Tak prajem znovu pekny večer. napišem to iste ako som napisal v minulom forum lenže už bez tej "žiadosti o unban".
ako prve som prenasledoval @Dzardys z motorkou. kde višiel vlastne na nejaky kopec pri karavanoch. potom išiel niekde po trave z really autom a ako si ma všimol tak hned v zapetý pricuval k mne dal si Admin Duty a vedel že porušil pravidlo non rp driving tak sa to snažil obkecat z tym že "proč se snažiš asi tak 5 minut do mne naburat"
ja som si vtedy povedal že neni to IC vec? ale samozrejme som sa mu to snažil v ooc vysvetlit že prečo takže ma vlastne nabadal k porušeniu pravidla mixing. ale vysvetlil som mu to že prečo. pretože všetci na leosight vedia že pan @Dzardys je schopny všeličoho. teraz vam ukažem par dokazných materialov.
screen 1
screen 2:
Tak prajem znovu pekny večer. napišem to iste ako som napisal v minulom forum lenže už bez tej "žiadosti o unban".
ako prve som prenasledoval [user:3773] z motorkou. kde višiel vlastne na nejaky kopec pri karavanoch. potom išiel niekde po trave z really autom a ako si ma všimol tak hned v zapetý pricuval k mne dal si Admin Duty a vedel že porušil pravidlo non rp driving tak sa to snažil obkecat z tym že "proč se snažiš asi tak 5 minut do mne naburat"
ja som si vtedy povedal že neni to IC vec? ale samozrejme som sa mu to snažil v ooc vysvetlit že prečo takže ma vlastne nabadal k porušeniu pravidla mixing. ale vysvetlil som mu to že prečo. pretože všetci na leosight vedia že pan [user:3773] je schopny všeličoho. teraz vam ukažem par dokazných materialov.
screen 1
screen 2: