Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nový systém stížností na AT


9.8.2022 11:41, naposledy upraveno 9.8.2022 11:44 uživatelem Rataj

Vzhledem k nepřehlednosti ve stížnostech na členy AT jsem se rozhodl pozměnit jejich systém. Dříve jste nahlašovali členy AT do sekce Hlášení problémů, Stížnosti a nahlášení a také do ticketů. Stížnosti jsme tak měli na třech různých místech a byl v tom prostě bordel.

Navíc nám stížnosti často posíláte na různé jiné platformy, např. na Discord do soukromých zpráv a tím nám v tom děláte ještě větší bordel a nestíháme stížnosti řešit.

Nově všechny stížnosti na AT patří do samostatné sekce: Stížnosti na AT

Navíc jsem změnil fungování stížností a zásady pro jejich sepsání tak, abychom je mohli řešit efektivněji. Doufám, že tyto změny povedou ke zdárnému a férovému řešení všech stížností.

Více informací o novém systému se dočtete v informačním příspěvku.

Dále jsem také uvnitř AT zavedl nový systém varování a jejich historie (podobně jako vy hráči máte historii banů). Všem členům AT se budou zapisovat veškeré přešlapy a varování, k nim se pak bude přihlížet v případě dalších stížností a může se tak stát, že členové AT přijdou o svoji pozici nejen při velkém provinění ale i při nakupení několika menších.

Veškeré dosavadní stížnosti, které jsou nevyřešené protřídíme a vyřešíme je buďto v jednotlivých starých sekcích, nebo je přesuneme do sekce nové.

Cílem všech těchto změn je samozřejmě zajištění profesionálního chování ze strany členů AT, které je pro nás velmi důležité. Názory a komentáře k novému systému směřujte prosím pod toto téma, nikoliv pod informační příspěvek.


Powered by LeoSight IFS
LT~28