Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Zahájení dědičného řízení


2.8.2022 18:17

Podatel: Nathalie Guiller

Věc: Zahájení dědičného řízení


Odůvodnění: 

Vážený soude,
tímto již druhým podnětem bych Vás chtěla znovu požádat o zahájení dědičného řízení majetku mého zesnulého manžela Antonia Guillera, který bohužel již není mezi námi. Zesnulý nemá žádné jiné příbuzné, pouze mě, ovdovělou manželku. Do přílohy Vám zasílám úmrtní list zesnulého.

S přáním hezkého dne,
Nathalie Guiller


Záměr: Nabití majetku do svého vlastnictví

Přílohy: *úmrtní list - Antonio Guiller*

3.8.2022 14:11

Adresát: Nathalie Guiller
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Bohužel Vám v tuto chvíli nemůžeme vyhovět, jelikož v matriční knize neevidujeme úmrtí osoby Antonio Guiller. Došlo-li podle Vás k omylu, kontaktujte Zdravotnickou záchrannou službu a odkažte tak na zákon 27/2021 (Zákon o matrikách, jménu a příjmení a dědickém právu), jehož paragraf 4.2 stanovuje, že:

Poskytovatel zdravotních služeb je povinen oznámit úmrtí vrchnímu soudu do 3 pracovních dnů od prohlídky těla zemřelého, popřípadě od provedení pitvy na listu o prohlídce zemřelého.

S přáním pěkného dne

JUDr. Alexander Levin. Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24