Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Zdendas

Hráč

20
9.8.2022 03:26, naposledy upraveno 9.8.2022 03:28 uživatelem Zdendas

Zdravím, dne 9.8. 2022 v úterý jsem jel čirou náhodou kolem VGS, kde jsem také viděl Raptora táhnoucí Bentley, jelikož jsem neviděl status, zeptal jsem se do OOC jestli mají statusy a vše bylo zaerpeno, chvíli mě ignorovali, zeptal jsem se tedy znovu, kdy mi bylo následně odpovězeno arogantním hráčem Samíčkem ať táhnu někam, že to řídí Admin, avšak Administrátorka Puding nebyla v duty ale hrála IC. Chtěl jsem alespoň poslat jen do zprávy případný log. Byl u toho i Support Anxii, jenž byl v duty celou dobu a vozil se s lidma v autě nebo za něma neustále lítal, ale to je vedlejší. Chtěl jsem tedy se zeptat jenom na to jestli mají status, přičemž mi nechtěli odpovědět, byl jsem online celou dobu, statusy bych viděl. Stačilo jen říci, je to zaerpeno, status nevím jaká by byla odpověď, jelikož bych ho viděl. Proto si žádám o unban.

Dále se přesuneme k věci, jenž jsem řešil dnes. A to je Arogance.. Jedno velké téma, lidi nemají autoritu ani respekt, to samé administrátoři, takto se má administrátor zachovat? To nemyslíte vážně, aby hráč napsal řídí to admin, pak se Puding přepnul do GA a řekl, ať vypadnu, přičemž jsem chtěl jen vidět zaerpené /glue, nic v tom nebylo agresivní jsem nebyl ani arogantní jen jsem slušně žádal o nějaký log, jelikož jsem neviděl žádný status.

Video z akce: Důkaz

LOG:
Abych se ještě vyjádřil k logu, podívejme se na to, jak to bylo. Napsal jsem první statusy? Máte?, Osoby však jeli dále, napsal jsem to tedy znova. První odpověď je: ¨Praskej¨ A to mi nepříjde  v pořádku, aby Administrátor, co má dělat dojem na hráče, vyjít jim vstříc a mít autoritu a chovat se jaksi ''Starším'', aby v tom byla určitá profesionalita, tak to u Administrátora Puding nehrozí. Následně jakožto Administrátor napíše ¨zaerpeno je ''VOLE'', táhni? Takto za mě, by se administrátor určitě chovat neměl. Pak jsem napsal, že bych ten status viděl. Následně hráč Samícek začal být až nadmíru arogantní vůči mojí osobě. To Pudingovi samozřejmě nevadilo. 

A zase jsme hlavně u té nálady určitých administrátorů!! Když sakryš na to nemáte náladu nebo nechcete sluště vystupovat, tak to prosím nezapínejte ten den, dejte si třeba netflix nebo něco. Pak kazíte požitek hráčům ze hry. A jak se mnou komunikoval Samíček jí přišlo asi nadmíru v pohodě. A pořád byli agresivní a ať hned odejdu, tak jsem poukázal, že si logy pak vyžádám na forumu a stále bych je chtěl.

Z textu mi určitě nepříjde že bych byl arogantní, spíše Samicek, vypadá to spíše, že jsou arogantní protože byla noc a nebylo to zaerpené nebo to tak z textu působí něco jako: ''Nestarej se a běž'', ale chtěl bych říci, že každy má stejné podmínky a jsou i přece pro každého pravidla, které musí respektovat.

Nepříjde mi, ani že bych měl nějaké blbé kecy, spíše jsem chtěl jenom vidět něco, kde by byl ten status. Nic více, žádná urážka, nadávka, narážka a tak dále. Spíše to vypadá, že si jen cvakne ban z principu skrze stížnost na SovietDoga. Samickovi za jeho aroganci i dokonce nadávku neudělila nic, jelikož s ním Rpí IC tak proč by mu dala, Aroganci právě vidím u něj. Administrátorka Puding byla spíše oprsklá, já požadoval jen jednu věc. Proč neřekli spíše: Ano, zaerpené to je, pak ti když tak na DC pošlu log. Řekl bych dobrá v pořádku pak se mrknu a šel si rpit. To je vše.. tak lehké to je Puding a tvůj arogantní kamarád. Místo těchto hnusnějších výrazů a následného mého banu, což bych si řekl že je i neprávem a že Puding se se mnou nechtěl dále vybavovat. Stačilo jen že mi je později pošle na DC, můj DC samozřejmě má.


@ice @Puding

9.8.2022 03:32, odstraněno 9.8.2022 03:38 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shade

Hráč

49
9.8.2022 03:35

jen tak podotknu, sice o té vaší "akci" moc nevím, ale ty jako hráč, když požádáš  GA o Logy, tak GA nemá tu povinnost ti je zaslat..to by sis mě uvědomit, že ti je posílat v podstatě nemusí, ale nechci zde rozpoutat žádné hádky, pouze tě chci "poučit" Přeji příjemnou noc a sladké sny. Shade out.

ice

Hráč

18
9.8.2022 03:38

Za mne máš ban oprávněně, někdo si v klídku RPí (k tomu je to Admin) a ty je tam otravuješ s nějakým statusem a vytváříš OOC situaci. Pokud máš s někým problém nebo podezření tak si podej report a vyčkej na administrátora. To co jsi udělal bylo porušení pravidla 1 a i když ti Puding řekla že to zaerpené je (i když teda mohla zvolit lepší slovník) tak jsi neuposlechl a stále jsi jel OOC.

