2022 10:55, naposledy upraveno 28.7.2022 11:09 uživatelem Holub

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Raymond Brantley
Datum narození - 21.6.1983

Volební obvod: Fort Carson, okres Bone County


Vážený soude,

chtěl bych oznámit svou kandidaturu do voleb pro volební obvod: Fort Carson. Chci svou aktivitou a jednáním v krajském zastupitelstvu přispět k lepšímu životu nejenom obyvatel Fort Carsonu a okresu Bone County, ale i obyvatelům státu San Andreas jako takového.


Vážení spoluobčané,

věřím tomu, že mnozí z vás mě již znají. Jsem člověk, který není pro politiku státu San Andreas nikým neznámým. Stojím s kolegy kupříkladu za projekty parkovišť, které máte možnost užívat každým dnem zdarma v Palomino Creek a Montgomery. Během mé administrativy a funkci starosty došlo k výstavbě podélných parkovacích míst a posezení se zelení v centru Palomino Creek, obojí známé z projektu "Za lepší Palomino" (viz kandidatura za červenec 2021). Zasadil jsem se o formu některých vyhlášek, které znáte dodnes. A ačkoliv mám stále vizi ohledně toho, co lze a nelze zlepšit v Palomino Creek, tuto pozici přenechávám jinému z kandidátů, kterému tato vize bezesporu nechybí a ví jakým směrem chce svou lokální politiku směrovat.

 

V tuhle chvíli se dost možná ptáte jaká je má vize pro Fort Carson a v čem vidím víc než zjevné nedostatky této oázy klidu. Již prvním důvodem je absence jakéhokoliv moderního bankovnictví či fungování bank ve Fort Carsonu. Stát nejeví ((spíš Rataj)) nejeví žádný zájem o znovuzprovoznění banky, která je součástí historie této malebné vesničky a tak musí obyvatelé či turisté využívat vzdálených bankovních služeb až kdesi v Las Venturas. Nepříjemnost? O tom není pochyb.
 Druhým problémem je momentálně nedostatečná podpora podnikatelů v obci. Obec v tuhle chvíli disponuje přibližně dvě skladišti či garážemi ve vlastnictví jedné firmy, jejiž aktivita v obci je téměř nulová. Chci podpořit příliv podnikatelů výstavbou nových objektů pro jejich podnikání.
Třetí problematikou a otázkou je otázka jistého bílého, poněkud nechutného plotu, který se nachází dnes na území bývalého kina a na kterém byla nulová aktivita vlastníků/vlastníka už kdo ví jak dlouho. Rád bych během svého volebního období zajistil výkup pozemku a obnovu funkce venkovního kina, které již od padesátých let dvacátého století patřilo k místním chloubám. Chtěl bych tuto atrakci znovu uvést do provozu, aby ani kulturní stránka obce nezůstala pozadu.

Nesnažím se během své kandidatury přijít s nereálnými cíly, pouze se snažím o zlepšení kvality života v dané lokalitě. Vím, že některé z mých plánů či konceptů jsou snáze realizovatelné nežli ty druhé, ale to nutně neznamená, že musí skončit v propadlišti dějin s mým nástupcem, nebo v možném dalším volebním období. 
 


Raymond Brantley                                                                  
Kandidát za Fort Carson

 

   

VajkoChlpko

Hráč

57
28.7.2022 12:28
📤Odesílatel:
JUDr. Dušan Badinský
Palomino Creek 4-5
📥Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 


Vážený súd, vážení občania a voliči. Týmto dopisom, by som vám chcel oznámiť svoju kandidatúru za volebný obvod Montgomery.


V prvom rade, by som sa vám chcel hrozne poďakovať za prejavenú obrovskú podporu v posledných voľbách, ktoré sa konali minulý mesiac. Vyjadrili ste mi obrovskú podporu, ako samozrejme aj iné volebné obdobia, som za to nesmierne vďačný !

Predstavenie

A pre tých, ktorí ešte nevedia, volám sa Dušan Badinský, vyštudoval som stredná odbornú školu agrotechnickú, odbor ochrana osôb a súkromného majetku, s úspešne ukončenou maturitnou skúškou. Neskôr som sa rozhodol nastúpiť na Univerzitu Komenského v Bratislave, ako právnická fakulta. Po úspešnej bakalárskej skúške, som získal titul bakalára. 👨‍🎓 Ako šli roky, tak som doštudoval v obore práva, a dosiahol titul doktora práv - JUDr.

