Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozlúčenie sa s Romanom Němcom

1 2



VajkoChlpko

Hráč

57
13.10.2022 15:24

Priatelia, dnes budem bohužiaľ poslom zlých správ. Ako isto mnohí z vás viete, Roman sa so svojou hroznou chorobu moc netajil. Dozvedeli sme sa, že 11.10.2022 vydýchol posledný krát. Bojoval s tou hnusobou až do konca, ale stále nestrácal nádej, udržoval si dobrú náladu a pozitívne myslenie. Bola to naozaj rana pod pás, keď som sa to dozvedel, že vyhasol ďalší mladý život. Zámer tohto topicu nie je nejaké zdieľanie osobných informácií, prípadne cudzieho nešťastia. Skôr by som bol rád, aby sme si uctili jeho pamiatku ako hráčska skupina, ku ktorej mal pomerne dosť blízko.

 

Porozprávam vám ale z iného súdku. S Romanom som sa spoznal minulý rok, keď som začal hrať na skime. Za tú pomerne krátku dobu sme si niečo odohrali, pokecali a podobne. Začalo to asi tým, že som sa záhadným spôsobom dostal do DHL, keďže som potreboval nejakú prácu, vtedy to bola teda myslím najväčšia firma. Krátko po tom, ako Regi opustil Leosight. V DHL bol Romanko a tak sme sa nejako spoznali. V TSRC to bol snáď najlepší vedúci, samozrejme teraz nekrivdím Radimovi. Matne si pamätám na to, keď si dal pomerne dlhú prestávku, ale netušil som prečo. Potom som teda zistil, že ho tá hnusoba (nedokážem to napísať normálne) dostala prvý krát. Premohol ju. O dôkaz viac, že to bol bojovník. Bohužiaľ sa choroba vrátila a pravdepodobne ešte vo väčšom množstve.

 

Keď si práve so slzami v očiach pozerám naše staré správy, tak tam vidím, ako sme sa od júla dohadovali na tom, kedy mu konečne vybavím koncesiu do firmy. Nedokázal ani chodiť na skimo, takže sme sa na ničom nedokázali dohodnúť. Vždy pozitívny človek, ktorý sa snáď ani nedokázal s nikým pohádať, alebo byť inak nepríjemný a negatívny. Z tohto mindsetu by sme si mali brať príklad. Chcel ísť s nami na DC/TS3, neviem síce či sa to aj uskutočnilo, ja som sa toho bohužiaľ už nezúčastnil, čo veľmi ľutujem. Ako raz povedal, skimo bola preňho druhá rodina, dôkazom je aj to, že dokonca erpil aj v samotnej nemocnici takmer nonstop, aj cez jeho stav. Pamätám si dokonca o to, ako si požiadal o zhovievavosť adminov, keby sa musel náhle odpojiť zo serveru, v prípade že by mu prišla na izbu sestrička a podobne. 

 

Vzdajte mu prosím hold v komentároch, aby vedel že naňho myslíme @romus123 . Neberte to akosi disrespectful. Ako som vravel, môj zámer bol rozlúčenie sa s ním ako komunita, ktorú mal tak rád. 🕊️🤍

 

13.10.2022 15:58

Budiž mu země lehká.

Živě se vybavuji den, kdy jsem Romana poprvé slyšel na TSku. Čekal pod Support roomkou, kterou obvykle aktivně ignorujeme, ale tenkrát jsem udělal vyjímku. Přesunul jsem ho k nám do Admin Team roomky a zeptal se, s čím potřebuje pomoci. Nepřišel však žádat o pomoc nebo o vyřešení reportu. Přišel nám pouze sdělit pozitivní feedback. Přišel poděkovat. Přišel nám říct, co pro něj Skimo znamená, jak mu pomáhá, že je za něj vděčný. Mluvili jsme s ním dál, řekl nám i o své nemoci a jak s ní bojuje.

Nikdy mě žádný rozhovor s žádným hráčem v téhle komunitě nezahřál u srdce tak jako jeho slova, když jsem ho slyšel poprvé. Byl to člověk se srdcem na správném místě, který nikdy nehledal konflikt, jednal s respektem a úctou ke všem v této komunitě. Drželi jsme mu palce v jeho boji poprvé i podruhé. Byl to opravdový bojovník.

Jen 3 dny předtím, než opustil náš svět, jsme s ním volali. Měl odhodlání nemoc porazit a my se těšili, až mu bude líp, až ho opět uslyšíme za lepších okolností. Mrzí mě, že jeho život skončil tak brzy.

Smrt mladého člověka je vždy zdrcující, obzvláště, když byl jedním z nás.

Život k němu nebyl fér, Roman si tohle nezasloužil a bojoval až do konce.

Dokázal být pozitivní i v tom nejhorším období.

Upřímnou soustrast všem jeho nejbližším.

Romane, bylo mi ctí. 🖤🕊️

13.10.2022 16:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shade

Hráč

49
13.10.2022 16:38

sice jsem Romana neznal, ale tohle si nezaslouží nikdo, kor tak v mladém věku. Pamatuju si na to kdy jsem ho viděl Rpit, či jak psal na Discordu, velmi energicky a přátelský člověk, budeš nám chybět bratře, ať ti je tam nahoře lépe Romane. Byl si naší součástí a stále budeš, pokud tohle čte někdo z jeho rodiny, což si myslím že asi né, ale i tak..upřímnou soustrast rodině Romana. Byl to bojovník a to že si to nezasloužil zde psát nebudu, jelikož to dává smysl, smrt si nezaslouží nikdo. Ať ti je země lehká Romane.🕊😔❤

13.10.2022 16:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
13.10.2022 19:13

Upřímně řečeno...

