Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za: Non RP Injuries, Pravidlo 3. a 21. (48 hodin)


neznamy#8755

Smazaný účet

4
28.8.2022 01:20

Zdravim, dnes som održal dalši ban Od admina @Pakandza asi začnem z tym mojim Non rp Inj  mali sme rp akci Mongomery až do doby do kedy neprišla psa musel som sadnut do auta a musel som ist pretože som nemal vodičak A rpil som ic opiteho. kde vlastne ma naburala psa a zobrala mi cely bok. Mily admin @Pakandza. toto video je pre teba : ak budeš tak dobry tak si pozrieš prve 24 sekund videa. 

 

tak moj dalši trest je za pravidlo 3. ( dalšia nezmyselna vec) tak ide o to že som porušil pravidlo

 

toto:      (3. Každý hráč je povinen respektovat členy AT. Člen AT, který právě přihlíží RP akci, má konečné slovo a může ji ovlivnit, je-li to třeba. Nesouhlasí-li hráč s rozhodnutím člena AT, může si podat stížnost na fóru portálu (leosight.cz/forum), nemůže se však přímo ve hře odvolávat členům AT s vyšší úrovní. Člen AT ve službě není součástí IC světa.)   

 

Zatim čo nejakemu členu psa to spadlo tak som diskutoval z milym adminom @Pakandza naša konverzacia vypadala nejak takto: 

 

 

 

 

myslim si že pravidlo 3 z tym vobec nesuvisi.  potom tu mame pravidlo 21 myslim si že som bol dost vytočeny z toho že ZZS kompletne neerpi a dostava vyplaty zadarmo. a taktiež viem že to neboli nejake silne vulgarsimy alebo niečo.  Minule som videl ako nemenovany admin pisal do chatu že " proč rpiš takove sračky"  a to že ja do chatu napišem "Vole" tak to stale som neporušil pravidlo 3 a 21.   

 

Potom tu prejdem k dalšiej zauimavej časti a to je presne to

 

kde vlastne 2 PSA stali u CPZ mavali mi rukov  a čakali kym mi pan @Pakandza udeli ban. a ich OOC chat vyzeral nejak takto čiže to berem za vyhrožovanie banom + pravidlo č.1 a to je presne to

 

a som bol dost prekvapený že @Pakandza udeli ban mne a psa ktorym porušili 2 pravidla necha tak... :) 

 

budem rad za kompletny unban pretože to že video ktore som tu poslal a ešte video ako mi nabrala psa bok je niečo uplne ine. a potom ako som sa prevratil tak som to normalne rpil. maj sa. 

Qermo

Hráč

16
28.8.2022 01:42, naposledy upraveno 28.8.2022 01:43 uživatelem Qermo

Vyjádřím se, vzhledem k tomu, že já jsem strana na kterou právě spadlo menší riziko trestu.

Já tedy RPím Elis Bianchi. Po tom co jsem je opět joinul do hry, jsme vše doRPili, osobu zadrželi v nemocnici a převezli. Nebudu brát ani v potaz to, že si do /do napsal, že jsi v hlubokém spánku po autonehodě, takže zvukové podněty tě jentak nevzbudí a asi po čtyřech minutách si se záhadně probudil a ještě si do IC chatu napsal, že si byl celou dobu vzhůru a jen si dělal, že spíš.

(Dodáním logů to svým způsobem vlastně řeším, ale jde mi jen o důvěryhodnost. Nechci se tu s nikým hádat.)

Chtěl bych spíše dořešit část tvého topicu, zaměřenou na pravidlo 1 ze strany policie. Nebudu tu říkat, že jsme nic neprovedli. Ano, mně i Goldenovi je jasné, že to asi není úplně stopro v pořádku v OOC chatu odpočítávat vteřiny do banu a při tom opakované dávat /mavat. Ale nepřijde mi to jako něco srovnatelného s tím co si při tom pursuitu dělal ty. Jsi jeden z těch lidí co si udělají postavu, koupí Cruiser a ujíždí policii, což soudím dle toho, že si měl nula hodin. Celé pronásledování si boural jak do značek, baráků nebo i policejních vozidel a nic si neRPil. RPil si až ty tvoje kotouly, což by byl vskutku úlet, kdyby si neRPil, no. Zpátky k věci. U toho našeho OOC počínání byl live Pakandza a ještě jsem napsal Dzardysovi co se tam dělo. Respektive, do frakčního chatu PSA jsem psal pár věcí týkajíc se tohohle a Dzardys mi odpovídal. Čili dva kompetentní členové admin teamu nás jakýmkoliv způsobem nepotrestali, ani neupozornili a upřímně, kdybych byl v teamu já a viděl bych někoho toto udělat, taky to neřeším. Tato celá situace začala před VSkou, kdy se neustále spamovalo do LOOC. Několik lidí včetně mě a Magovce ztrácelo nervy, nacož Vás následně Magovec upozornil. Buď přestanete spamovat LOOC, nebo dostanete ban. A ano, tam to byl reálný problém. 10 lidí okolo, a každý si spíše povídá v OOC chatu, než aby RPil. Zero tolerance tam taky neexistoval, ale to je zase o něčem jiným (furt odbočuju od tématu, sorry jsou dvě ráno). Po "RP" akci u VS nedostal ban nikdo, ikdyž by si ho tam zasloužilo nespočet lidí a ty chceš řešit něco takového? 

Obhajovat se car crash kompilací je snad ta nejvtipnější a nejzoufalejší věc, co jsem kdy viděl. To, že mladík v autě udělal kotoul znamená, že odteď neRPíme injuries? A ještě bych rád upozornil na toto: "Přesto není výsledek bariérové zkoušky Euro NCAP provedené v roce 2002 nijak lichotivý." (jedná se o zkoušku u Cruiseru, pro pomalejší jedince). 

 

Můj konečný názor je že děláš z komára velblouda (nebo jak se to říká) a sám nejsi zrovna příkladný hráč. Q(u)ermo out. (Doufám, že tato zpráva dává aspoň trochu smysl, je to hrozně chaoticky napsaný. Pardon)

28.8.2022 01:52, odstraněno 28.8.2022 02:04 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Qermo

Hráč

16
28.8.2022 01:58

Však já tě z ničeho neobviňuju. Je mi jasný, že to s tím, že si byl vzhůru byl jen vtip, nebo lež ze strany tvé postavy. Neboj se, rozumím tomu. A nevím jaké video o zero tolerance se uploaduje. Zero tolerance tam nedodržoval někdo úplně jinej, ne Ty, takže si to užij i guess. 

28.8.2022 12:10

Ahoj, žádost zamítám. Nepochopil si vůbec za co máš ban. Ještě si to obhajuješ, na videu je jasně vidět, že si ihned po nárazu zahájil další jízdu. Vůbec tě nenapadlo zůstat stát a přemýšlet, že by bylo něco špatně. Pak si měl pořád řeči a pochybnosti co je dobře a co ne. Tvůj počet banů na to kolik máš hodin je vysoký. 


Powered by LeoSight IFS
LT~48

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo