Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Spam (mnohonásobné pokládání) itemů v důlu / kamenolomu


6.8.2022 10:31, naposledy upraveno 22.7.2023 07:33 uživatelem Killer14

Vážení spoluhráči,

od doby, kdy se v dolech nebo lomu nesmírně hromadilo velké množství surovin, které způsobovalo zalagování hry/serveru, se členové AT rozhodli hráčům udělovat postihy v podobě banu. se někteří členové AT (včetně Phobiose, Samika, Anxiika, ...) se rozhodli (nikoliv kolektivně) hráčům, kteří pokládají nechtěné itemy po celém důlu nebo lomu, častěji udělovat postihy v podobě banu za spam itemů v důlu nebo lomu od doby, kdy se to hromadění itemů v důlu/lomu přestalo tolerovat. Jedná se o tzv. spam itemů a vás za všechny členy AT žádám, abyste ty suroviny, které skutečně nepotřebujete, zničili a nebo si je nechte a prodávejte je v centru obchodů Blueberry.
To ničení není powergaming, je to povolené za účelem předcházením zbytečným lagům serveru či hry...

Děkuji za pochopení.




Cituji zde užitečný komentář spoluhráče:

K tomuto bych chtěl jen říci, buďte ohleduplní a chovejte se k serveru hezky, pak nám to má crashovat, denně když jezdím po ulici tak sbírám pohozené itemy jako prázdné krabičky a ostatní věci, jenž jsou tam pohozené a níčím je, server při přihlášení musí pak načítat celou mapu a pohozené všelijaké itemy.. stačí dát I, podržet DELETE a kliknout na item. Jak již zmínil spoluhráč nademnou.


Užitečný topic, který stojí za to si přečíst, včetně komentáře, který napsal Rataj.

6.8.2022 12:17
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.8.2022 13:28

Vážený pane Ovčáčku (jakože mluvčí haha), 

já bych jen rád věděl, odkud jsi vzal informaci, že jsme se nějak rozhodli banovat za to, že někdo vyháže kameny v dolech. Já o tom třeba za ten skoro rok, co jsem v AT, ani neslyšel. A nemyslím si, že by mi nějak unikaly informace...

Ale ok, vyhazovat itemy neni potřeba, radši to někde prodejte a budete mít na pokuty. ✌️

Develon

Hráč

40
6.8.2022 13:39

Reakce na Dzardyse , je to tak 3 měsíce co jsem dostal ban přesně za tuto akci , na 48 hodin, něco na tom bude.

 

6.8.2022 14:09

Čin jednotlivce nemusí nutně reprezentovat rozhodnutí kolektivu.

6.8.2022 16:31, naposledy upraveno 6.8.2022 16:44 uživatelem Killer14

Vážený pane Jardisi, 

Touto cestou se omluvuji za slovíčka "se členové AT (pro tebe kolektivně) rozhodli hráčům udělovat postihy v podobě banu" a rád bych ti to pro tvé objasnění i upravil. 🙃

Někteří členové AT (včetně Phobiose, Samika, Anxiika, ...) se rozhodli (nikoliv kolektivně) hráčům častěji udělovat postihy v podobě banu za spam itemů v důlu nebo lomu od doby, kdy se to hromadění itemů v důlu/lomu přestalo tolerovat * 🙃 Také na to bylo upozorněno oznamovacím panelem a snažím se vám tímto topicem ulehčovat. 🙃

S pozdravem,

Váš haha mluvčí Ovčáček haha

Zeintar

Hráč

49
6.8.2022 23:23

Mohu vědět, jaké pravidlo o "spamování itemů v dolech" tuto činnost zakazuje? Nějak to v pravidlech nevidím. Že se za to tedy banuje, údajně. 

 

Ale ano, je skutečně lepší to mazat, stačí držet Delete a klikat levým na itemy v inventáři, samo se to jedním klikem smaže :) 

7.8.2022 02:04, naposledy upraveno 7.8.2022 02:05 uživatelem Zdendas

K tomuto bych chtěl jen říci, buďte ohleduplní a chovejte se k serveru hezky, pak nám to má crashovat, denně když jezdím po ulici tak sbírám pohozené itemy jako prázdné krabičky a ostatní věci, jenž jsou tam pohozené a níčím je, server při přihlášení musí pak načítat celou mapu a pohozené všelijaké itemy.. stačí dát I, podržet DELETE a klinout na item. Jak již zmínil spoluhráč nademnou.

7.8.2022 08:28, naposledy upraveno 7.8.2022 09:44 uživatelem Killer14

@Zeintar ty kdybys raději přemejšlel a víc hledal, tak bys to pochopil.


3. Každý hráč je povinen respektovat členy AT. Člen AT, který právě přihlíží RP akci, má konečné slovo a může ji ovlivnit, je-li to třeba. Nesouhlasí-li hráč s rozhodnutím člena AT, může si podat stížnost na fóru portálu (leosight.cz/forum), nemůže se však přímo ve hře odvolávat členům AT s vyšší úrovní. Člen AT ve službě není součástí IC světa.

Několikrát ten spam itemů byl upozorněn v admin oznamovacím panelu a máš to i vidět v banlistu. + Topic na konci.


Případně

0. Pravidla slouží k udržení kvalitního RP prostředí na našem serveru a především k tomu, aby si hru užili všichni hráči, nikoliv jen někteří hráči na úkor jiných. Před všechna pravidla jsme se rozhodli předsunout nulté pravidlo, které přesahuje všechna ostatní pravidla, ve kterých nelze obsáhnout vše, co nepovažujeme za správné anebo co by jiným hráčům mohlo znepříjemnit hru. Od hráčů je očekáváno, že porozumí účelu našich pravidel a nebudou hledat díry, které pravidla nepokrývají. Členové AT totiž mohou právě užitím tohoto nultého pravidla potrestat i hráče, který kazí herní zážitek ostatním, aniž by přitom porušil některé z definovaných pravidel.


CTRL + F "spam itemů" nebo "spam předmětů" + "spam poznámek" 

A dalších +7 záznamů týkající se pravidla 3 (každý hráč je povinen respektovat členy AT se vším všudy...), případně 0 (kazíš tím, spamováním itemů, hráči hru způsobováním lagů, což je v rámci tohoto pravidla obsah něčeho, co není považováno za správné a nebo by mohlo hráči znepříjemnit hru)


+ tento topic je taktéž užitečný.


 

Holub

Hráč

45
7.8.2022 10:45

Každý problém má dvě strany mince.

- ta dobrá pro hráče je v tom, že si můžou přivydělat na tom, že ostatní dělají bordel. A že to nejsou drobné na sandwich...
- ta špatná je to, že pro hráče se slabší sestavou to je prostě pain (viz pravidlo 0)


Powered by LeoSight IFS
LT~95

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
Vysocak

70Kč dnes v 08:51

AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024