Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Zeintar

Hráč

49
17.9.2022 16:53

Ahoj,

uběhly zhruba 2 měsíce od poslední žádosti o unban, kde mi bylo sděleno, ať to později vyzkouším znovu. Tak jsem s tím zde. Během těchto 2 měsíců jsem se snažil kontaktovat některé administrátory - jak mi bylo doporučeno Dzardysem, no - ačkoli pouze 3 z nich mi odpověděli. Tak i tak jim děkuji za jejich čas. 

V mé poslední žádosti o unban (můžete si pročíst zde) jsem psal popravdě a upřímně, z jakého důvodu jsem permanentní ban dostal. Bylo to kvůli delším rozporům a pohybování na hranici pravidel. Ta věc se střelbou (nenazval bych to jako nějaké vážné porušení pravidel, spíše nedorozumění) byla třešnička za dortu, za čež jsem ve výsledku doslal permaban. Pro ty, kteří minulou žádost nečetli, dovolím se sám sebe odcitovat + přiložit video.

"Co se vlastně stalo? 

Jezdil jsem si po Angel Pine a okolo, načež jsem potkal někoho, kdo okrádá někoho na motorce (alespoň mi to tak přišlo). Chvilku jsem jezdil okolo, viděl jsem, že osoby u ní stojí (jeden měl status, že je od krve apod.), bylo mi jasné, že to jsou prostě okradači. Tak jsem vylezl na balkón jedné z mých vilek a snažil jsem se osobu postřelit (pozor, ne zastřelit! Pouze postřelit!) Bohužel, absolutně nechápu, jak fungují hitboxy a hráče jsem zabil (asi úplně, nevím). Koukal jsem na crosshair, viděl jsem, že střílím mimo a že se nic neděje - navíc přes zábradlí jsem nic moc neviděl. Pak jsem seběhl dolů s tím, že jdu volat policii. A v tu přišla perma. Potom jsem se dozvěděl, že to ve skutečnosti nebyli okradači, ale že se snažili tomu poraněnému pomoct. To jsem v tu dobu nevěděl.

Za tuto celou nesmyslnou akci se omlouvám, došlo tam k příliš mnoho komplikacím a rozhodně to nebylo takto chtěné, avšak trest jsem si zasloužil, protože se stalo, co se stalo a zkazil jsem ostatním roleplay. Proto si také žádám o unban až po několika měsících."

 

To, co uvádím v následující citaci jsem psal s čistou hlavou, pokud by mi bylo umožněno se na skimo vrátit, rozhodně bych netropil takové hlouposti, jako předtím. Začaly mi totiž chybět rozsáhlé a kvalitní RP akce, které jsou tady a skimo jako takové. Dříve, než jsem dostal permanentní ban, jsem do těchto RP akcí taktéž spoustykrát přispíval, mnohdy i RP akce vytvářel. (Kdo nevzpomíná, může zapátrat zde na fóru pod klíčovým slovem "Rally Event")

Chtěl bych se tady také veřejně omluvit hráčům, kterým jsem ve hře dělal trable a na které měl můj roleplay, či jiné mé hraní na hranici pravidel negativní dopad. Vím a uvědomuji si, že to nebylo úplně jednoduché ale mohu přislíbit, že se žádné bezdůvodné znepříjemňování hry konat nebude. Myslím, že mi ta půlroční pauza od skima poměrně dost dala. Z odstupem času můžu s klidem říct, že je to vlastně jenom hra. Proč se kvůli ní rozčilovat, nebo někomu dělat zle? Vždyť ti ostatní si taky přišli jenom zahrát a užít si ve svém volném čase. Ať už je to kriminálník, nebo policista, nebo kdokoliv. Všichni jsme lidi, jsme hráči, kteří hrajeme spolu. Nač si tedy tu hru navzájem znepříjemňovat? Vždyť to bude mít negativní dopad i na nás, všichni se zbytečně budeme rozčilovat kvůli videohře. 

Myslím, že není vhodné se rozepisovat více (je tu teď 555 slov), napsal jsem, co jsem napsat chtěl k tomuto tématu.

 

Díky za Váš čas a šanci,
Zein.

19.9.2022 13:18

Hmmm, celkem se mi tvá žádost líbí. 
Proto si dovolím tagnout administrátora, který ban udělil. 
@Dzardys

23.9.2022 22:05

Dobrá, rozhodl jsem se, že ti ban zruším, ostatně spoléhám na to, že sis vzal ponaučení a nic z posledně se nebude opakovat. V opačném případě si jistě zvládneš domyslet, jak to dopadne. Ale nejsi hlupák, jistě nebudeš mít tendence to opakovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~44