V příspěvcích nad mým komentářem není řečeno nic, s čím bych nesouhlasil nebo co bych já sám nechtěl říci. Není toho tedy mnoho, co bych k tomuhle mohl ještě napsat, nicméně jsou to pocity a slova, které musí ven.

Jestli mne někdy v této komunitě něco zdrtilo, pak je to tato zpráva. Ačkoli jsem s Romanem neměl tolik příležitostí k setkání v IC, myslím si, že o to lépe jsme se mohli poznat v OOC světě, bohužel už jen přes TeamSpeak, kde jsme spolu strávili několik hodin plných záživné konverzace a zábavy, a Discord, kde už ta komunikace v posledních týdnech dosti opadla.
A přestože jsme spolu nestrávili tolika času, kolik jsme reálně mohli, mohu s jistotou říct, že upřímnějšího a hodnějšího člověka jsem v této komunitě neměl ještě možnost potkat. Pokud svou práci, ať už v RP světě, nebo jako Helper, bral někdy někdo opravdu seriozně, pak to byl právě Roman, který by se pro tuto komunitu rozdal a nejraději by pomohl všem.
Od něj bychom se mohli učit, co znamená mít rád život a lidi kolem sebe. Je mi skutečně líto, že si s tímto člověkem nebudeme moci znovu pokecat na TS, zaRPit, ale třeba se i potkat v reálném světě. Nemění to však nic na tom, že stále je a vždy bude skvělým členem naší komunity i našeho týmu, na kterého jen tak nezapomeneme, a budeme na něj vzpomínat jen v tom nejlepším.

Rád jsem tě poznal, odpočívej v pokoji. 🕊️

13.10.2022 19:37

Doufám, že ti je nahoře lépe..

Nějaké ty hodiny jsme spolu naeRPili, zažili jsme spoustu srandy, RPili jsme celkově jen pár hodin, ale i tak, něco se počítá.. Setkat se s Tebou IC jsem měl možnost, možnost Tě slyšet OOC jsem neměl, ani mít nebudu, a přiznám se.. lituji toho.. Věřím, že Ti nahoře je lépe, jak už jsem jednou psal, tato zpráva mě hodně dostala. Nikdo si takovouhle smrt nezaslouží, a už vůbec né ve 23 letech.. to je šílený, stále tomu nemohu uvěřit. Určitě bych si s Tebou rád pokecal, ale příležitost jsem již promeškal, fakt je mi to moc líto, měl jsi i dobré RP, určitě bych si s Tebou ještě zaeRPil, ale možnost už není a nikdy nebude.. Ať je ti zem lehká..@romus123 . 😔🕊️🖤

13.10.2022 21:33

Romana jsem sice vůbec neznal, ale nikdo si nezaslouží zemřít v tak mladém věku, přeju hodně štěstí rodině a pozůstalým. Doufám, že se má nahoře Roman dobře a bude na své blízké ze shora zhlížet nechť je ti zem lehká Romane. 🏴🕊

13.10.2022 22:16, naposledy upraveno 13.10.2022 22:17 uživatelem Holysek

Romane, tohle sis opravdu nezasloužil jako všichni, kteří umřou v tomto mladém věku. Poznal jsem tě fakt hodně, jak v IC tak OOC, ale neměl jsem tu možnost si s tebou popovídat na TSku nebo na Discordu a toho teď fakt hodně lituji, protože si mi přišel přes psaní jako opravdu skvělý, hodný a kamarádský člověk a to se mi teď tady nahoře jen potvrzuje. Hodně lidí tě znalo a hodně lidí na tebe bude vzpomínat pouze v tom dobrým, protože ty jsi opravdu nebyl špatný člověk a nezasloužil sis toto. Doufám, že tam nahoře ti je lépe a už se netrápíš, protože sis toho za ten život užil dost. Spolu jsme zažili opravdu dost srandy, někdy vyhrocené IC, ale v některých případech bylo opravdu fajn a bavilo mě. Úmrtí je vždy vážné, ale tohle mě zasáhlo hodně, protože jsem tě znal opravdu dlouhou dobu. Roman byl opravdu spolehlivý člověk na kterého jsem se mohl vždy s čímkoliv obrátit. Vždycky mě opravdu potěšilo, že ležel v nemocnici, ale přitom mi psal na DC, že se bude opravdu hodně snažit, aby se vrátil na IC a mohl jít RPit například ZZS. Vždycky jsem mu napsal ať neblbne a ať radši dělá něco užitečnějšího a neunavuje se hraním počítačových her a ještě k tomu v nemocnici. Někdy jsem na něm byl nepříjemný a to mě teď mrzí, protože jsem ještě úplně nevěděl, že má takovou nemoc a že leží v nemocnici.

Jsem opravdu rád, že jsem tě mohl poznat a že jsme mohli mít takové RP. Odpočívej v pokoji, Romane. 🥺🕊️

Matbrok

Hráč

113
13.10.2022 22:37, naposledy upraveno 14.10.2022 17:07 uživatelem Matbrok

Nikdo z nás neví zda jsi tu ještě mezi námi a můžeš si to přečíst. Moc mě mrzí, že jsem s tebou nikdy nemluvil a o tvé nemoci jsem netušil. Když si hrál na skimu, vždy si byl pozitivně naladěný a to se v rámci toho co jsi musel prožívat neskutečně cení. Ať už to čteš či nečteš stále pro mě budeš nezapomenutelný a to i pro Aničku Black, které si několikrát zachránil život. Doufám, že si na onom světě spokojený a třeba nás sem přijdeš ještě někdy navštívit. Ještě jednou za mě i za Aničku THANK YOU.

NAVŽDY BUDEŠ V NAŠICH SRDCÍCH.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~404

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024