Zdravím znova všetkých čítajúcich u tejto mojej druhej žiadosti
BAN
Pravidlo 34 + Zneužitie príkazu
@Puding
Predošlá žiadosť o UB kde je celé objasnenie banu
TU:
Opis v Skratke
Jedného dňa sme s pánom typečkom vykradli garáž kde boli nejaké špeciálne vozidlá (uniq).
Tak sme si dali report o ukradnutie vozidiel a par aut sme zobrali. Lenže ostali tam ďalšie
vozidlá a nám sa nechcelo čakať na report tak sme si pomohli odťahovou a jedným príkazom.
A tak sme ostatné vozidla ukradli. Následne par minút na to sa dal report o naštartovanie dvoch
vozidiel ktoré boli ukradnuté pomocou príkazu. A tak sa to začalo riešiť ako sme sa dostali k tým autam
a tak ďalej. Podrobnejšie to je vypísané v predošlej žiadosti.
Ospravedlnenie
Tak na prvom mieste asi patrí ospravedlnenie Adminke @Puding ktorá to začala riešiť to naše non-rp ukradnutie vozidiel
A druhé @BOTRobert ktorý pomáhal Puding pri vyšetrovaní všetkého okolo tejto záležitosti.
To je asi v skratke nejaká ta moja druhá žiadosť o ub s Láskou ♥ TURKY ♥
Zdravím znova všetkých čítajúcich u tejto mojej druhej žiadosti
BAN
Pravidlo 34 + Zneužitie príkazu
[user:3980]
Predošlá žiadosť o UB kde je celé objasnenie banu
TU:
Opis v Skratke
Jedného dňa sme s pánom typečkom vykradli garáž kde boli nejaké špeciálne vozidlá (uniq).
Tak sme si dali report o ukradnutie vozidiel a par aut sme zobrali. Lenže ostali tam ďalšie
vozidlá a nám sa nechcelo čakať na report tak sme si pomohli odťahovou a jedným príkazom.
A tak sme ostatné vozidla ukradli. Následne par minút na to sa dal report o naštartovanie dvoch
vozidiel ktoré boli ukradnuté pomocou príkazu. A tak sa to začalo riešiť ako sme sa dostali k tým autam
a tak ďalej. Podrobnejšie to je vypísané v predošlej žiadosti.
Ospravedlnenie
Tak na prvom mieste asi patrí ospravedlnenie Adminke [user:3980] ktorá to začala riešiť to naše non-rp ukradnutie vozidiel
A druhé [user:5619] ktorý pomáhal Puding pri vyšetrovaní všetkého okolo tejto záležitosti.
To je asi v skratke nejaká ta moja druhá žiadosť o ub s Láskou ♥ TURKY ♥