Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Myslíte si že se tu zase objeví Deluxe Import Incorporated ?


fikstvUwU

Hráč

16
27.7.2022 23:53

Zdravím, projížděl jsem si tak nějak staré inzeráty z roku 2020. A všiml jsem si poněkud zvláštního inzerátu jménem Deluxe Import Incorporated jednalo se o toto https://leosight.cz/forum/topic/2094/1

Jsou to auta která některá z nich vidíme tady ještě do teď, v inzerátu byla za dosti přijatelnou cenu. Teď už jsem slyšel že někomu padla nabídka za Ferrari FF přes 50mil. A neprijmul to ((popravdě se ani nedivím)) 

Moje otázka zní, zda má asi Rataj nebo někdo z těch vyšších zkusit udělat něco podobného protože je nás tu skoro 100 lidí denně a každej touží po tom mít nějaké auto co není jak se říká okoukane... Popravdě v ten rok jsem si ještě pařil Minecraft a ani jsem nevěděl že něco jako Skimo existuje proto jsem si i toho názoru že by se po 2 letech mohlo něco zase takového udělat co se týče vygenerování nových modelů aut a udělalo by se jich pouze pár 😬 já vlastnit jedno z těch aut co je na inzerátu tak fuuha 🙅‍♂️ nikomu to nepůjčim 😁. 

Také nejsem úplný expert co se týče toho co se dělo pár let zpátky i přes to že Skimo je staré (6 let myslím ? Nějak tak zda se nepletu). Takže úplně nevím jak to fungovalo tehdy ale myslím si že Rataj vygeneroval pár aut a pak to dal typkovi ať se o to postará a rozprodá. Pokud to bylo jinak tak budu rád za poučení 🙈. 

Tak co ocenili by jste v garáži Limited Car ?

 

28.7.2022 00:01, odstraněno 28.7.2022 00:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
28.7.2022 00:13, naposledy upraveno 28.7.2022 12:27 uživatelem Holub

Vida, dva roky zpět od původního nápadu mě a Wrighta a stále se o tom mluví. 

Fungovalo to tak, že se auta na žádost člověka, co to měl na starosti (já za Casablancu), vytvořila a následně předávala lidem, co si je objednali. Peníze šly do voidu, jen pro představu.


Jinak tahle auta (krom několika aut, co buďto lidi neprodají, nebo neexistují... a ano, i tohle se stalo) jde sehnat, jen je to běh na delší trať. Ostatně za dvě postavy jsem prostřídal tři Bel Airy (s tím, že ten poslední do světa fakt nejde) takže to opravdu jde. 


A obnovení by šlo, dokonce by ani nemusela být stejná nabídka, nebo stejná firma. Ty možnosti tu jsou, ale nevyužijou se. Taková je realita.



//EDIT: Neokoukaných aut v carpacku je celá řada i normálně přistupných hráčům. Jen se stačí pořádně podívat a vybrat si. Mé tipy? Gran Torino, Challenger, Infiniti G35, Toyota Prius... Lincoln Towncar...


Powered by LeoSight IFS
LT~34