Samíčkovo chování neschvaluju ale tak to asi necham na Puding jak to bude řešit. Nicméně byl pouze trochu slovně agresivní nic víc.

K tomu banu, ten jsem ti dal já. Puding ti teda ban asi taky chtěla dát, ale byl jsem rychlejší, nicméně podle mně ho máš právem a klidně to tu nechám odemčený, aby se vyjádřila i Puding.

Zdendas

Hráč

20
9.8.2022 03:40, naposledy upraveno 9.8.2022 03:42 uživatelem Zdendas

Stále nevidím ty statusy, které jste neměl ani jeden, o ty mi šlo nejvíce a nevím, proč tu vytahuješ History, jenž Lexxikon udělil následně po pár minutách unban, jelikož jsem měl 2 postavy ve stejné frakci což zakázano není takže pochybení bylo na jeho straně, od FLYERA to bylo když jsem tu hru nezapl několik měsíců v offlinu, on sám ani já už nevím co tam bylo. Každopádně není to k tomuto tématu. Statusy prostě nebyly, děkuji. To by mi stačilo.
Co se týče zaslání logů tak se mi nechtěla psát pochybná stížnost (report) (Když by chyba byla u mě.) tak jsem se první chtěl zeptat na log, kde by to bylo zaerpeno + status, absence statusu tam je, to by mi stačilo, děkuji.

izerman

Hráč

15
9.8.2022 03:42, naposledy upraveno 9.8.2022 03:43 uživatelem izerman

Samicek Kuffenheim: Seber si svejch pět pí.... aha a kde má ban za sprostou mluvu v OOC??? NA TO JE TAKTÉŽ PRAVIDLO! A co to: Táhni vole?? To je jako co? A po tomhle všem tomu hráči šoupnete ban ? A ještě mu na tu žádost dáte HAHA... Ale proč zde píšu taky je to že sám ten který mu udělil ban dělal brajgl v duty na dálnici s autem že tam pomalu rozrazil hráče co jel proti němu a pak to s kamarádama dorazí tim cirkusem co je zde na screenu. Hráč by měl dostat unban nevidím nikde že by něco porušil a pravidlo 1 tam tedy jako nevidím Vy snad jo? Za to že neopověděl na to: Potřebujete něco? Když tam do něho furt ten samíček jel bomby v localu a provokoval ho tam takže doufám že ten hráč bude za to co porušil potrestán a to přesně pan Samíček Kuffenheim.

EDIT: Přesun frakce mezi Altky se vyřešilo a hráč dostal UNBAN to už k tomu nedodáš??? Samíčku ?

9.8.2022 03:44
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
9.8.2022 03:46

V první řadě, komunikuji takhle s naprosto každým. A zatím jsem nenarazila na to že by měl někdo problém s tím, že s nima nejednám "v rukavičkách" ale jako se sobě rovnými, se svými vrstevníky a se svými kamarády - s nadsázkou. Ale dobrá tedy. Od teď vás budu oslovovat už jen jako "pane" pokud je to tak lepší. 

Takže tedy. Status je velice fajn věc, a je fajn ji mít! Ale pokud vidíte raptor, za ním přes glue Bentley a v něm další osobu. Raptor na blikačkách a táhne se 40km/h..tak většině z nás dojde že je to auto na laně. 

Další věc, když vám admin 30x řekne, že si máte hledět svého, že to zaerpené je a tak dále. A pak se ještě přepne do duty, aby jste pochopil že to je myšleno vážně tak by asi bylo fajn si říct "aha, je to admin, jsou tři ráno, říká že zaerpeno je" a táhnout s odpuštěním tam kam slunce nesvítí. Z pozice hráče je tedy více než funny, že místo toho aby jste si hleděl svého nebo reagoval v IC raději začne po GA požadovat log. :D

Na mě i Sama jste působil dost agresivně, nepříjemně a rozhodně ne friendly. Jelikož jsi tohle začal ty..oh, pardon! Jste začal vy! Přijde mi reakce z naší strany více než přiměřená.

Hru zapínám většinou v dobré náladě. Ale při řešení X reportů za den, a s tím že se někdy IC protáhne o mnohem déle než bylo očekáváno fakt nemá pak člověk náladu kecat s PÁNEM po permě, co neumí podat report. 

Navíc, fakt si nebudu nechat diktovat od člověka s VAŠÍ historií.

Pokud máte podezření na porušení pravidel je tu celkem jednoduchý postup. A sice: zmáčknete F2, napíšete problém a jedete si dal po svém v IC. Nebudete za hráči pobíhat, ignorovat je v ic a následně od nich vyžadovat logy.

Nehledě na to že kdybych nechtěla rpit..tak..no..bych udělala čáry máry fuk, dala Samovi fix a na celou situaci kašlala. Ale asi to příště udělám a celou akci skipnu, ať máte zase prostor pro stížnost z jiného důvodu. 😂

Toť ode mě vše PANE! 

 

ice

Hráč

18
9.8.2022 03:52, naposledy upraveno 9.8.2022 03:54 uživatelem ice

No vyjádření jsi dostal od všech co tam byly. Já unban zamítám a s touto bombou zamknu topic a jdu spát. Pokud by Puding rozhodl jinak tak si to může odemknout. 

9.8.2022 04:28

Aby ti to nepřišlo nefér, trest byl nezávisle doplněn i druhé straně na základě porušení pravidla 21. Dobrou noc.


Powered by LeoSight IFS
LT~104