Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban


Alinko

Hráč

3
14.8.2022 03:03, naposledy upraveno 27.8.2022 19:14 uživatelem Alinko

Dobrý deň , prajem krásny začiatok dňa . Pred pár mesiacmi  ( Približne 5-6 mesiacov dozadu ) som dostal perma-ban . Bolo to asi za nonRPdriving , nonRPinjures asi aj TrolRP fakt si teraz nepamätám  . Moje vtedajšie správanie a spáchane skutky boli neakceptovateľne a viem že som  si tento ban zaslúžil . Veľmi sa ospravedlňujem za moje vtedajšie správanie a  že so  kazil RP ostatným hráčom na servery skimo . Moc som si neuvedomoval že to je RolePlay server a hral to ako klasickú hru . Za týchto uplynulých 6 až 7 mesiacov som sa s RolePlayom stretol nie jeden raz a pochopil riadne o čo sa jedná  . Za ten čas ako som mal ban som si toho veľa uvedomil a rád by som začal normálne eRPiť  . Tak by som veľmi rád  požiadal o unban na servery skimoroleplay .Dopredu ďakujem za odpoveď a budem akceptovať vaše rozhodnutie .

4.9.2022 23:48

Ahoj @Alinko,

ban ti dal RozhodneNeBaca, který již není v AT. Proto budu tvou žádost řešit já. Žádost je nedostatečná, proto ji nyní zamítám.

Až budeš psát příští žádost, inspiruj se v Džardysově příspěvku, který najdeš zde. Důvod, pro který jsi ban dostal, najdeš zde. V další žádosti mě, prosím, tagni, abych si ji všimnul a dříve se k ní vyjádřil.


Powered by LeoSight IFS
LT~20