Moja prvá kandidatúra vznikla už pred pol rokom, pre nejaký čas som totižto musel odcestovať, a stalo sa mi zopár problémov v živote, počas tohto obdobia. V budúcnosti, by som mal opäť pokračovať v mojich plánoch, konkrétne s infraštruktúrou mesta a skvalitniť úroveň života, ako to bolo aj v Fort Carson, Dillimore a Montgomery v predchádzajúcich volebných obdobiach. 

V komunálnych voľbách, ktoré nás čakajú už o chvíľu, sa budem opäť uchádzať o Vaše hlasy ako kandidát na starostu mesta Montgomery. Témy môjho volebného programu vznikali pri stretnutiach s občanmi a týkajú sa väčšiny občanov.

Nepoviem vám v tejto kandidatúre nič nové, keďže môj plán sa nejako rapídne nezmenil. Stále zostáva, že som 5 násobný kongresman, takže mám bohaté skúsenosti v tomto obore. Mojou prioritou je aktivita, ktorá je nádherne vidieť na podnetoch koncesií, na ktoré reagujem takmer instantne, pokiaľ je samozrejme záujem aj z druhej strany. Schválil som za posledný mesiac zopár inovácií, medzi väčšími je hlavne nová nemocnica, nariadenie rekonštrukcie cesty číslo 161 a zopár vyriešených podnetov +osobné návrhy kongresmanov na stretnutiach. Taktiež nesmú chýbať novely zákonov, ku ktorým mám stále veľmi blízko. Svoju prácu robím stále svedomito a ctím ústavu.


Informace o kandidátovi:
Jméno: Dušan Badinský
Datum narození: 14.7.1985
Věk: 37 let
Trvalé bydliště: Palomino Creek 4-5
Dosažené vzdělání včetně titulů: Univerzita Komenského v Bratislave, Právnická fakulta - JUDr. 


Toto bude z mojej strany zatiaľ všetko, ale hlavne občania, nezabudnite využiť svoje volebné právo, a ísť k volebnej urne.

📆 Dňa 28.7.2022 v Palomino Creek

sqmal

Hráč

31
28.7.2022 15:49, naposledy upraveno 28.7.2022 15:53 uživatelem sqmal

Montgomery, 28.7.2022


Odesílatel:
Alison Reyes,
Pošta Montgomery, San Andreas

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Vážený soude, vážení občané a voliči. Tímto dopisem oznamuji svou kandidaturu za volební obvod Dillimore.


Jméno a příjmení: Alison Reyes
Datum narození: 05.01.1998
Místo narození: Montgomery
Národnost: San Andreas
Volební obvod: Dillimore
Email: alison.reyes@post.ic


Vážení spoluobčané San Andreas,

Nejprve bych se vám ráda představila, jmenuji se Alison Reyes a je mi 24 let. Dění v Dillmore sleduji už delší dobu, protože tam bydlím. Ale jsem zděšená, že jen málo lidí má zájem kandidovat do dillmoru. Proto jsem se rozhodl podat kandidaturu na starostu. Nechci slibovat hory doly a nic nedokázat jako někteří kandidáti. Proto vám slibuji jediné, a to, že se budu snažit splnit své nebo vaše představy, problémy a požadavky. Ve volebním období srpen 2022 bych chtěla udělat následující: snížit kriminalitu (v poslední době číhá skupina, která sprejuje po budovách), zvelebit naše město (plánuji vybudovat park, vysadit nové květiny a vybudovat záhony), postavit nové bytové komplexy a tak dále...

To je z mé strany prozatím vše, ale především, občané, nezapomeňte využít svého volebního práva a jít k volebním urnám.


Alison Reyes
Kandidátka za Dillimore

Brumik

Hráč

38
28.7.2022 16:53, naposledy upraveno 28.7.2022 16:55 uživatelem Brumik

Dillimore, 28.7.2022


Odesílatel:
Pepek
 Novák,
Pošta Montgomery, San Andreas

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Informace o kandidátovi

Jméno a příjmení: Pepek Novák
Datum narození: 18.8.1941
Volební obvod: Dillimore


Vážení spoluobčané, Vážený soude,
mé jméno je Pepek Novák, a opět po úspěšných volbách kandiduji na místo starosty v obci Dillimore.

Určitě mě poznáte ať už bývalého starostu obce Dillimore či prodejce zeleniny a ovoce. Mile rád bych se postavil do čela starosty a pozměnil věci v Dillimore. Za starostování v mých minulých měsících jsem se snažil o úklid v Dillimore, což se mi povedlo. Vyčistili jsme Dillimore od malůvek na zdech, dlouhodobě jsme se snažili o odtáhnutí automobilů, což trvalo delší dobu kvůli nefunkčnosti odtahových firem. Vydal jsem taktéž vyhlášku o omezení parkování v naši malebné obci, což si myslím, že dost pomohlo až na pár případů. V tomto měsíci Dillimore bohužel nemá starostu, ale vzhledem k funkčnosti TSRC, díky panu Walterovi Liechtensteinovi, je obec v čistotě a nijak nebylo pocítit, že je právě bez starosty.

