Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za spam itemů


shejzyn

Hráč

22
5.2.2022 13:30

Původně jsem o unban žádat nechtěl ale nějak jsem se k tomu nakonec dostal.

Šlo o to ,že jsem položil na zem 9 poznámek od odtahu které se nacházeli v mém vozidle, odhodil jsem to dá se říct i lehce víc mimo herní zonu ( za mýtným v Las Venturas). Vyhodil jsem to z důvodu toho že se mi to ničit nechtělo a nedošlo mi že tím poruším nějaké pravidlo a riskuju tím nějaký trest. Chtěl bych poprosit o zrušení banu jelikož mi nedošlo že tímto něco porušuji, když se jednalo o místo které bylo více za herní zonou. Ban mi udělil @Dzardys

5.2.2022 16:49
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

shejzyn

Hráč

22
5.2.2022 17:28

A tohle mi chceš říct je důvod dávat ban bez nějakýho upozornění ? Já si nejsem vědom toho že bych porušil nějaké specifické pravidlo, které bych mohl najít v F1. Stačilo by upozornit a já bych to bral na vědomí ale trestat ihned banem mi nepřijde jako řešitelný důvod.

KrysCZ

Hráč

30
5.2.2022 17:37, naposledy upraveno 5.2.2022 17:39 uživatelem KrysCZ

Tohle je naprosto stupidní, nikde jsem si v pravidlech nevšiml toho, že by hráč nesměl zahodit pár itemů.. Kdyby ho upozornil, tak je jistě smaže. Absolutně toho hráče neznám, ale souhlasím.

EDIT: Dozvěděl jsem se, že Lexikonn po serveru rozhazuje lístečky s webem, který je úplně mimo LeoSight. xD Zajímalo by mě, jak je možné, že web, který nemá nic společného s LS může být IC webem.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování¨

misatorcz

Hráč

45
5.2.2022 17:54

Pravidlo 0.

LOL.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
5.2.2022 18:48

Pokládání mnoha itemů, ještě k tomu v herní zóně, docela háže Ratajovi klacky pod nohy. Pakliže se v posledních dnech server zaměřuje na optimalizaci a Rataj se snaží vyřešit lagování a crashování hry, určitě tomu nepomáháte tím, že si vyprázdníte inventář jen tak uprostřed cesty. Nemluvím o kolizích, které dané itemy mají, kvůli nimž vzniká nespočet dopravních nehod, které nakonec vždy musí řešit admin. Jak řekl Lexikonn, smazání itemů vám zabere ještě méně času než jejich pokládání, navíc v souvislosti s tímto jednáním byl před chvílí vydán update, který vám takový spam dokonce značně omezuje. 

O tom, jestli za takovou věc dá admin ban, nerozhoduje hráč, a už tuplem ne hráč s permou a bohatou historií. Ban jsem zvolil záměrně krátký, jen aby sis to tuplem vštípil do hlavy. ZaRPi si vyhazování itemů do popelnice a smaž je, ale nedopomáhej lagům v herní zóně. Trest navíc vypršel, případně každou chvíli vyprší, proto žádost zavírám.


Powered by LeoSight IFS
LT~52