Zdravim,
Rád bych si zažádal o Unban který mi byl včera udělen.
Viz. -- dnes v 01:13 @Tanas zabanoval @SovietDog Odpojení z RP akce, Pravidlo č.21 a 1, NonRP Fear (168 hodin) --
1 -- Odpojení z RP Akce
Na moji obhajobu, byl pozdní večer a já se chytal spát, najednou jsem dojel na svoje "Sidlo" kde jsem viděl právě @Radekfil, s nějakým gangem jak vykrádaji naše auto a jelikož již byl večer tak jsem dal only report kde jsem zjistil že vlastně povolení na vykradeni našeho auta dal @Radekfil, no tak jsem zaparkoval motorku a myslel že to skončí a odpojil se jelikož se mi chtělo spát.
2 -- Pravidlo č.21
Nadávat do OOC jsem nenadaval a mohl bych doložit logy pokud jsem někomu nadal tak se omlouvám jelikož již byl pozdní večer ( noc ) a chtělo se mi spát takže pokud jsem někomu nadal tak se omluvám.
3 -- Non RP Fear
Jelikož nevím jak by jste reagovali vy ale jen tak jedu domu a capek na mně s AK-47 se kterým mířil na mně a já psal Report, a čekal na admina což je chyba z mojí strany že jsem nepokračoval v RP za což se také omlouvám.
Proč bych měl dostat UnBan?
Poslední dobou mně Skimo RP začalo extrémně bavit je to server kde jsem si našel kamarády a erpime spolu stalo se co se stalo a rád bych o unban, jelikož to je jedinečný server na kterým se erpi úžasné a celkem mně štve že mám BAN, proto bych rád Unban díky.
Omluva na konec
Jesli jsem urazil někoho z AT tak se omluvám jelikož mám opravdu špatný den a ještě tohle se přihodí proto se omlouvám za tak bad RP @Radekfil a také za nadávku @SovietDog
Budu rád za vyjádření díky <3
Zdravim,
Rád bych si zažádal o Unban který mi byl včera udělen.
Viz. -- dnes v 01:13 [user:5715] zabanoval [user:475] Odpojení z RP akce, Pravidlo č.21 a 1, NonRP Fear (168 hodin) --
1 -- Odpojení z RP Akce
Na moji obhajobu, byl pozdní večer a já se chytal spát, najednou jsem dojel na svoje "Sidlo" kde jsem viděl právě [user:5544], s nějakým gangem jak vykrádaji naše auto a jelikož již byl večer tak jsem dal only report kde jsem zjistil že vlastně povolení na vykradeni našeho auta dal [user:5544], no tak jsem zaparkoval motorku a myslel že to skončí a odpojil se jelikož se mi chtělo spát.
2 -- Pravidlo č.21
Nadávat do OOC jsem nenadaval a mohl bych doložit logy pokud jsem někomu nadal tak se omlouvám jelikož již byl pozdní večer ( noc ) a chtělo se mi spát takže pokud jsem někomu nadal tak se omluvám.
3 -- Non RP Fear
Jelikož nevím jak by jste reagovali vy ale jen tak jedu domu a capek na mně s AK-47 se kterým mířil na mně a já psal Report, a čekal na admina což je chyba z mojí strany že jsem nepokračoval v RP za což se také omlouvám.
Proč bych měl dostat UnBan?
Poslední dobou mně Skimo RP začalo extrémně bavit je to server kde jsem si našel kamarády a erpime spolu stalo se co se stalo a rád bych o unban, jelikož to je jedinečný server na kterým se erpi úžasné a celkem mně štve že mám BAN, proto bych rád Unban díky.
Omluva na konec
Jesli jsem urazil někoho z AT tak se omluvám jelikož mám opravdu špatný den a ještě tohle se přihodí proto se omlouvám za tak bad RP [user:5544] a také za nadávku [user:475]
Budu rád za vyjádření díky <3