A co bych chtěl v tomto měsíci udělat? Určitě se sejít s protikandidátkou, paní Alison Reyes a projednat parkování její firmy NN Group ve veřejné garáži, jelikož si mnoho z vás stěžuje na parkování zde. Dále mi určitě záleží na bezpečnosti vás, v květnu tohoto roku jsem chtěl nainstalovat kamery na pár území, ale volby jsem nevyhrál a žádné tedy nainstalované nebyly, tudíž bych chtěl požádat o nainstalování kamer. A v poslední řadě, jestli bych to stihl bych chtěl zajistit bezpečnou dopravu. Mohli jste si všimnout projíždějících aut přes parkoviště u restaurace, což je velice nezodpovědné a chtěl bych nechat postavit plot, který by tom zabránil, však neslibuji. Snažil se o to kandidát v květnu, pan Clarence Prince, však kvůli prohraným volbám bohužel nic nezrealizoval.  (přikládám zde grafický návrh) 

Doufám, že mne budete volit ve dnech: 1.8.2022-3.8.2022 a společně vše změníme! Volme dědu Pepka!


Změňme vše co bude možné! Volme dědu Pepka!  

zeldinko

Hráč

45
28.7.2022 18:35, naposledy upraveno 28.7.2022 18:37 uživatelem zeldinko

Vážení spoluobčania, týmto listom oznamujem svoju kandidatúru na volebný obvod Blueberry.

Ku krátkemu predstaveniu, volám sa JUDr. István Mikle a pochádzam z ďalekej Maďarskej zeme, mám 65 rokov, narodený v maďarskom meste Székesfehérvár a kandidujem ako predseda politickej strany Magyar Közösség Pártja alebo strana Maďarskej komunity.

I keď je naša strana a najmä moja osoba neznámou pre široký verejnosť, rád Vám predstavím programové ciele našej strany počas tohto volebného obdobia

1. Udržiavať a prehlbovať charakter právneho a spravodlivého štátu,

2. Budovať a prehlbovať skutočne sociálne, trhové a ekologicky orientované hospodárstvo, založené na súkromnom vlastníctve a podpore širokej podnikateľskej vrstvy, zabezpečiť sociálne istoty obyvateľstva, udržiavať a prehlbovať trvalo slobodnú a zdravú spoločnosť, vrátane bezpečnostných istôt,

3. V duchu spoločenských zásad a kresťanských tradícií sa stavať proti všetkým formám násilia a nespravodlivosti,

4. S ohľadom na budúce generácie presadzovať udržateľný život na Zemi,

5. Presadzovať záujmy tradičných rodín.

6. Presadzovať záujmy všetkých národnostných menšín žijúcich na území San Andreas

Predom Vám ďakujem za vhodene hlasy, pomôžme si navzájom rásť a najmä strane Magyar Közösség Pártja a raz budeme žiť v štáte, ktorý stojí za to! 

JUDr. István Mikle, narodený dňa 21.2.1957, kandidát na volebný obvod Blueberry. 

Vrchní soud San Andreas,

Las Venturas 1154

 

 

laceyabysss

Hráč

35
29.7.2022 13:55

Vážení občané, já, Douglas Price oznamuji kandidaturu do obvodu Fort Carson.  

Je mi jasné, že mě nikdo z Vás nezná. Dovolte mi se Vám představit. Jmenuji se Douglas Price, jsem vystudovaný právník. V předešlých letech jsem působil v politice, nejvíce v demokratických stranách. Moc rád se zabývám novými věcmi a rád pomáhám všem, kteří to potřebují. Všiml jsem si, v jakém stavu je aktuálně obec Fort Carson, krásné místo s bohatou historií, ovšem mi nepřijde vůbec bezpečná. 

Důležitý bod, který budu chtít splnit je Bezpečnost. Pokud není bezpečí, nikomu se tam nebude líbit. Budu se snažit do obce dostat kamerový systém, který by obec zabezpečil a nebyly by s ní žádné problémy. 

Dále bych chtěl obec pozvednout i o různé akce, tak, aby do obce přilákaly co nejvíce lidí a všichni se do obce rádi vraceli. 

Mám plány, které se dají splnit. 

Pojďme to spolu změnit!  

 

JUDr. Douglas Price, dat. narození 23.5.1975 

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 

 

 

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~165

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024