Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Návrh na vybudování obytných prostor v Montgomery


26.8.2022 17:04

Podatel: Bc. Steve Zayas
Předmět: Návrh na vybudování dalších obytných prostor v Montgomery


Vážení kongresmani,

tímto se na Vás obracím s návrhem, který si myslím je obecně prospěšným pro všechny poctivé občany tohoto státu. Jak jistě všichni moc dobře víme, prostory čerpací stanice v Montgomery bývají věčně přeplněné a občané si nelámou hlavu s hrozbou statisícových pokut. Pravidelně tak dochází k ohrožování celé obce, jelikož seřizování motorů a kouření cigaret je tam na denním pořádku. Není v silách členů Policie San Andreas, aby tam stáli celé dny a řešili, kdo a jak porušuje zákony a vyhlášky, jelikož už takhle máme více než dost věcí na práci.
Přicházím tedy s návrhem, aby došlo k vybudování dalšího obytného domu společně s garáží zrcadlově s těmi, které tam již stojí, čímž jednak přibyde další obytný prostor v Montgomery, kde jich je dosti málo, a jednak především dojde k eliminaci hrozby vzniku požáru, exploze aj. Pakliže naši občané přesto uznají za vhodné, že by měli stát ve zbylých prostorách, doplatí na to sami, jelikož velice brzy zjistí, že se pak nebudou moci dostat k jednotlivým stojanům. Flora v Montgomery neslouží k parkování vozidel, od toho jsme během loňského roku (nemýlím-li se) nechávali vybudovat veřejná parkoviště, a v celém státě je pro sdružování občanů mnohem více vhodných lokalit než v prostorách benzínky v Montgomery.
Myslím si, že tímto počinem můžeme ulehčit práci příslušníkům policejního sboru, ale i členům Vrchního soudu, kteří by potažmo museli řešit neplátce pokut, které byly uděleny v těchto prostorách.

Předem děkuji za jakékoli vyjádření.

S přáním pěkného dne

Bc. Steve Zayas

27.8.2022 14:10

Podatel: Bc. Steve Zayas

Věc: Návrh na vybudování dalších obytných prostor v Montgomery


Vážený pán Zayas,

Váš návrh presúvam do triedenia. O priebehu riešenia danej veci Vás budeme aj naďalej informovať.


JUDr. Dušan Badinský
Predseda kongresu San Andreas

 

6.9.2022 21:25

Podatel: Bc. Steve Zayas

Věc: Návrh na vybudování dalších obytných prostor v Montgomery


Vážený pán Zayas, ďakujeme za zaslanie podnetu.

Vaším podnetom sa kongres San Andreas zaoberal na poslednom sedení a rozhodol vo Váš prospech. Po vyhlásení firmy, ktorá uskutoční výstavbu, budú stavebné práce v plnom prúde.


JUDr. Dušan Badinský
Kongresman San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~53