Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Světelné signály


Wexik

Hráč

29
23.9.2022 14:53

Podatel: Weximilian Alexei

Věc: Návrh na instalaci světelných signálů na dálniční křižovatku nacházející se na dálničním okruhu v Las Venturas


Vážení kongresmani, tímto návrhem bych chtěl docílit zvýšení bezpečnosti a plynulosti provozu v daném úseku jelikož jak jsem již výše zmínil jedná se o křižovatku na dvouproudé dálnici ve všech čtyřech směrech s maximální povolenou rychlostí 120km/h a v takovém případě je nesmyslné a příliš nebezpečné ponechat tuto křižovatku na pospas pravidlu pravé ruky a přednosti protijedoucímu. Jak jistě víte tato křižovatka byla zázemím již pro spoustu nehod a proto si myslím že tato prevence stojí za zvážení a projednání.

Předem vám tedy děkuji za zvážení mého návrhu a vaší odpověď k dané věci.


Záměr: Zvýšení bezpečnosti a plynulosti provozu

Přílohy: *fotografie dané křižovatky ze satelitního snímku*

23.9.2022 17:23

Adresát: Weximilian Alexei

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Alexei,

na zmíněné křižovatce mají přednost vozidla jedoucí po hlavní silnici, tu zde určuje vodorovné dopravní značení. Nejedná se o neoznačenou křižovatku, na které by platila pouze přednost zprava. To znamená, že vozidla jedoucí po západo-východní dálnici LV mají přednost před vozidly ze severu a jihu. Přednost protijedoucímu je samozřejmost.

Bezpečnost a plynulost provozu v tomto úseku ohrožuje pouze neznalost či ignorace dopravních předpisů ze strany řidičů. Světelná signalizace tento problém bohužel nevyřeší, obzvláště vzhledem k nedostatečně velkému provozu na to, aby ji řidiči skutečně respektovali. Naopak se domníváme, že světelná signalizace by mohla způsobit nepozornost řidičů, kteří spoléhají na zelenou a tím způsobit ještě větší množství dopravních nehod způsobených ze strany řidičů, kteří by signalizaci ignorovali.

Ke zvýšení bezpečnosti by mohlo pomoci spíše umístění svislého značení přikazující zastavení při příjezdu ze silnice vedlejší. Bylo by to však na úkor plynulosti provozu. Tuto variantu zvážíme a projednáme.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024